Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

ben duymuştum 3ay önceden başlatıldığnı ama doktorların çoğu dediğin gibi kabul etmiyolar.sadece bu hamileliğindemi bunu denedin.daha önceki hamileliklerinde denedinmi.esmirasın testi silikte olsa çıktıysa kesin hamiledir.negatif olsaydı ikinci çizgi silikte olsa çıkmazdı.hayırlı olsun.dediğin gibi darısı başıma inşallah.artık bende sabırsızlanıyorum ama 2ay daha beklicem sanırsam.testlerin sonucunu beklemeydi histeroskopiydi 2ay geçer enaz.hayırlısı olsun yeterki.

Son düzenleme:

normal cnm meraklanma.hayırlı olsun.sağlıcakla kucağna alırsın inşallah.

kullanıcı adı 67elif.
şehir istanbul.
yaş 36.
kayıp 4düşük(6,7,8,5.haftalıklarda) .
sorun protein S düşüklüğü, Atrirrombin III düşüklüğü, protrombin geninde homozigot mutasyon.
gebelikten önce coraspirin 100mg hergün bir tane,folikasit 5mg hergün bir tane.
gebelikle birlikte clexan 0,4 günde bir tane folik asit 5mg günde bir tane.
durum beklemede

ben tobloya ekleyemedim.ekleyebilirsen ekle ekleyemezsen kalsın.burda 115kişi varmı?maşallah

Son düzenleme:
canım bilgilerini aldım. tabloya eklerim. diğer girecek arkadaşlar da senin gibi yazarlarsa bilgilerini tablomuzu güncelleyip ilk sayfaya yapıştıracağız. haftaya kadar bilgilerimizi güncelleyelim. haftaya yapıştıralım. ben birkaç gün girememeyebilirim nete ama siz bilgilerinizi girmeye devam edin. geldiğimde geçmişten okuyup girerim tabloya.

yaş 29
1 kayıp (8haftalık kalp atısı yok büyüme yavas)
mthfr 1298 homozigot mutasyon
gebelik öncesi sadece folbiol
gebelikte folbiol corasprin 100 ve iğne
beklemedeyim

eminecim gözün aydın.inşalla daha da iyi olur herşey.darısı isteyen tüm arkadaşlara.
aptt sonucunu merakla bekliyorum bu arada 3-4 gündür ben de kivi yiyorum
aptt sonucum 30.2.
iki ay once 34.1
bir ay once 31,4
iki hafta once 30
dun 30.
son iki haftanin.bir haftadinda hergun bir kivi yedim.dusmemis.
simdi degerlendirme yapiyim.belki zaten.dusmuycekti.belki kivi dusmesini onledi.arafa limin suyu da ictim.duzenli degi ama uc gun.iki gun.de bir iki lomon suyu.bunu canim istedigi icin.ictim.ama.
ben iki hafta sonra gene kan vercem aptt icin.ve bu arada kiviye devam.etcem.yani uc haftavaraliksiz yedigimde bakalim.ne olacak.
simdi ilk degerlerimi dusununce ikinhaftada 1,5 birim.duserken bu jez dusmemis.belki de tesaduftur.ama deniycem.bakalim.hic aksatmadim ama hergun.yedim.
gecmis olsun selmacim.insallah kisa zamanda toprlarsin

ben.onceki hamilelikte de adet gunu basladim.ama.bunda biraz gec basladim.cunku grip olmustum antibiyotik.kullaniyodum.hamilelik.dusuncek durumda degildim baslamadim.antibiyotik.kullandigim.icin erteliycektim.ama dr um birsey ilmax calucmaya basla dedi.calusmalardan sonra baslamis oldum.igneye.

emine canım varya sen böyle nokta nokta aptt, homosistein hesapladıkça ben korkuyorum.. Benim doktorum bu değerlere bakmadı hiç ve halada bakmıyor. Ben bir kez meraktan baktırmıştım onda normal çıkmıştı değerlerim. Ama aralıklar her hastaneye göre değişiyor. Ben gazi üniversitesinde baktırdığımda aralık için 26- 31 gibi bir değer yazmışlardı. Bendede o aralıkta çıkmıştı. Ama doktorum sonuçta yapılacak tedavi bu asprin ve cleaxe 0,4 fazlası yok dedi ve öyle devam etti.. Senin doktorun mu bu konuda çok hassas, sürekli istiyor mu bu tahlili senden.. Yoksa sen mi kendin yaptırıyorsun..

bu konuda benim dr um da hassas ama ben onun uc dort kati daha hassasim.o ayda bir istiyi ben iki hafta sonra baktirdim cunku yazdigim.gibi duzenli dususu gordum.bu periyodla dusmeye devam ederse dr umun.istemedigi degere de dusecekti.ref araligi alt limit 25 ama dr um 28 in ustunde tutmaya calisiriz dedi.o yuzden endiseliyim.zaten tahlilimi hep ayni yerde yapririyorum.heryerin.ardliginin farkli oldugunu biliyirum.
burda arada usg icin.gittigim dr da baktirmiyormus apttye.aynen senin dr unun dedigini soyledi.0;4 igne tamamdir.baska yapcak.birsey yok.dedi.biliyirsun her dr un.tedavisi farkli benimki diyet de veriyor,ayda bir homosisteine de baktiriyo,senin dr un.gibi aspirini de kesinlikle onermiyor.bu kez tekrar sordum aptt dusuyor aspirin iciyimmi dedim.sakin oyle birsey yapma diye ustune basa basa soyledi.
iste dr lar farkli tedavi farkli.dr larimiza guvenip dediklerini yapacaz.benim.aptt yle ilgili yazdiklarima takilma.ben asli icin yazmistim onlsri cunku onun dr u da benimki gibi aptt ye bakikor.

Canım benim doktorum yaptırmıyor biliyorsun benim için yazmıyorsun ama işte ben aptt konusu bu kadar sorunsa hepsi neden önem vermiyor diye düşünüyorum. Ya da bu kadar bizi etkilemiyorsa diğer doktorlar neden bu kadar üstüne düşüyor. İşte bunları düşününce insan korkuyor ister istemez. Rabbim yardımcımız olsun.. Mecburen dediklerini yapıyoruz.. Allahım korktuklarımıza uğratmasın inşallah.

benimde ilk sonucum 35 çıkmıştı ama çok şükür düzenli yükseldi gitti. İnşallah birsey olmaz aynı korkuları senin gibi hep bende yaşadım. bu korkular ne zaman gecer bilmiyorum. Ama Allah'a sığın elimizden hiç birsey gelmiyor cünkü canım.

Benim doktorumda simdiye kadar hiç yaptırmadı aptt den bende esmiras ile konuşmuştum senin gibi endişe duyuyorum. Bir sonraki randevumda tekrar soracağım doktora. Çok şükür bir olumsuzlukta yaşamadım bu güne kadar ama daha bebişi de hissetmeye başlamadım. Merak içindeyim ve yine kaybetmekten korkuyorum

Bende faktor v heterezigot.Bu yüzden clexane 0.4 kullanıyorum.Gunde 1 tane.bhcgde sonucu alınca doktoru aradım muayeneye gitmeden,ertesi günü alıp başladım hemen.

kızlar ıyı haftalar.bugun calısabılır raporumu aldım.ınsallah 6 ekım e kadar calısacagım.sonra ızın baslıyor.

emıne kızın gelıyormus gozun aydın canım.rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

elıf sen nasılsın canım

nazıfe canım sende calısamaz raporu alacaktın bugun halloldu mu ısler

kızlar aklıma sevınc geldı uzun zamandır ses yok.hıc gorusen oldu mu

Öyle kötü şeyler getirmemek lazım aklımıza canım benim. Bak seninde 16 haftaya kadar gelmiş, doktorlar riskin azaldığını söylüyorlar ama tabii başka doktorarın tedavilerini duyunca insan ister istemez tedirgin oluyor, hayırlısı herşeyin Rabbim sağlıkla kucaklarımıza aldırsın yavrularımızı inşallah, korktuklarımıza uğratmasın...

burda cok kisinin dr u igneyle birlukte adpirin.kullandiriyor.ben de soruyirum benimki izin vermoyor kullanmama.ayni endiseyi ben de aspirinde yadiyorum.bu kadar yaygin kullanilan aspirini ben kullanmiyorum.ben de burdan herkesin aspirin jullandigini duydukca endiseleniyirum.dogru tedavi hangisi kimse bilmiyor.aslina bakarsan bence dr lar bile bilmiyor.once allaha sobra dr larimiza emanetiz.

emine kizin oluyomus allah kucagna almayi nasip etsin kiz çocuklari ayri bi sevimli olur.aspirni kafaya takma ben 15.haftada kesmek zorunda kaldm çok şükür hiç bisey olmadi dedign doğru allaha emanetiz bol dua et ve rahat ol

cnm benm inşallah dün yine tahlil yaptırdım çok şükür ALLAHa artmış hormonum güzel bi şekilde.korku hala var vücudumu çok dinliyorum göğüslerimin ağrısı azaldı gibi geliyordu ama hormonum yükselmiş çok şükür.sen korkma artık riskli zamanı atlatmışsın maşallah canım inşallah bende senin gibi o günlere gelirim canım bu arada ikili test falan nasıl cinsiyeti öğrendinmi

emine gözün aydın canım kızçen geliyor demekki çok sevindim maşallah size...ALLAH bizede göstersin o günleri inşallah

emine gözün aydın canım kızçen geliyor demekki çok sevindim maşallah size...ALLAH bizede göstersin o günleri inşallah

tesekkur ederim.cnm.
gogus agrisi surekli olmaz zaten.ben de taktigimi hatirliyorum.adetim gecene ve usg ye girene kadar ben de kendimi cok dinlemistim.gogus agrisi olk belirtiler oldugu icin agri olmayinca endiselenirdim.o yuzden cok takma o agrilar olur gider gene geli.kasik,bel agrisi da ayni sekilde.iyi olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…