Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

dün doktordaydım ürologda geçen hafta bahsetmiştim ya sancılandım diye o yüzden gittim. sağ böbrekte ve idrar yolunda genişleme varmış sanırım bebek baskı yapıyo ben de taş vardı ondan mı diye gitmişdim ama tomografi çekilemediği için anlaşılamıyo 20 gün sonra tekrar istedi genişleme devam ederse stent takılıyomuş sancıyı ve genişlemeyi önlemek için internetten yaptığım araştırmaya göre o çok ağrısız acısız gibi durmuyo yine çok şükür ama moral olarak biraz çökertti beni dua ediyorum bu müdahaleyi yaşamak zorunda kalmayayım diye sancı ya da ateşlenme olursa hemen istedi doktor hakkımızda hayırlısı inşallah...

dün doktordaydım ürologda geçen hafta bahsetmiştim ya sancılandım diye o yüzden gittim. sağ böbrekte ve idrar yolunda genişleme varmış sanırım bebek baskı yapıyo ben de taş vardı ondan mı diye gitmişdim ama tomografi çekilemediği için anlaşılamıyo 20 gün sonra tekrar istedi genişleme devam ederse stent takılıyomuş sancıyı ve genişlemeyi önlemek için internetten yaptığım araştırmaya göre o çok ağrısız acısız gibi durmuyo yine çok şükür ama moral olarak biraz çökertti beni dua ediyorum bu müdahaleyi yaşamak zorunda kalmayayım diye sancı ya da ateşlenme olursa hemen istedi doktor hakkımızda hayırlısı inşallah...

Tatlım çok geçmiş olsun rabbim seni ve bebeğin sağlık versin inş... şimde sen kaç haftalık olmuştun doktor bebek için falan birşey dedimi peki bide bu neden olmuş

bu arada arkadaşlar kusuruma bakmayın doktorum istrahat önerdiği için kasıklarıma baskı yapmamak için çok oturmuyorum geçmişe bakamıyorum takip edemiyorum inşallah herşey yolundadır herkes iyidir hakkınızı helal edin ilgisiz gibi algılanmak istemiyorum biz hepimiz kader birliğindeyiz sonuçta ama dualarımı ediyorum hepimize...

son listemiz ektedir arkadaşlar

Eklentiler

• $ben.jpg
    $ben.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 45
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA:
OKUNUŞU:Kul hüvellâahü ehad..Ellâahüs samed..Lem yelid ve lem yüüled.Velem yeküllehüü küfüven ehad
ANLAMI: O, Allah birdir.. .Allah sameddir.. .O, doğurmamış ve doğmamıştır.. Onun hiçbir dengi yoktur

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 -Elif:
*01as-Aslı:
*senay079-Şenay:
*slvy1987-Selvi: 300
*eoe-Emine: 200
serap06_06-Serap: 650
rengarenk00 -Serpil:
*nazka86 -Nazife: 250
umud40-Vildan:
*muco509-Emel:
*Eylül06-Berna:
Slmeng-selma : 100
AzraNur68-Gül:
*06 kelebek-Neşe: 300
Mayd-Aycan: 150
Atis-Senem: 199
Adalet 1990-tuğçe: 301
Gül_neva-İrem:
Cbdefne-Canan: 400
Ayşe_23-Ayşe:
aslibarlikli-aslı:
67elif-elif: 470

TOPLAM: 3320

DUAYA BAŞLAMA.TARİHİ: 29/08/2013

DUA BİTİŞ TARİHİ: 05/09/2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA:
Okunuşu: Allahulailahe illa huvel hayyul kayyum, late'huzuhu sinetun vela nevmun, lehu mafissemavati ve mafil ardı, men zelleziy yeşfe-u ındehu illa biiznih yalemu mabeyne eydiyhim vema halfehum vela yuhıtune bişey'in min ılmihı illa bimaşae, vesia kursiyyuhussemavati vel'arda vela yeuduhu hıfzuhuma vehuvel aliyyul azim.
Anlamı: O'ndan başka ilah olmayan Allah, hay ve kayyumdur (ezel ve ebedidir). O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerlerde olan şeyler O'nundur. İzni olmaksızın O'nun yanında şefaat eden yoktur. Halkın önünde ve arkasında olanı (istikbal ve maziyi) bilir. İnsanlar O'nun ilminden, O'nun isteğinden başkasını ihata edemezler. Kürsisi semaları ve yeri içine alır. Onların hıfzı O'nu (Cenab-ı Ecelli Ala'yı) yormaz. O, pek yüksek ve büyüktür.

NICK
GERÇEK İSİM TOPLAM

elif5507 -Elif:

*01as-Aslı:

*senay079-Şenay:

*slvy1987-Selvi:

*eoe-Emine:

serap06_06-Serap:

rengarenk00 -Serpil:

*nazka86 -Nazife:

umud40-Vildan:

*muco509-Emel:

*Eylül06-Berna:

Slmeng-selma :

*AzraNur68-Gül:

*06 kelebek-Neşe:

Mayd-Aycan:

Atis-Senem:

Adalet 1990-tuğçe:

Gül_neva-İrem:

Cbdefne-Canan:

Ayşe_23-Ayşe:

aslibarlikli-aslı:

67elif-elif:

TOPLAM

DUAYA BAŞLAMA.TARİHİ:05/09/2013

DUA TOPLAMA TARİHİ:12/09/2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

cok gecmis olsun selmacim.uzuldum.umarim biranonce duzelirsin.canim.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum şimdi önceden 2 düşük yaptım şuan 4 haftalık hamileyim kan sulandırıcı iğnemii ilaçlarımı kullanıyorum..çalışıoyorum ben ama masa başı olduğu için az ayağa kalkıyorum kısa mesafelerde yürüyorum.işe gelmemde bi sorun olurmu acana yatmalımıyım nasıl davranacağımı bilmiyorum.2 mağaza gezmeye bile korkuyorum yani gezmesemde olur ama nasıl davranıcam bilmiyorum mesela birde özel böygeye sir yaptırmamın bir sakıncası olurmu ilk haftalarda sizce??

kızlar dualamamızı yaptım 2 rekat namaz kıldım yasin-i şerif, amme, tebareke, Meryem suresi, kenzul- arş suresi ve 3 er tane fatiha-ihlas-felak ve nas- kafirun surelerini okudum tam duayı toplarken ezan okundu rabbim ezanların yuzusuyu hürmetine dualrımızı kabul eylesin inşallah. sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah, hamilelik için bekleyen tüm kardeşlerimize hayırlı olan tez zamanda hamile kalmalarını nasip eylesin inşallah, rabbim herkesin yavrusunu korusun inşallah evlerimizin yuvalarımızın huzurla dolmasını nasip eylesin inşallah rabbim hayırlısıyla hepimizi hidayete erdirsin inşallah amin...

kızlar dualamamızı yaptım 2 rekat namaz kıldım yasin-i şerif, amme, tebareke, Meryem suresi, kenzul- arş suresi ve 3 er tane fatiha-ihlas-felak ve nas- kafirun surelerini okudum tam duayı toplarken ezan okundu rabbim ezanların yuzusuyu hürmetine dualrımızı kabul eylesin inşallah. sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah, hamilelik için bekleyen tüm kardeşlerimize hayırlı olan tez zamanda hamile kalmalarını nasip eylesin inşallah, rabbim herkesin yavrusunu korusun inşallah evlerimizin yuvalarımızın huzurla dolmasını nasip eylesin inşallah rabbim hayırlısıyla hepimizi hidayete erdirsin inşallah amin...

Canım benim Allah razı olsun, ağzına, yüreğine sağlık, güzel vakte gelmiş dualaman. Rabbim kabul eylesin inşallah..... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Amin..

allah kabul etsin cnm dun bende kuran okudum hepımızın isimlrine tek tek bağışladım rabbim yardımcımız olsun inşallah:)

Arkadaşlar kan testi ile hamilelik en erken ne zaman belli oluyor? Bir bilginiz ya da tecrübeniz var mı?

Son düzenleme:
arkadaşlar birşey sormak istiyorum şimdi önceden 2 düşük yaptım şuan 4 haftalık hamileyim kan sulandırıcı iğnemii ilaçlarımı kullanıyorum..çalışıoyorum ben ama masa başı olduğu için az ayağa kalkıyorum kısa mesafelerde yürüyorum.işe gelmemde bi sorun olurmu acana yatmalımıyım nasıl davranacağımı bilmiyorum.2 mağaza gezmeye bile korkuyorum yani gezmesemde olur ama nasıl davranıcam bilmiyorum mesela birde özel böygeye sir yaptırmamın bir sakıncası olurmu ilk haftalarda sizce??
zaten bizim cok oturmamz da iyi degil.arada yurumek lazim.otururken de mumkun oldugunca ayagini yukarida tutarak oturmaya calis.belki cop ovasi ise yarar bununla ilgili.ilk zamanlar cok onemli her hareketine dikkat et.yururken bile yavas yuru.mslum zor buluyoruz herseye dokkatbetneliyiz.sirle ilgili zararli oldugunu dusunmuyorum ama ben simdiye kadar o bolge icin baskasina pek.guvenemiyorum.hizli yapar,bastirarak yapar,hasdas olmaz diye korktugum icin yani.yoksa normalde giderdim.ve su saatten sonra mecbur gitcem karnim.buyudu.en sonuncu zor oldu cunku.

allah kabul etsin cnm dun bende kuran okudum hepımızın isimlrine tek tek bağışladım rabbim yardımcımız olsun inşallah:)

agziniza yureginize saglik ikinizin de.allah kabul etsin ortak duamizi.

Arkadaşlar kan testi ile hamilelik en erken ne zaman belli oluyor? Bir bilginiz ya da tecrübeniz var mı?

Güzel bir haber daha geliyor sanırım:)) Hadi hayırlısı. Canım benim şüpheli ilişki sonrası tam 10 gün sonra test yaptırdım ve pozitif çıkmıştı. Ama daha küçük bir değer olduğu için 14.gün tekrar kanda bakıldı ve o zaman çok net 300 lerde çıkmıştı. Adete iki üç gün kala çok daha net sonuçlar alabilirsin..

ağzına yüreğine sağlık, Allah kabul etsin canım

hanımlar ben yazın yaklaşık 2 ay girememiştim buraya, bir iki kere girdim onda da hemen çıkmak zorunda kalmıştım. o arada dualama sırası bana gelmişti ama ben olmayınca atlamış tabi. eğer sakıncası yoksa bu hafta dualamayı ben yapabilir miyim? bu hafta normalde sıra ayşe'de sanırım

ağzına sağlık tatlım... allahım dualarımızı kabul etsin inş. rabbim hepimizin gönlüne göre versin....

X