- 12 Nisan 2012
- 531
- 105
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.181
tesekkur ederim.cnm.
gogus agrisi surekli olmaz zaten.ben de taktigimi hatirliyorum.adetim gecene ve usg ye girene kadar ben de kendimi cok dinlemistim.gogus agrisi olk belirtiler oldugu icin agri olmayinca endiselenirdim.o yuzden cok takma o agrilar olur gider gene geli.kasik,bel agrisi da ayni sekilde.iyi olacak insallah
Emine gözün aydın canım. Benim içime de kız doğmuştu :)) Ezgiye arkadaş geliyo hadi bakalım..
Serapcım nasılsın canım izinlimisin hala haftaya geliyorum ben başlayınca görüşürüz.
Bugün Elifle görüşebiliriz. Doktor randevusu vardı. Ayarlayabilirsek görüşücez kızlar.
Şenaycımm umarım bu kontrolünde herşey güzel olur, gönlüne göre verir Rabbim.
evet emine çok kafama takıyorum bu kadar erken öğrenmek daha stresli oluyor çünkü daha ortada çok bişey yok sadece kan ile takip ediliyor ultrasonda oluştığu yer belirmeye başlamış dedi doktor artık gülmeye hasret kaldık inşallah bu sefer güzel gider insan çok mutlu oluyor sorun çıkmayınca..göğüs ağrım çok erken başladı ve şiddetliydi bu hafta azalınca şaşırdım.belki BATA 2 3 gün var sonra artacaktır belirtiler.bide krem rengi akıntı var acaba buda normalmi..?kusura bakma çok soru sordum bu arada doktor şimödililik 1 kutu iğne yazdı herşeyden emin olalım heyet raporu çıkaracağım dedi.bu arada doktora sormayı unuttum süt içmelimiyim sence hani mhtrf de sorun var siz az içiyorsunuz ya kararsız kaldım.
cnm benm inşallah dün yine tahlil yaptırdım çok şükür ALLAHa artmış hormonum güzel bi şekilde.korku hala var vücudumu çok dinliyorum göğüslerimin ağrısı azaldı gibi geliyordu ama hormonum yükselmiş çok şükür.sen korkma artık riskli zamanı atlatmışsın maşallah canım inşallah bende senin gibi o günlere gelirim canım bu arada ikili test falan nasıl cinsiyeti öğrendinmi
ikili testte bir sıkıntı cıkmadı çok şükür. Cinsiyet kız olabilir demişti ama bu kontrolde kesin belli olacak nasipse. İnsan rahat olamıyor biliyorum ama sende kendini yormadan yokmus gibi hiç düşünmeden yaşamına devam etmeye calış. Ben tek careyi oyle buldum. Hala daha korkuyorum hayal bile kurmuyorum hayırlısı diyip dua ediyorum. ilk dört ay için dualar var. Yazayım sana da. 70 Enbiya suresi. Yusuf ve Lokman sureleri okuyabildiğin kadar okursun canım. Ayrıca 70000 Subhanallahi ve bihamdihi cekebilirsen. :) Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA:
OKUNUŞU:Kul hüvellâahü ehad..Ellâahüs samed..Lem yelid ve lem yüüled.Velem yeküllehüü küfüven ehad
ANLAMI: O, Allah birdir.. .Allah sameddir.. .O, doğurmamış ve doğmamıştır.. Onun hiçbir dengi yoktur
NICK GERÇEK İSİM
elif5507 -Elif:
*01as-Aslı:
*senay079-Şenay:
*slvy1987-Selvi:
*eoe-Emine:
serap06_06-Serap:
rengarenk00 -Serpil:
*nazka86 -Nazife:
umud40-Vildan:
*muco509-Emel:
*Eylül06-Berna:
Slmeng-selma :
*AzraNur68-Gül:
*06 kelebek-Neşe:
Mayd-Aycan:
Atis-Senem:
Adalet 1990-tuğçe
Gül_neva-İrem:
Cbdefne-Canan:
Ayşe_23Ayşe:
aslibarlikli-aslı
67elif-elif
TOPLAM
DUAYA BAŞLAMA.TARİHİ: 29/08/2013
DUA TOPLAMATARİHİ: 12:00 ve 15:00 Saatleri arasında 05/09/2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.
Arkadaşlar maalesef kanamam başladı bu sabah itibariyle yatıyorum artık nolur dua edin bişey olmasın bebişlerime
bu konuda benim dr um da hassas ama ben onun uc dort kati daha hassasim.o ayda bir istiyi ben iki hafta sonra baktirdim cunku yazdigim.gibi duzenli dususu gordum.bu periyodla dusmeye devam ederse dr umun.istemedigi degere de dusecekti.ref araligi alt limit 25 ama dr um 28 in ustunde tutmaya calisiriz dedi.o yuzden endiseliyim.zaten tahlilimi hep ayni yerde yapririyorum.heryerin.ardliginin farkli oldugunu biliyirum.
burda arada usg icin.gittigim dr da baktirmiyormus apttye.aynen senin dr unun dedigini soyledi.0;4 igne tamamdir.baska yapcak.birsey yok.dedi.biliyirsun her dr un.tedavisi farkli benimki diyet de veriyor,ayda bir homosisteine de baktiriyo,senin dr un.gibi aspirini de kesinlikle onermiyor.bu kez tekrar sordum aptt dusuyor aspirin iciyimmi dedim.sakin oyle birsey yapma diye ustune basa basa soyledi.
iste dr lar farkli tedavi farkli.dr larimiza guvenip dediklerini yapacaz.benim.aptt yle ilgili yazdiklarima takilma.ben asli icin yazmistim onlsri cunku onun dr u da benimki gibi aptt ye bakikor.
Arkadaşlar maalesef kanamam başladı bu sabah itibariyle yatıyorum artık nolur dua edin bişey olmasın bebişlerime
geçmiş olsun cnm.doktora gitmedinmi?
cnm aspirin kullanmıyorum demişsin.iğnen kaçlık peki?