Bende (7 haftalık kalp atışı yok diye) 1 kürtaj sonrasında genetiğe başvurdum.Çünkü çok yıprattım kendimi.Neden olduysa çıksın istedim 2 tüp kan aldılar 1 ayda sonuçlarım çıktı ve yoğun kan pıhtılaşmam olduğu ve bu yüzden bebeği öldürdüğü anlaşıldı.Şimdi aspirin kullanıyorum.Hamile kalırsamda iğne verecekmiş doktorum.Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın.
Yanlış anlamadiysam 1 gen de taşıyıcılık var sonuç bölümünden onu anladm ama teste bakınca bnce su 5g5g yazan gende pıhtılaşma kapsamında. Daha iyi bilen arkadaşlar yorumllicaktir . Geçmiş olsunSelam kızlar benmde 7haftalık bbegimin kalbi durdu tüp bebekti genetk yaptrdm ama anlayamıyorm bilen varsa yorumlatabrmi
Canm tesekkur edrm sonuc yeni cıktı ve hc anlamıorm randevu aldm doktora ama merakta ettm acıkcası ınsallh bilen biri bilgilendirir sanrm iğne kullanılıyor onun ıcnYanlış anlamadiysam 1 gen de taşıyıcılık var sonuç bölümünden onu anladm ama teste bakınca bnce su 5g5g yazan gende pıhtılaşma kapsamında. Daha iyi bilen arkadaşlar yorumllicaktir . Geçmiş olsun
Aynen igne kullanılıyor genelde hamileliğin belli bi haftasına kadr.Canm tesekkur edrm sonuc yeni cıktı ve hc anlamıorm randevu aldm doktora ama merakta ettm acıkcası ınsallh bilen biri bilgilendirir sanrm iğne kullanılıyor onun ıcn
Ben de gerekirse özelde yaptırmak istiyorum
Yalnız benim doktor bu testleri yapmaya gerek yok diyor ve aynı zamanda ikinci gebelik olursa bu kan sulandirici iğneyle başlarız diyor Zaten böyle demesi sonradan tuhaf geldi bana
Ben de tup bebek denemesi icin igne kullanmaya basladim. Forumda okudugum bir cok kisi, dusugunuz olmasini beklemeden yaptirin garanti olsun diye yazmis.
Doktoruma israrla bu iki testi yapicak misiniz gerekir mi diye sordum yok dedi benimki de. Su an gerek yok dedi. Gerek olmasi icin n'olmasi gerekiyor anlamadim ki :/
Acaba doktoruma sormadan yaptirmaliyim sizce? Artist biraz doktorum tekrar sorarsam ne tepki verir emin olamadim. Su asamada ters bir sey de ysamak istemiyorum. Veya pihtilasmam yoksa bile tedbir amacli kan sulandirici icsem zarari olur mu sizce?
Canım ben mesajı aylar önce yazmışım şimdi 4.5 aylık hamileyim bu testleri yaptırmadan hamile kaldım ve doktor hemen iğne ve aspirine başladı öğrendiğimiz gün
Ayy masallahsaglikla kucaginiza alin ins.
bana da nasip olsun ins tum isteyenlerle beraber.Doktoruma guvenmeye devam oyleyse. Forumlari okuyunca kafa karisikligi oluyor bazen.
Özel yerıne arastırma hastanelerınden ucretsız yaptırabılıyorsunuz 182 yı arayıp yobbı genetıkten randevu alın deyınkı tup bebek yaptırcam oıhtılasma testı yaptırmak ıstıyorum yapılıyorKan pıhtılaşma testleri özel hastanelerde ne kadar bilen var mı birde genetik testlerinde buna biz söylemeden bakarlar mı genetik testi yaptırdım ama kan pıhtılaşmasına bakarlar mı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?