Hayirlisi canm. Olmayada bilir bna hematoloji doktoru bunları sormuştu ailede beyne pıhtı atma veya kalp krizi varmı düşuk ölü doğum öyküsü varmı diyede sordu sonra yaptı yoksa yapmazdm sna cnku biri kimyasalms ama yapalm bakalm dedi ve çıktı.

Canım benim hem anneannem hem dedem kalp krizinden vefat etti yaa..teyze kızı da 2 düşük yapmış kan pıhtılaşması çıkmış hep iğne vurunarak doğurddu nur topu gibi iki evladı var şimdi darısı isteyen herkese..

Amin canm o zamn sendede risk var canm hayırlısı olsn inslh bizde sağ saglim alalım kucağımiza bebeklerimizi

bu testlri düşükten ne kadar sonra yaptırdınız acaba
Ben dusukten sonra bir bucuk sene once yaptirdim herseyi hormon kan pihtilasmasi esimde yaptirdi ama hersey temiz doktor gelmene gerek yok dedi gebelik olusuna kadar ha bide rahim flmi cekildim gecen ay

Yani dusukten bir bucuk sene sonra gittim doktora ozmna kadar her ay bi umut bekledim bide ilçedeym ondn uzadi bukadar gitmemede gerek yokmus hersey iy cikti rahim flmim bile dusukten sonra genelde yapıyolar hamile kalamayanlara ve faydasini goren cok var ilk aydan ama malesef ben de olmadi sadece adetm cok artti tikaniklik vardiysa acti bence oda etkiledi adetimi bakalm 6 ay bekliycm olmazsa asilama dusunuyorum

Ben hematoliji ye randevu alamadim canim sen once dahiliyeye mi gittin

teşekkürler cevabın için bende şuan kimyasal gebelik yaşıyorum bundan öncede 2 kürtajım var hakkımızda hayırlısı

Kızlar geçen hafta bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum Doktor ilk olduğu için hiçbir şeye gerek görmüyor Ama ben bu pıhtılaşma testini yaptırmak istiyorum Nasıl bir yol izlemeliyim?

Kızlar geçen hafta bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum Doktor ilk olduğu için hiçbir şeye gerek görmüyor Ama ben bu pıhtılaşma testini yaptırmak istiyorum Nasıl bir yol izlemeliyim?
İlk dusukten sonra yaptirmak istiyorsaniz ozel hastaneler ya da ozel labaratuvarlara saglam paralar ayirmaniz gerekiyor bilginiz olsun. Ama siddetle tavsiye ederim pesine dusmenizi...

Tek dusukte gerek yok olur oyle dediler pesine dusup parasi neyse odeyip yaptirdim sonra iyi ki yaptirmissin dedi doktorum. Simdi ikinci gebeligimde igne kullaniyorum. Bilmeseydik igne kullanmayacak ve bu bebegimi de kaybedecektim

Ben de gerekirse özelde yaptırmak istiyorum
Yalnız benim doktor bu testleri yapmaya gerek yok diyor ve aynı zamanda ikinci gebelik olursa bu kan sulandirici iğneyle başlarız diyor Zaten böyle demesi sonradan tuhaf geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…