- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Hayirlisi canm. Olmayada bilir bna hematoloji doktoru bunları sormuştu ailede beyne pıhtı atma veya kalp krizi varmı düşuk ölü doğum öyküsü varmı diyede sordu sonra yaptı yoksa yapmazdm sna cnku biri kimyasalms ama yapalm bakalm dedi ve çıktı.Canımm bende de büyük ihtimal çıkcak kan pıhtılaşması ...diş eti kanamassı kendiliğinden oluyor bu da belirtiymiş yaram geç iyileşiyor..bacağımı çarpsam hemen morarıyo ya hepsi var Allahm herkese şifa versin bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah iğneyse iğne ilaçsa iilaç yeterki sağlıklı bebişimiz olsun (amin)
Canım benim hem anneannem hem dedem kalp krizinden vefat etti yaa..teyze kızı da 2 düşük yapmış kan pıhtılaşması çıkmış hep iğne vurunarak doğurddu nur topu gibi iki evladı var şimdi darısı isteyen herkese..Hayirlisi canm. Olmayada bilir bna hematoloji doktoru bunları sormuştu ailede beyne pıhtı atma veya kalp krizi varmı düşuk ölü doğum öyküsü varmı diyede sordu sonra yaptı yoksa yapmazdm sna cnku biri kimyasalms ama yapalm bakalm dedi ve çıktı.
Amin canm o zamn sendede risk var canm hayırlısı olsn inslh bizde sağ saglim alalım kucağımiza bebeklerimiziCanım benim hem anneannem hem dedem kalp krizinden vefat etti yaa..teyze kızı da 2 düşük yapmış kan pıhtılaşması çıkmış hep iğne vurunarak doğurddu nur topu gibi iki evladı var şimdi darısı isteyen herkese..
bu testlri düşükten ne kadar sonra yaptırdınız acabaErzum buharada cnm
Ben dusukten sonra bir bucuk sene once yaptirdim herseyi hormon kan pihtilasmasi esimde yaptirdi ama hersey temiz doktor gelmene gerek yok dedi gebelik olusuna kadar ha bide rahim flmi cekildim gecen aybu testlri düşükten ne kadar sonra yaptırdınız acaba
Ben hematoliji ye randevu alamadim canim sen once dahiliyeye mi gittinHayirlisi canm. Olmayada bilir bna hematoloji doktoru bunları sormuştu ailede beyne pıhtı atma veya kalp krizi varmı düşuk ölü doğum öyküsü varmı diyede sordu sonra yaptı yoksa yapmazdm sna cnku biri kimyasalms ama yapalm bakalm dedi ve çıktı.
Yok canm önce kadın doğuma gttim ordan yönlendirdiler hematoloji ye :)Ben hematoliji ye randevu alamadim canim sen once dahiliyeye mi gittin
Bende 1 kayip yasadim yeni biraktim korunmayi acaba yaptirsam mi diye kafan karistiYok canm önce kadın doğuma gttim ordan yönlendirdiler hematoloji ye :)
Kalbi mi durdu canm . Tek kayipta yapmıyorlar ama sen bilirsin özelde yaptiririm dersenBende 1 kayip yasadim yeni biraktim korunmayi acaba yaptirsam mi diye kafan karisti
Evet canim kalbi durdu 9+4 deKalbi mi durdu canm . Tek kayipta yapmıyorlar ama sen bilirsin özelde yaptiririm dersen
Bu haftalarda bebegn anomali oluşunda durma ihtimelide oluyor ama sn bilirsin devlet yapmaz ama 2 3 dusuk diyorlar tekrarlayan olması gerkmisEvet canim kalbi durdu 9+4 de
teşekkürler cevabın için bende şuan kimyasal gebelik yaşıyorum bundan öncede 2 kürtajım var hakkımızda hayırlısıYani dusukten bir bucuk sene sonra gittim doktora ozmna kadar her ay bi umut bekledim bide ilçedeym ondn uzadi bukadar gitmemede gerek yokmus hersey iy cikti rahim flmim bile dusukten sonra genelde yapıyolar hamile kalamayanlara ve faydasini goren cok var ilk aydan ama malesef ben de olmadi sadece adetm cok artti tikaniklik vardiysa acti bence oda etkiledi adetimi bakalm 6 ay bekliycm olmazsa asilama dusunuyorum
Zor ya ben birdefa kurtaj aradan iki ay sonra kimyasal yasadim Allah yardimcin olsn insallah tekrar kalirsinteşekkürler cevabın için bende şuan kimyasal gebelik yaşıyorum bundan öncede 2 kürtajım var hakkımızda hayırlısı
teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinZor ya ben birdefa kurtaj aradan iki ay sonra kimyasal yasadim Allah yardimcin olsn insallah tekrar kalirsin
İlk dusukten sonra yaptirmak istiyorsaniz ozel hastaneler ya da ozel labaratuvarlara saglam paralar ayirmaniz gerekiyor bilginiz olsun. Ama siddetle tavsiye ederim pesine dusmenizi...Kızlar geçen hafta bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum Doktor ilk olduğu için hiçbir şeye gerek görmüyor Ama ben bu pıhtılaşma testini yaptırmak istiyorum Nasıl bir yol izlemeliyim?
İlk dusukten sonra yaptirmak istiyorsaniz ozel hastaneler ya da ozel labaratuvarlara saglam paralar ayirmaniz gerekiyor bilginiz olsun. Ama siddetle tavsiye ederim pesine dusmenizi...
Tek dusukte gerek yok olur oyle dediler pesine dusup parasi neyse odeyip yaptirdim sonra iyi ki yaptirmissin dedi doktorum. Simdi ikinci gebeligimde igne kullaniyorum. Bilmeseydik igne kullanmayacak ve bu bebegimi de kaybedecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?