• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malesef
Genetik dru dozu fazla geldiği için dusmus olblr dedi. Mthfr homozigot varla yok arası bir pıhtılaşma hiç kullanmasanda olurdu dedi
Tüp bebek drum verdi onlem için ama gitti bebegim
Yeni tedaviden once bu konuda iyice emin olmk istiyorum
Kaçlık kullaniyordun iğneyi mthfr 677 herkeste olan birşeymiş

Merhaba drun yorumu ne oldu acaba
Benimde 677t homozigot
5 haftalık saglıklı embriyo dusukle sonuclandı. Kan sulandırıcı ve aspirin kullanıyordum
Benim de 13+5 de düşük yaşamıştım . Coraspin kullanıyordum 12. Haftada bırakmıştım . Doktorum hafif düzeyde kan pıhtılaşması var dedi , gebelik oluşursa iğne başlayacağız

Malesef
Genetik dru dozu fazla geldiği için dusmus olblr dedi. Mthfr homozigot varla yok arası bir pıhtılaşma hiç kullanmasanda olurdu dedi
Tüp bebek drum verdi onlem için ama gitti bebegim
Yeni tedaviden once bu konuda iyice emin olmk istiyorum
kullandım da oldu diye düşünmeyin bende de mthfr 677 hetero bir de pai 4g/5g üç gebelikte de kullanmadım bu yüzden düşük oldu diyen de var kullanma diyen de var pıhtılaşma ilk haftalardadüşük yapmaz diyen de var

teşekkürler cevabın için bende şuan kimyasal gebelik yaşıyorum bundan öncede 2 kürtajım var hakkımızda hayırlısı
Merhabalar arkadaşım. Durumunuzu merak ettim.benimde iki düşüğüm var. Kan pihtilasmasiyla ilgili birsey ciktimi.Hamile kalabildinizmi düşkünlerinize bir çözüm bulabildinizmi.umarim hamile kalmış ve sağlıkla doğurmuzsunuzdur. Öpüyorum sevgiler..

Biz sperm DNA hasar testi , kanda kromozom analizi, trombofili paneli yaptırdık. Ankara’da gen art tüp bebek merkezinin Yanındaki Mikrogen labaratuar ında yaptırdık . Sanırım ikisi birlikte çalışıyorlar çünkü kan vermeye genart a girdik . Hepsi toplam 1350 tl tuttu
Hayirli olsun canim hamilesin sanirim.Rabbim kucağına almayı nasip etsin.benimde iki düşüğüm var.tup bebek yaptırmak istiyorum. Senin yaptırdığın testlerde birşey ciktimi.dusuklerinin sebebi neymiş. Bir de doğal toplamı kaldın. Kusura bakma çok sordum ama bir umut arıyorum.hakkini helal et..

Hayirli olsun canim hamilesin sanirim.Rabbim kucağına almayı nasip etsin.benimde iki düşüğüm var.tup bebek yaptırmak istiyorum. Senin yaptırdığın testlerde birşey ciktimi.dusuklerinin sebebi neymiş. Bir de doğal toplamı kaldın. Kusura bakma çok sordum ama bir umut arıyorum.hakkini helal et..
Düşük sebebi kesinlikle şudur diyemiyoruz tabi . Ama ihtimaller üzerinden biz önlem aldık takdir Allah tan . Bu yaptırdığımız testlerde sadece hafif düzey kan pıhtılaşması çıktı .4. Tüp bebek denememi yaptık çok şükür şu an hamileyim. Hiç aklıma gelmezdi bunları da yaşayacağım ama üstüne bir de ilk düşük hikayemde acı çekmeden düşük yaptığım için rahim yetmezliği olabileceği söylendi ve 14. Haftamda alttan dikiş atıldı. Şu an pıhtılaşmadan dolayı da doğuma kadar iğne kullanıyorum . İnşallah siz De güzel sonuçlar alırsınız 🤲

Merhaba arkadaşlar kan pıhtılaşma testini gebe iken yapabiliyor muyuz ?
Evet ablam gebe iken kan verip yaptırmıştı . Sonucu gelene kadar da önlem amaçlı iğne yine kullanmıştı . Bir zararı yokmuş çünkü . 3 düşük yaşadığı için önlem olarak kullandı . Sonrasında da sonucuna göre doğuma kadar devam etmişti zaten

Evet ablam gebe iken kan verip yaptırmıştı . Sonucu gelene kadar da önlem amaçlı iğne yine kullanmıştı . Bir zararı yokmuş çünkü . 3 düşük yaşadığı için önlem olarak kullandı . Sonrasında da sonucuna göre doğuma kadar devam etmişti zaten
Ne güzel benim doktorum o kadar rahatki bunu da kaybedersek pıhtılaşma testi yaptırırız dedi psikolojim bozuldu resmen. Ne yapmalıyım bilemiyorum

Kimyasal gebelikleri pıhtılaşma sebebinden olarak görmediğini söylüyor.Ben başka doktora gideyim en iyisi.

Canım ben mesajı aylar önce yazmışım şimdi 4.5 aylık hamileyim bu testleri yaptırmadan hamile kaldım ve doktor hemen iğne ve aspirine başladı öğrendiğimiz gün
Merhaba kan sulandırıcıyı ne kdr süre kullandınız hamileliğinizde ?

Ben genetikleri karyotip analizi falan yaptirdim. Faktor 5 im homozigot cikti. Kan sulandirici igne falan kullandim. Ona ragmen ilk gebeligim kalbi durmasi sonucu sona erdi
Canım çok geçmiş olsun 🙏 pıhtı sorunun varmıydı ? Hamilelikte ne kadar süre kullandın iğneyi ?

Kullanmana ragmen mi düşük yaptin benimde 677 hemozigot birde faktor 5 hemozigot en korktugum şey igne ve aspirinlere ragmen yine duşuk olmasi
Merhaba pıhtının varmıydı ne kdr süre kullandınız iğneyi ?

Merhaba bende sulandırıcı kullanıyorum p.tesi pıhtı için kan vericem birde nifty testi için onun içinde doktorum 3 gün öncede iğneyi kes dedi bugünden itibaren vurulmuycam iğneyi. Doktoruma sordum birşey olrmu 3 gün kullanmayınca dedim yok hemen başlıcaz geri zaten dedi sonuçta pıhtı çıkmazsa bıraktıracak bende korkuyorum pıhtı çıkmazsa bırakınca birşey olurmu diye. Birde şuan kanım suludur yine 3 gün sonra gene kanım sıkı olursa o kanla çıkan pıhtı sonucu etkilermi kan sıkıysa diye anlatabilmişimdir umarım 🤗 şimdiden teşekkür ederim 🙏

Back