Biz sperm DNA hasar testi , kanda kromozom analizi, trombofili paneli yaptırdık. Ankara’da gen art tüp bebek merkezinin Yanındaki Mikrogen labaratuar ında yaptırdık . Sanırım ikisi birlikte çalışıyorlar çünkü kan vermeye genart a girdik . Hepsi toplam 1350 tl tuttuAnkara'da hangi özel hastaneler bu testi yapıyor?
Kan pıhtılaşma sı nın sonucunu aldık ama ben çok anlamıyorum . Doktoruma atmadım henüz sonucu kromozom analizinin sonucunu bekliyorum doktoruma atmak için. Bende de bir tanesi MTHFR c677T Homozigot yazıyorBen genetikleri karyotip analizi falan yaptirdim. Faktor 5 im homozigot cikti. Kan sulandirici igne falan kullandim. Ona ragmen ilk gebeligim kalbi durmasi sonucu sona erdi
Kizlar ben de yaptrdm ama oyle 9 falan degil anlamadm eksik mi yaptrdn 2 di galibakızlar merhaba 2. Düşük sonrası bu testi yaptırmalıyız dedik çünkü acısı çok zor Allah kimseye yaşatmasın sonuçları 2 hafta sonra alıcaz inşallah hayırlısı olur hakkımızda..toplamda 17 tüp kan verdim garibime gitti yaptıranlar sizler de nasıldı yazarsanız sevinirim
Heterezigot taşıyıcı oluyor bildiğimHeterezigot u bilen var mi ??
Heterozigot tasiyicidir sadece ilac kullanip.kullanmamak.doktorun insiyatifine kalmis oluyorm cok gerekli gormuyorlarHeterezigot u bilen var mi ??
Size doktorunuz mutlaka kan sulandirici hap ve igne vericek. Ayrica bir hematolog ile gorusmeniz gerekicekMerhabalar kan pıhtılaşma verdim boş gebelik geçirmiştim 1 send oldu ve gebe kalamadım acaba phtılaşmamda sıkıntı var mı neler yapmam gerekir
17 tüp mü ben 4 tüp verdim eşimde 3 ben yaptırdım 4 hafta önce temiz çıktıkızlar merhaba 2. Düşük sonrası bu testi yaptırmalıyız dedik çünkü acısı çok zor Allah kimseye yaşatmasın sonuçları 2 hafta sonra alıcaz inşallah hayırlısı olur hakkımızda..toplamda 17 tüp kan verdim garibime gitti yaptıranlar sizler de nasıldı yazarsanız sevinirim
Sadece lupos antikoagülan yüksek çıktı oda iyi olan herşeyi kötüye çeviren bir hastalık ilaç iğne vs birde hamile kalırsam ayak damarlarım şişip damar tıkanıklığına yol acarmiş pırtı bebege atar beslenemez düşük olurmuş ama doktorum cok yüksek değil normal sınırda korkulcak bişey yokmuş pırtı sıkıntım benim de var yani
Hepsini yaptırdım genetikcide özel hastahanelerde normal şuanda bir sorun yok kan pıhtılaşma için tekrar test yaptırdım ilaç fln kullanmıştım bir sorun görülmedi temmuzda transferin varLupus antikoagulan icin dogrulama testi yaptirilabilir bazen tekbasina anlamli olmayabiliyor. Onun icin en guzeli bir romotolog ile gorusmek. Cunku pihti sadece bebek icin degil sizin icinde tehlike olusturuyor.
Merhaba drun yorumu ne oldu acabaKan pıhtılaşma sı nın sonucunu aldık ama ben çok anlamıyorum . Doktoruma atmadım henüz sonucu kromozom analizinin sonucunu bekliyorum doktoruma atmak için. Bende de bir tanesi MTHFR c677T Homozigot yazıyor
Kullanmana ragmen mi düşük yaptin benimde 677 hemozigot birde faktor 5 hemozigot en korktugum şey igne ve aspirinlere ragmen yine duşuk olmasiMerhaba drun yorumu ne oldu acaba
Benimde 677t homozigot
5 haftalık saglıklı embriyo dusukle sonuclandı. Kan sulandırıcı ve aspirin kullanıyordum
MalesefKullanmana ragmen mi düşük yaptin benimde 677 hemozigot birde faktor 5 hemozigot en korktugum şey igne ve aspirinlere ragmen yine duşuk olmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?