- 27 Ekim 2007
- 1.901
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar çok teşekkür ederim beni ne çok sormuşsunuz... mutlu oldum.. sizleri merakta bıraktım kusura bakmayın.. ancak gelebildim. hastane deli etti beni..
bir sürü sıra vs.. ay sinir oldun... kendini beğenmiş bir doktor.. adama durumu anlattım.. havasından yanına yaklaşılmıyor zaten.. nefret ediyorum poliklinik doktorlarından.. hem bir şeyden anlamıyorlar hem de kendilerini bir şey sanıyorlar..
testler yanılmaz... kan testinin değeri yanlış çıkmıştır dedi..ee dedim bir daha yaptıralım işte kan testini.. gerek yok ultrasonda bakarım, varsa zaten görünür dedi.. olsa da görünmez ben biliyorum ya neyse... ultrason sırasının gelmesi için bir sürü bekledim.. tabi ultrasonda bir şey görünmedi... kimyasal gebelik olabilir mi dedim.. ukala şey, o ne ben öyle bir şey görmedim de duymadım da dedi salak salak.. ben uyduruyorum sanki.. dış gebelik olabilir dedi.. sinirlerimi bozdu, çok tedirgin oldum ya... kızlar dış gebelik oolmaz de mi.. olmasın lütfen...
yine benim dediğime geldi tabi, yarın kan testi yapılacak... ay sinir oluyorum doktorlara...
hepinize tekrar teşekkür ederim.. iyi ki varsınız kızlar... kimseyle paylaşamamak çok sıkıntı veriyor insana.. burda bunca yüreğinin seni düşündüğünü görmek, hissetmek çok rahatlatıyor insanı... hepinize teşekkür ederim.. sizleri de umutlandırdım, kusura bakmayın artık... çalışmalar devam, telefi edeceğim inş..
hepinizi sevgiyle öpüyorum.. iyi ki varsınız...
Canım hayırlısı neyse o olur inşallah,dr de nesine hava yapıyo daha kimyasal gebelikten haberi yok.Bizler neredeyse çoğu dr den daha dr olduk yaşadıklarımızdan dolayı. Dış gebelik ihtimali düşük bence. Seninde dediğin gibi kimyasal gebelik olabilir yada hiçbiri değildir ve gayet güzel hamilesindir. Dularımız o yönde. Allah yardımcın olsun.
hayırrrrr lokumlu şey derken sevdiğimdennnnnn tamamen....
evet cnm 4 tanesi karnimda öldü 1 taneside kendiliginden düstü evet sonuncusunda protein s degerim düsük ciktigi icin pihtilasma olabilir diye aspirin kullandim ama yine kalp atimi alamadik bebisimden simdide yine detayli bir arastirmadan geciyoruz esim ve ben bakalim hayirlisi bu arada benim 1 tane saglikli yavrum var cnm belki onu dogurdugumda vücudumda antikor olusmus olabilir diye daha yeni bu taniyi koyup arastiriyorlar bakalim sonucu bekliyorum 17 kasimda cikacak sonra ins yine deniycem cnm sana gecmis olsun cnmŞeydam 5 düşük yapmışsın çok geçmiş olsun. Bende 3 tane yaptım. Burada birbirimize güçlü bir şekilde destek oluruz umarım. Allah yardımcımız olsun. Senin sorun pıhtılaşmamı kesin.
:Saruboceq:çalıkuşum sağol canım ... Allah sana da nasip etsin inşallah en kısa zmanda resimlerini görelim :))
Canim Kahvelokumum,Şenizçalıkuşu canımm... sen tüp bebeğe bile gerek kalmadan alacaksın bebeğini kucağına.. ben öyle hissediyorum.. inş...
:gitme: hoşcakalın
cnm antikorpa deniliyor burda benim bir tane saglikli yavrum oldugu icin bana kesin sudur denilmiyor ve bundan önce kanpihtilasma olabilir diye aspirin kullandim tabi alman doktorlara kalsa onuda vermiyorlardi ama suanki doktorum türk o yönlendiriyor genis bir arstirma istedi esiminde spermlerine bakilacak nasil bir arastirma kesin bi bilgim yok ama kürtajdan sonra hic adet olmadim daha oldugumdada kan alinmasi lazim bu arastirmanin geregi bilmiyorum herseyin hayirlisi:1hug:canım mrb bende aynı dileklerine katılıyorum.bu arada hangi antikor testi yapılıyor sana.yazarsan sevinirim. herşey gönlünce olur inş....