Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahvemin lokumu, kızçenin fotolarından ekledim profildeki albüme...
merhaba kızlar nasılsınız
Sayfalar epeyce ilerlemiş onun için geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
Benim bugün kontrolüm vardı dr. gittim
Yine rahmimde pıhtı kalmış doktor ilaç verdi
Tekrar kürtaj yapmaya gerek yok dedi
Kalanlarıda adetinde atarsın dedi
Birde adetim bitmek üzereyken gel histereskopi ( yada onun gibi bişey işte) yapıcam dedi
Yani rahimdeki perdeyi kaldıracak
salı günüde bebeğimin genetik testinin sonucu çıkacak
bugün dr. konuşduk hücreler çoğalmış
salı günü çoğalan hücrelerden ölüm nedenini bulacaklarmış :gitme:
kızlar 2li tarama testi için ultrasona girdim sonucum iyi maşallah,,,,,haftaya bugün de laboratuvar sonucunu alacağız
kanaman çok aşırı uzun olmamış.benşm 4-5 gün olmuştu oda lekelenme gibi.ama senin kim yaptı kürtajı bilemiom ama benim doçent yaptı.canderyacim 24 eylülde oldum kürtaj kanamamda 8 ekime kadar sürdü bilmiyorum belkide normaldir sen nslsn pazartesiyi bekliyorsun 4 gözle hayirlisi olsun ins
günaydınlar....
canderya şeker yaa sen gece niye uyumadın mesaj yazmışın hııııı niye uyku tutmadı böyle...
ya kızlar en azından 10 kez su sayfaya farklı zamanlarda yazdım 2 kısının dısında cevap yazıp dıkkate alan bıle olmadı;bırbırınızle konusuyorsunuz cevap yazma geregı bıle duymuyorsunuz sız de aynı dertten muzdarıpsınız lutfen en azından kendı drunuzun ısmını onerın memnun kalmıssanız ya da kalmamıssanız belırtın
ya da deyın kı bu sayfada ısım verılmıyor.hıc dıkkate bıle almıyorsunuz.
ben bu acıyı 4 kez yasadım bebeklerımı kaybettım doktorlardan canım fena yandı ve care arıyorum
halbukı ben bu sayfayı farklı sıtelerde belkıde onlarca kısıye onerdım...
kım kıme dum duma olmusuz galıba...
ravzayı çok merak ediyorum, nerdeyse doğum yaptığı hastaneyi falan ariycam geçmiş sayfalara bakıp o derece yani
allahım iyi haberlerini tez zamanda duymayı nasip et :Saruboceq:
Evet oyuna geldik. Ama olsun kiz ben ona kiyamam bak pazar pazar calisiyo garibim e bir pastayi haketti kociscik.yerimsenibençalıkuşum anlaşılan kociş seni oyuna getirmiş gııııııııı akannehir