- 15 Kasım 2007
- 1.369
- 19
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bebeğimnden de aldılar.10 gün sonra sonuç açıklandı.bana dedikleri şu canlı hücre yok bisonuç alınamadı diye bide okadar para verim 150 milyon.
Canım benim bende sizi çok özledim ama bu ara evde olmadığım için yazamadım size hiç inşallah bugünden sonra evde olcam artık bol bol sohbet ederiz.
Her geçen gün biraz daha toparlıyorum kendimi.
Sen nasılsın canım benim
büsrammm neyapıyon kız bende hıstereskopı olmustum anestezıyle hıcbısey anlamıyosun zaten kıb opt canım
Hayirli haberlerle dönersin Insallah canikom :Saruboceq: öptümmm opuyorumnanaktanCALIKUSUM ıyı olmana sevındım bızde ıyıyız canım sukur pazartesı kontrolumuz var bakalım opt kıb canımm
Hayirlisi büsracigim. opuyorumnanaktanÇok ilginç canım ya banada tam tersini söylediler %98 ölüm nedeninin bu testte belli olacağını sölediler bakalım doğru çıkacakmı salı günü belli olacak.
Canım benim hergün daha iyi oluyorum sen nasılsın kontroller nasıl gidiyor
Ya benim doktorum anestezi olmadan yapılabiliyor ama istersen anestezi ile yaparız dedi
Ama ozamanda fiyat farkı olur dedi
ama ne yapalım benim canım tatlıdır valla mafoldumben
fiyat farkı olursa olsun ben dayanamam anestezi olmadanakannehir
gelgitcim selam nasılsın oğlan nasıl biz 2.5 aylık olduk şükürler olsun. sen neler yapıyorsun
[canım lokal anstezı demıstır belkı cunku bı kamerayla ıcerı gırıp baska bı sorun varmı dıye bakıyolar bı de senın perden alınacak dımı benı dınlersen anestezıyle yaptır sen ozel hastaneyemı gıdıyosun belkı ondan fıyat farkı ıstemıslerdır arastırma hastanelerınde fıyat farkı almıyolar o fıyat farkını zaten dr muanesıne verıyoruz:) o ayrı bırsey....
[ı]merhaba kızlar nasılsınız
sayfalar epeyce ilerlemiş onun için geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
benim bugün kontrolüm vardı dr. Gittim
yine rahmimde pıhtı kalmış doktor ilaç verdi
tekrar kürtaj yapmaya gerek yok dedi
kalanlarıda adetinde atarsın dedi
birde adetim bitmek üzereyken gel histereskopi ( yada onun gibi bişey işte) yapıcam dedi
yani rahimdeki perdeyi kaldıracak
salı günüde bebeğimin genetik testinin sonucu çıkacak
bugün dr. Konuşduk hücreler çoğalmış
salı günü çoğalan hücrelerden ölüm nedenini bulacaklarmış :gitme:[/ı]
iyiyim cnm cok sagol dogru söylüyorsun galiba fark oluyor kisiye göre en iyisi biraz daha bekliyim sonra doktora giyerim :1hug: paylastigin icin sagol cnm benimmerhaba canim nasilsin ben iki kez kurtaj oldum ikisinde de ikiser ay olmadm ucuncu ayda adet olmustum bence herkesin bunyesine gore degisiyor ama istersen bi druna danis yinede canim