Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım daha çok küçükmüşsün.kıyamam ben sana:teselli:
şuan hamişmiydin canım?
canim cok gecmis olsun ama emin ol onlar duracaksa duruyor zaten nasipte varsa sagliklilarsa ben ilk zamanda ne kanama gecirdimparcalar dusurdum afedersin adet kanamasi gibiydi o zamanlar her hafta bazeN 3 4 gunde bi muayne oldum hep de vajinadan suan 22 haftaligim duracak olunca bisey olmuyor hayirlisi degilmis canim boyle teselli et kendini insallah en kisa zamanda hamile kalirsin sende bende 24 yasindayim ama dedigin gibi insan evlata hasret kaliyor bu ya
kızlar herkese günaydın. sabah saat 7 buçuk gibi doğumun başladığının göstergesi olan nişan diyorlarya o geldi. şimdi de hafif hafif geliyor. kasıklarımda da sancılanma başladı bugün yarın doğum gerçekleşecek galiba . kızlar çok korkuyorum ve heyecanlıyım benim için dua edin çok ihtiyacım var öptüm hepinizi.
Canderya, gelevera yanıtlarınız için sağolun kızlar:)
Sanırım ben de yaptırmayacağım ama işte insan gene de ikilemde kalıyor.
Canderya her işte bir hayır var derler ya, belki de erken olduğu için sonuç çıkmayacaktı, sen de üzülecektin umarım bu senin 2-3 gün daha beklemen ve müjdeli sonucu alman için gelişmiş bir aksiliktir canım benim:)
Bkale tatlım ne güzel inşallah seni uğraştırmadan zorlamadan bir avazda geliverir kollarına bebeğin :Saruboceq:
Limburg sen nasılsın tatlım? Sizin orada ne durumda bu aşı işi, yapılıyor mu yapılmıyor mu, hamileler için ne diyorlar bu domuz giribi aşısı için?
evet cnm ama hic belirti yok belki diyorum kanamam 15 günü bulmustu bu kez ondanmi acaba uzadi 24 eylüldü kürtaj tarihim 8 ekimde bitti ayni gün doktor kontrolune gitmistim hayirlisi stres oldum vallahicanım seydam bekle bakalım...
bende mecburi kürtaj oldum. parça kalmıştı.
ama kanamam kürtajdan sonra kesilmişti. yani 1 gün az az oldu ve bitti.
daha sonra normal adet döngüme devam ettim. yaklaşık bi 20 gün sonra adet olmaya başladım...
yok kuşum şu an hamile değilim. ama çalışmalara başladık kaydirigubbakcemile2
teşekkürler canım benim...
evet duracaksa duruyor...
ama ben hiçbirzaman hamile oldugumu anlayamadım bile
bebişimi hissedemedim. :çok üzgünüm:
inşallah bu ay farklı olucak. sağlıklı bir hhamilelik olucak inşallah.
yani önce bi hamiş olim de kaydirigubbakcemile3
rabbim senin de bebişini sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
limburg1985, tubiloshh meryem slm arkadaslar
evet cnm ama hic belirti yok belki diyorum kanamam 15 günü bulmustu bu kez ondanmi acaba uzadi 24 eylüldü kürtaj tarihim 8 ekimde bitti ayni gün doktor kontrolune gitmistim hayirlisi stres oldum vallahi
saol canim amin cumlemiz o guzel gunleri yasariz insallah insallah sende tez zamanda saglikla hamile kalir ve bebegini kucaklayip doya doya koklarsin canim
kızlar bugün film gibi bir gündü.
neyse tahllerimi heycanla almaya gittim.
kız kardeşimle eyer hamiş isem halay çekcez dedik delikafadulden
neyse bir gittik benim isimimi bulamıyolar sonra bir baktılar benim doktor benim barkotu başka hastanın barkotunun üstüne yapıştırmış ben diye akannehir o kadına yazılan bir iki kan tahlili çıktı.
neyse benden kan alan stayjer hemşire
kızı çağardılar.
biraz kızdı ordaki sorumlu kız hemşireye :mymeka: çünkü benim adımın tüpün üstündeki parkot olduğunu benim adımı sorarak doğrulaması gerekiyormuş.
neyse bende önemli değil dedim.kızcaaz çok korkto çünkü doçent yada prof.lar duysa çok kötü olurmuş onun adına.:mymeka:
ayyy kıyamadım bende kızcaza yazık çoook korktu zaten.
"bende hiç önemli değil dedim"
sorumlu kız gene gene özürdiledi.hemşireye "eyer hanfendi bu kadar anlayışlı biri çıkmasaydı çok kötü olurdu senin için" dedi.kız ezildi de ezildi.
bende hiç önemli değil üzülme kızım dedim.
neyse p.tesi sabah 8'de hcg'me bakıcaklar ve yarım saatte çıkartıcaklar.
sorumlu kız beni arayıp haber verecek sonucu.
işte böle kızlar kafamçokkarıştı
evet canim ahh ahh bi olsunlarda herseye raziyiz biz o gunleri bizde goruruz dimi canim
kızlar herkese günaydın. sabah saat 7 buçuk gibi doğumun başladığının göstergesi olan nişan diyorlarya o geldi. şimdi de hafif hafif geliyor. kasıklarımda da sancılanma başladı bugün yarın doğum gerçekleşecek galiba . kızlar çok korkuyorum ve heyecanlıyım benim için dua edin çok ihtiyacım var öptüm hepinizi.
limburg1985, tubiloshh meryem slm arkadaslar
dokrotunu aradınmı canım?
bazı durumlarda aksayabiliyor ama stres yaparsan daha kötü olur. stres de geciktirebiliyor...
aminnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
inşallah tatlım inşallahhhh...
kızlar progestan kullanan varmı aranızda yha?
bende geçen ay dan kullanmaya başladım. 5 gün erkenden geldi kırmızılar...
eger bebiş varsa tutunmasını sağlıyor yoksa adet oluyormuşun deilmi...
kizlar herkese slm ya ben kürtajdan sonra daha adet olmadim diger kürtajlarimda hic bukadar gecikmemistim nolacak simdi!!CADIARZU
Canderya, gelevera yanıtlarınız için sağolun kızlar:)
Sanırım ben de yaptırmayacağım ama işte insan gene de ikilemde kalıyor.
Canderya her işte bir hayır var derler ya, belki de erken olduğu için sonuç çıkmayacaktı, sen de üzülecektin umarım bu senin 2-3 gün daha beklemen ve müjdeli sonucu alman için gelişmiş bir aksiliktir canım benim:)inşallah.:Saruboceq:
yok kuşum şu an hamile değilim. ama çalışmalara başladık kaydirigubbakcemile2 :Saruboceq:
hadi hayırlısı
bende geçen ay dan kullanmaya başladım. 5 gün erkenden geldi kırmızılar...
eger bebiş varsa tutunmasını sağlıyor yoksa adet oluyormuşun deilmi...