Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebrar cım bundada vardır bir hayır :Saruboceq: su kisti bi hallet sonra sıkı bir calısma seni bekliyor :CüvCüv:
Canım benim yanlış hatırlamıyorsun malesef rahmimde pıhtı kalmış doktor pıhtıları düşürmem için ilaç verdi dün sabaha kaadr hiç uyumadım sancıdan ve belimin ağrısından ama az bişey kanamam oldu okadar pıhtı falan düşmedi
cumartesi tekrar bakacak pıhtılar duruyosa kürtajla temizliycek ama bu sefer anestezi olmadan yapacak
Birde bende rahimde septum yani perde olduğunu görmüştü doktorum onun için 1ay sonra operasyon geçircem
Sen nasılsın canım
merhabalar
ben uzun zamandır takip ediyordum bu siteyi fakat yeni üye oldum :) bende de kan pıhtılaşması var. ayy ilk defa yazıyorum ne yazacağımı tam bilemedim. tekrar merhaba herkese[/Q
hoşgeldinnn.
geçmiş olsun.sendeki pıhtılaşma durumu nedir acaba.paylaşırsan sevinirim.
eminemmmmmmmmmmmmmmmmm
çıkıyordum ama söyle canım.işim yok.
birkaç sayfa önceki yazılarını gördüm.biraz umutsuzluğamı düşüyorsun nedir.sakın ha.seninde benimde çaba gösteren herkesin bebeği olacakkkkkk.
sakın olmaz diye düşünme.üzülüyorum valla.pozitif düşünce olayına inanırrım ben.sana iyi geceler.:a015:
beklettimm dimi.ama anca yazdım napim.naniknanik
canım çook saoll.
diğer arkadaşlarda saolsun.
arada umutsuzluğa kapılıyorum tabi.ama maalesef hayat devam ediyor.allah beterinden saklasın.
napalım.
hiç olmayabilrdi de...
OLACAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi ben yatıyom.sana iyi geceler canderyam.
tamam canım.bende kaçtım.by by Şeniz
günaydın kızlarr
saat 03;30 dan beri ayaktayım Hakan'ı daha yeni uyutabildim benim uykum kaçtı şimdide..yapacak bişey bulamadım hemen buraya koştum :))
herkese bir günaydın demek istedim
güzel,mutlu,sağlıklı,herşeyin gönlünüzce olduğu,müjdeli haberlerle dolu bir gün diliyorum herkesee
canderyaaaaaa meraklandım şimdik bende görmek istiyorum resimleri bi yerim şişer bak karışmam valla :roflol: