- 21 Ağustos 2009
- 893
- 3
- 45
allah bize güç versin.çok üzülüyorum:gitme: inanın kendim kadar sizlere de üzülüyorum.canderya gülüm aşkolsun yaf. 1. si var say olmadı allah beterinden korusun kader kısmet. 2. si nerden çıkarıyorsun bunları, daha hepimiz genceciğiz. tek ihtiyacımız olan sabır. biliyorum zaman zaman hepimiz umutsuzluğa kapılacağız, olacak elbet çok normal. ama birbirimizi kaldırmamız lazım, burdaki iyi ve güzel örnekleri unutmamamız lazım.ne güne varız bizler ve bu site o zaman...yaşadıklarımız hiç kolay değil, ama biliyorsun inanmak beklemek bizden takdir allahtan.herşey çook güzel olacak
ben duygularımı çok iyi bastırabilen bir insanım.
tek kötü yanım sabırsız oluşum.
allah o erdemi benden biraz kısmış ta dünyaya getirmiş.
ama gene de azimli olmam beni bira olsun bu durumdan kurtarıyor.hepinize teşekkür ederim.desteğiniz için.beni en iyi anlayanlar sizlersiniz.gerçekten benim iç,in çok değerlisiniz kaydirigubbakcemile5
yapma lütfen bizde öyle diyorduk bi zamanlar ..neler neler yaşayıp bebeklerine kavuşan bir sürü arkadaşlarımız var biliyorsun canım..
lütfen kendini bu kadar kasma bunaltma ki bebeğin geldiğinde annesini böyle görmesin..
allahım en kısa zamanda tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin
inşallah meryem cim.
artık bebiş çoook istiyorum ya!!!
allahım acaba saplantı mı yaptım diyorum.
bi pskoloğa ihtiyacım var sanırım :sinifsinif:
ama hep kendini bilen bilinçli,farkında ve problemlerimi çözüme ulaştırmaya çabalıyan bir insan olmaya çalışmışımdır.
ama artık tıkandım sanırım.
artık bir bebeğe ihtiyacım vaaaaaaaaaaaarr
hatta 3 tane
:lepi::lepi::lepi: