- 1 Haziran 2009
- 1.635
- 0
vala tamamen reisidevrimin güzel bilgilerini bizimle paylaşması bu krize yol açtı sanırm... harika bilgilendirmiş kendini bravoay telaşım yüzünden iğne krizi çıktı sitede aferin bana kaydirigubbakcemile
canım benim rica ederim fıstıksın senGelevera canım sağol :)
Açıkçası ben iğne konusunda birşey diyemeyeceğim, çünkü benim kiloya göre değil değerlere göre iğne dozunu belirledi doktorum.
Hatta bana iğneye gerek yok, sadece aspirin de yeterli olur diyen doktorda çıkmıştı ama kendi doktorum önlem olarak 0.2 clexane başlattı.
Sen de doktoruna güven canım, ben ayrıca hemetoloğa da gitmedim ama buradan böyle okudukça acaba bi gitsem mi ki diyorum sonra vazgeçiyorum bilemiyorum yani ben de...
canım mthfr senin değerin zaten mthfr çok yatkın değil pıhtılaşmaya...
maşallah hep güzel gitsin herşey
harikasın vala paylaş hep böyle bildiklerini vala kesmez dimi beni haklısın valla çok katı bayanım anca sulanır kanım kaydirigubbakcemile3 neyse meseleyi fazal sulandırmıyayım... sen öğren böyle herşeyi paylaş burdan bende öğrendiklerimi paylaşırım tatlım...vallahi bak bacım kız hoca gibi oldum ben sana dedim dimi 0,6lık keser ancakseni diye:lepi: canım o güvensizlik sadece sende değil hepimizde var. ama böyle oldukça kendimizi daha huzursuz ediyoruz ve tam bir psikopata sarıyoruz. aslında işi şansa bırakmak istemiyoruz ve haklıyız kendimize göre. bazen hocalar dalgın olabiliyor gözlerinden kaçanda olabiliyor yinede uyanık olmakta ve sorduğumuz sorularla onları derinnnnn uykularından uyandırmakta fayda var diye düşünüyorum. bolca sorularımızı sorucaz gayet eminlerse söylediklerine çokta kurcalamıycaz sanırım takdir allahtan canım. ondan sonra dua edicez napalım elimizden bu geliyo. önce allah sonra hocalar inşallah sonundada mutlu sonnnnn:ecrin_bebek:
Haklisin bitanem valla artik burdaki doktorlara ben tüp falan teslim edemem.
KK da bit tüp bebegi uzmani var onunlada görüstüm saolsun oda bana labaratuarda kesinlikle yanlislik yapilmistir dedi.
Bana dediki düsün seker iyi un iyi su iyi eee helva iyi olmassa bu kimin hatasi diye.
Ben doktora sormustum sperm ve yumurtalar iyiymis ama neden olmadi cevap veremdi bana. Ben cektigim maddi ve manevi sikintiya üzüldüm neyse bundada vardir bir hayir.opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile2 oley herşey güzel olacak canım yaaa inanıyorum sen geçmişte üç düşük yapmışın borumu yaniiiiiiii sen o doktora varya :mymeka: gitsin... gel sana burda iki tane turkhis delight yaptır ohhhhhh mis gibi koksunlar onlar öyle amanda aman yesin teyzesiiiiiiiiiiiii :ecrin_bebek: