allahım yarabbim durduk yere bir yerden birşey çıkıyo ya:1ninca:neyse allah dermanı olmayan dert vermesin canım altı üstü 1-2 ayını alır iyileşmen falan çok fazla bir zaman kaybetmezsin bebek için. çok geçmiş olsun. şimdiden çaresine bak bari ileride daha çok uğraşmamak için.[/QUOTE
canım öğleden sonra ameliyata giriyorum zaten hamilelikte daha fazla sıkıntı yaratacağını öğrendiğim için acele karar verdik hepinizi öpüyorum sonra görüşürüz evden girmeye çalışacağım
canım benim cok geçmiş olsunnn ameliyatın iyi geçer inşlahhh acil şifalarr diliyorum canımmm
daha iyi olmuş işte bak adını vermem. hoca bana lütfü hocamı tavsiye etti dedi. yok dedim internette bir site var orda melek adında bir arkadaş çok memnun sizden doktorluğunuzdan ziyade insanlığınızı çok methetti dedim. sağolsun o onun kendi iyiliğindendir dedi:lepi: kesinlikle öyle bir kadın doğumcum olmasını bende çok isterdim. çok tatlı bir insan. daima güleryüzlü ve ilgili gibi duruyo. şimdi önümüzdeki hafta yine ona gidicem senin tahlillerini bende yaptırdım onları göstericem kıskanmıştım seni bir sürü tahlili var diye:kedi:kaydirigubbakcemile3 birde şu çokkk tırstığım tiroid ultrasonunu göstercem off valla sırf bu yüzden gitmek istemiyorum desem yeridir:bbo:
şu tiroidleri halledersek hamile kalınca zaten önce osman hocaya sonrasındada lütfü hocaya gidicem. tekrar bir iğne dozajı konusunda fikir alıp lütfü hocaya göstericem. ama hala bana 0,6lık fazla gibi geliyo ama hayırlısı bakalım. lütfü hoca bana bebeği görmeye gerek yok keseyi görür görmez iğneye başlarız dedi. demekki herkesin durumu farklı canım. şu tiroidlerde olmasaydı gönlüme göre doktorlarımı bulmuş ve gerçekten rahatlamıştım. ay dua edin nolur şu önemli birşey olmasın:gitme:
canım reisdevrimim troid bendede var dr.um banada ne düşük için nede gebelik için engel diil dedi ama benim içim genede rahat diiill bende gitmeyi düşünüyorummm
ayyy bi gitsem hastaneye ordan cıkamıcammkaydirigubbakcemile3 ne cok şeyy biriktiiiiiiiii bütün bölümleri dolaşmam gerekicekk heraldeeeeee
merhabalar
ben uzun zamandır takip ediyordum bu siteyi fakat yeni üye oldum :) bende de kan pıhtılaşması var. ayy ilk defa yazıyorum ne yazacağımı tam bilemedim. tekrar merhaba herkese
canımm hoşgeldinnnnnnn
ay canım ya demek seninde başına geldi bu kistler:kedi:hay allah ya vallahi iyi beklemişsin sonuçları tebrik ederim yanikaydirigubbakcemile5bakalım güzelim bir osman hocaya gösteriyim ne diycek. maşallah güzelim bu ne boy böyle. kız manken gibisindir sen şimdi:lepi:benim boy senin yanında kısa kaldı bu durumda 1.73:bbo: bırak güzelim ya sağlıcakla doğsunda kilo falan önemli değil verirsin. hem bu kadar zamanda 4 kilo aldıysan çok iyi bence. bakalım güzelim inşallah kısa sürede güzel haberler verebilirimsize. bu arada biz bu ay adetin 10. ve 12. günlerinde korunmasız birşeyler yaptık:kedi:yani korunmamız lazımdı aslında ama ben yumurtlamadığımı düşündüm nedense. yani yumurtlama belirtisi olan akıntı falan yoktu. hamile kalmış olamam dimi ya:kedi:hoca kasımda dedi çünkü. bide bu nodül çıktığı için sonuç almadanda birşey düşünmek istemiyorum gibi ne dersin olmamıştır dimi ya:bbo:
canımm benimmm bu bebişler hep istenmeyen zamnda gelir yaaaakaydirigubbakcemile2 belkimde hamişsindirrrr hem olsandaaa ne güzel olurrr sürpriz olmuşş olurrr nasıl olsa nodülünde engel olmadııınuuu örendinnnn canummmm hakkında hayırlısııııııı diliyorummm saaalıkla bebeni all kucanaaaa inşlahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq: