- 7 Aralık 2007
- 606
- 2
[ DİNAMİSCİM , hayırlı olsun tatlım bebeğinin ilk cicileri. Allah güle güle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. İyi yapmışsın hazırlıklara başlamaya , ben de o sıralar 24. haftada filan başlamıştım. İyi ki başlamışım. Şu an öyle ağırlaşmış durumdayım ki hiçbişey bakacak halim yok. Ayaklarım fena şişti , fazla yürümek de istemiyorum zaten korkuyorum .
Canım ben liste yapmıştım , o liste bi türlü bitmiyordu , aksine çoğalıyordu sanki. Neyse ki pek bi eksiğimiz kalmadı çok şükür. Ben sora sora bayağı bi fikir sahibi oldum gibi. Tavsiyeleri filan paylaşalım karşılıklı. Ben de Celenciğe soruyorum en çok.
Tekrar hayırlı olsun diyorum canım. Hep böyle mutlu telaşlarımız olsun inşallah. Çok öpüyorum.
Canım ben liste yapmıştım , o liste bi türlü bitmiyordu , aksine çoğalıyordu sanki. Neyse ki pek bi eksiğimiz kalmadı çok şükür. Ben sora sora bayağı bi fikir sahibi oldum gibi. Tavsiyeleri filan paylaşalım karşılıklı. Ben de Celenciğe soruyorum en çok.
Tekrar hayırlı olsun diyorum canım. Hep böyle mutlu telaşlarımız olsun inşallah. Çok öpüyorum.