Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Limburg cum evet canım ya zaman hızla geçiyor yarın 23. haftamıza giriyoruz.
Bugün öğle arası iş yerinden arkadaşlarla alışverişe gittim, kızımın sepeti için kumaş aldım, örtü diktireceğim. Güzel uçuk sarı bir kumaş seçtik. Allahım inşallah içine yatırmayı büyütmeyi hep mutluluklarını görmeyi nasip eder hepimize :Saruboceq:
Sen nasılsın neler yapıyorsun birşeyler almaya başladınmı sen de..Ben ayrıntılı ultrasona girip çıktım, sonrasında ufak ufak başladım işte:)
Ama daha pek bişe yi de yok ortada..Bakalım yapacağız yavaş yavaş artık:)
arkadaslar uzun zamandır gıremıyodum..bende kan pıhtılaşması sebebıyle 2 dusuk yaptım.3.de bulundu ve 9 ay clexan iğne oldum kızım dogdu suan 50 gunluk.sizi cok ıyı anlıyorum.saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın allahım cok guzel bısey..ınsan korkuyla gecırıyor..doguma 72 saat kala kestık ıgneyı.sezeryanımda cok saglıklı ve guzel gectı..aklınıza takılan bısey olursa sorabılırsınız ben cok merak edıyodum herseyı..ama ozelden msj atın yetısemıyorum sayfalara nerde kalmıstım dıye kızdan gıremıyorum.sorularınızı cvplarım seve seve
deme kız öyle.. ümitleniyorum sonra olmuyor.... olur mu ki dersiN?iyi akşamlar bayanlar.... yaa öyle hepinizin mesajlarını okudum ama öyle üşengeç olmuşumki inannım parmağımı kıpırdatasım yok kopyalayım iyi dilekler yazayım... benim bayağı bi enerji depolamam lazım....
kahvelokum çok sürmez hamile kalacak kızlar ahada söylediydi dersiniz... :1rolleyes:
eveeeett doktordan geldim.... kanamalara neden olan kistler küçülmeye başlamış ara bir lekelenme olmuş sadece başka bir sorun yok dedi amaa.... hazır dr için izin alabilmişken ne zamandır popom ağrıyodu dr a gireyim dedim ve işte o zaman olan oldu dr fissürüm olduğunu ve bir an önce ameliyat olmam gerektiğini çünkü hamilelikte daha da ağırlaşacağını söyledi.... yaw önce dert 1 tane sanıyordum hayırlısıyla hamile kalır iğnemi olurum diyordum sonra kanamalar başladı hamile kalmam için önce kanamalarımın düzelmesini beklemem gerektiği söylendi şimdide bu fissür ameliyatı...
sagol cnm benim bende seni öpüyorum bebise iiyi bak kendinede allaha emanet ol:1hug:Canımm , inşaallah sebebi bulunur ve tedaviyle sağlıkla kavuşursun bebişine...kendini yorma , dikkat et kendine ...öpüyorumm...
Saol Tulunum, Bugün basladim sogan kürüne.canım inşallah soğan kürü faydalı olur. geçen sene kistim vardı doktor ilaç veremem dedi bende soğan kürünü internetten duymuştum yaptım. bittikten bir hafta sonra muayeneye gittim duruyor dediler. iki ay sonra gittim kist filan yok geçmiş dedi doktor, daha sonraki muayenelerimdede farklı doktorlara gittim ve kistim yoktu. iyi gelecek, şifa olacak diye yaparsan olur inşallah canım.
Bende cok merak ediyorum ikisinide canim Insallah iyidirler.mrb canım nsaılsın evet yaa baharcım bı gıttı bıdaha gelmedı ravzadanda haber yok ınsallah ıkısıde ıyıdırler
Canim cok gecmis olsun.eveeeett doktordan geldim.... kanamalara neden olan kistler küçülmeye başlamış ara bir lekelenme olmuş sadece başka bir sorun yok dedi amaa.... hazır dr için izin alabilmişken ne zamandır popom ağrıyodu dr a gireyim dedim ve işte o zaman olan oldu dr fissürüm olduğunu ve bir an önce ameliyat olmam gerektiğini çünkü hamilelikte daha da ağırlaşacağını söyledi.... yaw önce dert 1 tane sanıyordum hayırlısıyla hamile kalır iğnemi olurum diyordum sonra kanamalar başladı hamile kalmam için önce kanamalarımın düzelmesini beklemem gerektiği söylendi şimdide bu fissür ameliyatı...
canımm benimm çalıkuşum allahtan ümit kesilmezz bide senin dediğim gibi denersinizzz şansınn hala bitmedii senin en azından tüp bebek şansın var ya oda olmasaydı allah korusunnn bide türkiyeye gell bakarsın vatan tolprakları uğurlu gelir sanaada evinizeeee 3 kişi dönersinizzzzzz