umutsevgimm canım benimde şaşırdı işte osman hoca. olmaması lazım dedi. şimdi napıcaz bilmem bu konuyu lütfü beyle inşallah hamile kalırsam konuşucam. hangi hastaneninkine güvenicez bilmiyorum. senin hangi sonuçlarda problem çıkmıştı. bu arada sendedemi tiroid sorunu var canım ya
(
malesef canım hacettepede 8,00 cıkmıstı dıgerr hastanelerdekı 4,00 cıkarmıstı hatta buraya yazmıstım ne yapsam dıye dr dusuk dozda bı ılac verdı hamıle kaldıgındada kullanabılırsın demıstı zararı yokmus ama yuksek cıktıgında hamıle kalamamaya veya dusuge yol acabılecegını soyledı sende bı dr gorus canım senın test kac cıkmıstı....
papatyacım sağol canım iyiyiz. evet 39. haftadayım artık iyice ağırlaştım gerçekten son haftalar çok zormuş günler geçmek bilmiyor. her gece dua ediyorum sancım tutsa da doğursam diye:bbo: önceki haftalarda çok şişliğim yoktu ama bu hafta acayip çok şişmeye başladım aynaya bakınca yüzümü tanıyamıyorum dudaklarım burnum bile şişti. ee tabi birazda kiloların etkisikafamçokkarıştı bakalım bekliyoruz hanımefendiyi 31 ekime kadar bekleyeceğiz kendiliğinden gelmezse sezeryan olacak. canım sende korkma erken doğumdan inşallah vakti zamanında sağlıcakla alacağız kucağımıza.
fundayı ve ravzayı bende çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır.
kız yolun sonuna gelmıssın masalllahh normal dogum yapacaksın heralde rabbım hayırlısını versın hakkında saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın canımmmm