arkadaşlar yeni katıldım ve bende size kısaca başımdan geçenleri anlatmak istiyorum. 07.01.2009 da bebeğim 28 haftalık iken bu pıhtilaşmadan dolayı doğum yaptım bebeğim ancak 10 gün yaşayabildi. çünkü 25 haftalık düzeyindeydi ve biz neyin neden olduğunun bilincinde dahi değildik tabii. bu başımıza gelenler %80 dr hatası ayın 2 sinde dr gitmiştim bir sorun olmadığını belirtti ve karnım ağrıdında dr ulaşamadım cebini kapatmıştı ulaştığımda ise suyumun bittiğini söyledi o halimle o tahlil senin bu dobler benim gezdirdi ki muayenede suyumun azaldığını farketmiş aa size söylemedim mi dedi ve beni daha uzak bir şehre göndermeye çalıştı. doğum için uygun küvöz yokmuş hastanede. bunun mümkün olmadığını her drun kendi hastanesinde ( ki özel hastaneydi) butür acil durumlar için ayırdığı küvözü olduğunu doğum için başka bir dr bulabildiğimizde öğrendim. o gün tam 5 hastane gezdim küvöz bulamadım Allah tan ailede sağlıkçılar vardı sabah başladığımız doğum macerası akşam 10 da bitti.....
doğumumu yaptıran dr göre eğer biraz daha geç kalsaymışız banada olan olacakmış ama çok şükür hayattayım. doğumdan sonra birsürü test yapıldı
gpıııa l22p heterozigot mutasyon
myhfr c677t homozigot mutasyon saptandı
atııı 62
anlaşıldığı gibi aileden gelen pıhtılaşma sorunu var
şimdi hamile kalmaya çalışıyorum ve maalesef kanamalarım 15 günde bir oluyor yeni drum doğum kontrol hapı verdi düzenlemek için 2 ay kullancakmışım sonrasında denemelere başlayacakmışız tabii kanamalarım düzene binerse.. bakalım neler olacak....