- 3 Kasım 2008
- 930
- 2
- 45
Reisdevrim canım bugün bekliyoruz seni:)
Geçen hafta doktorda olacaktın, neler oldu merak ediyoruz seni teyzesi :))
İnşallah güzel haberlerle dönmüşsündür opuyorumnanaktan
güzelim günaydın. ya biraz okuyayım dedim ÇALIKUŞUNA üzüldüm şimdi:sinifsinif:valla gülüm neler olmadıkikafamçokkarıştıönce lütfühocaya gittik tahliller iyi dedi kasımda korunmayı bırakınmirmirmirmirneyse ankaraya kadar gitmişken birde şu meşhur osman hocaya gidiiyim dedim. kan pıhtılaşması için. hani kaçlık iğne başlıycaz bir öğrenelim dedik. neyse ben hiç muayene ediceğini düşünmüyodum. adam bir güzel muayene etti beni. bütün vücudumda ur kist gibi birşeyler aradı parmaklarıylaakannehirzaten benim boynumda hemen hemen 6 yıldır beni rahatsız eden bir şey vardı ama doktora gitmeye tırsıyodum. neyse adam dedi boynunun sol tarafında nodül varakannehirya biliyorum birşey olduğunu dedim ama korkuyodum sizde yakaladınız dedimakannehirneyseki düşük yapmazmış bu nodül. ama ultrason falan çektirip takip edilmesi gerekiyomuş. şimdi ultrasonu çektirdim bayağı büyük bir nodül çıktı. eee tabi 6 yılda epey büyütmüşümkafamçokkarıştıvalla işte osman hoca ek tahliller istedi onlarla birlikte 2 hafta sonra gidicem yine. ne diycek bilmiyorum. ay kötü birşey çıkmasa bari:1ninca:
eşimde bir problem yok. spermler artmış morfoloji de iyi. tek sorun şuan nodül yani güzelimkafamçokkarıştı
eee siz neler yaptınız geçmişi okuyamadım daha. keyifler iyi dimi