Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cnm bende üstüme alinmadan zaten benide ilgilendirmez ama sasirmamak elde degil allah herkese akil fikir vermis kendi tercihini kullanmis oda rabbim islah eylesin nediyelim bizim cocuklarimizida korusun ins:Saruboceq:BU DURUMUN DOĞRU OLDUĞUNU SVUNMUYORUM;FAKAT HATA YAPMAK İNSANA MAHSUSTUR.
BAZI DURUMLARDA İNSAN KINAMAK YERİNE NE YAPABİLİRİM DEMELİ.
O BÖLÜME GİRDİM KIZAĞIZA VERMİŞ VERİŞTİRMİŞLERlmaz:
OLMAMALI BÖYLE BİR DURUM.
KIZ ORAYA YARDIM ALMAK İÇİN YAZMIŞ lmaz:BELLİ Kİ.
VE YARDIMA İHTİYACI VAR
BİZİM BU DURUMDA ONU SORGULAMAMIZ YERİNE YARDIMCI OLMAMIZ GEREK.BİZ Bİ ANDA NAMUS ABİDELERİ OLARAK DİKİLİYORUZ HEMEN.HERKES KENDİNDEN SORUMLUDUR.NERDEN BİLİYORSUNUZ Kİ O KIZCAĞAZIN BELKİ MÜKEMMEL BİR KİŞİLİĞİ EĞİTİMİ VAR.
CİNSEL YAŞANTI KENDİ SEÇENEĞİ.YAŞI 15 DAHA KÜÇÜK AMA ŞUNUDA UNUTMAYALIM ANNELERİMİZ BİZLERİ KAÇ YAŞINDA DOĞURDUyerimseniben
SAYDAM CIM SAKIN YANLIŞ ANLAMA CANIM LAFIM SANA DEĞİL ORADA YORUM YAZAN KİŞİLERE.
SEVGİLER CANIMŞeniz
Aaa renklİ1 gene gelmİŞsİn canım bİr kere de bİrŞeyler yaz.
Neden gelİpte hİÇbİŞey yazmadan Çıkıyorsun?
canderya, ben de kaç defa laf attım renkliye ama hiç bir şey yazmıyor kendisi.. özel mesaj bile attım..sanırım aramıza girmek istemiyor
BÜSRACIM nasilsin? insallah biraz toparlanmissindir cnm benim :1hug:
yok cnm bende üstüme alinmadan zaten benide ilgilendirmez ama sasirmamak elde degil allah herkese akil fikir vermis kendi tercihini kullanmis oda rabbim islah eylesin nediyelim bizim cocuklarimizida korusun ins:Saruboceq:
canım benim elimden geldiğince toparlanmaya çalışıyorum ama içimdeki sızı geçmiyor işte ne yapsamda
sen nasılsın
canım doktor kaç ay korun dedi.
Tekrar ne zaman deniyceksin bebiş.
Canım hiç bişey demedi salı günü kontrolüm var bakalım ne diyecek
Muhtemelen önce rahimdeki perde için operasyon geçirmen gerekiyor diyecek heralde salıyı dört gözle bekliyom valla
BU DURUMUN DOĞRU OLDUĞUNU SVUNMUYORUM;FAKAT HATA YAPMAK İNSANA MAHSUSTUR.
BAZI DURUMLARDA İNSAN KINAMAK YERİNE NE YAPABİLİRİM DEMELİ.
O BÖLÜME GİRDİM KIZAĞIZA VERMİŞ VERİŞTİRMİŞLERlmaz:
OLMAMALI BÖYLE BİR DURUM.
KIZ ORAYA YARDIM ALMAK İÇİN YAZMIŞ lmaz:BELLİ Kİ.
VE YARDIMA İHTİYACI VAR
BİZİM BU DURUMDA ONU SORGULAMAMIZ YERİNE YARDIMCI OLMAMIZ GEREK.BİZ Bİ ANDA NAMUS ABİDELERİ OLARAK DİKİLİYORUZ HEMEN.HERKES KENDİNDEN SORUMLUDUR.NERDEN BİLİYORSUNUZ Kİ O KIZCAĞAZIN BELKİ MÜKEMMEL BİR KİŞİLİĞİ EĞİTİMİ VAR.
CİNSEL YAŞANTI KENDİ SEÇENEĞİ.YAŞI 15 DAHA KÜÇÜK AMA ŞUNUDA UNUTMAYALIM ANNELERİMİZ BİZLERİ KAÇ YAŞINDA DOĞURDUyerimseniben
SAYDAM CIM SAKIN YANLIŞ ANLAMA CANIM LAFIM SANA DEĞİL ORADA YORUM YAZAN KİŞİLERE.
SEVGİLER CANIMŞeniz
anladım canım.
olsun allah beterinden saklasın.
melek'in 32. haftada gitmiş bebişi bak çok üzüldüm:gitme:
ne zor yarabbim.
allah o kadar büyütüp ölücekse hemen alsın büyümeden alsın diye dua ettim hep ben:Saruboceq:
buna şükredelim.
melekcim de kendini toparlamış bak ne güzel.
hepimiz birbirimize desteğiz.
sende 10 güne toparlanırsın canım.
ve 3-4 aya kadar tekrar bebişin göbişte olur:Saruboceq:inşallahŞeniz
daha bitmediiiiiiiiiii
Yok bu ara çok yorulmuşum bebeğim onun için karnımda ölmüş
yok bebeğimin kalinin durduğu gün kan vermişim tahlil için onun için kalbi durmuş
yok o gün akşama kadar bişey yememişim onun için bebeğimin kalbi durmuş
yok pekmez içmemişim ondan olmuş
Ay kafayı yiycem valla
bir daha hamile kalırsam karnım iyce çıkana kadra kimseye söylemiycem
herkese iyi geceler arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım..
büşracım sana daha öncede yazdım ama görmedin sanırsam çok geçmiş olsun canım rabbim birdaha yaşatmasın .hepimiz bunları yaşadık çok zor ama geçicek inşallah canım..
kahvelokum,celen,canderya nasılsınız arkadaşlar?
Canım benim görmemişimdir görsem mutlaka cevap yazardım. Desdeğin için çok saol
Allahım bu acıları bir daha hiç birimize yaşatmaz inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza verir inşallah
neyse herkese iyi geceler arkadaşlar kendinize iyi bakın benim çıkmam gerek vakit baya geç oldu .sevgiler..