yılmayacağız büşra herkes gibi bizimde bebişlerimiz olacak.bende 2 kayıp verdim.40 gün geçti ama birde bana sor unutulmuyor ama hafifliyor acısı.geçecek arkadaşım hepsini unatacağız inşallah.
Canım benim çok geçmiş olsun sanada allahım bir daha yaşatmasın dediğin gibi acı unutulmuyor ama zamanla azalıyor birazda olsa onun için daha mantıklı düşünmek için zamana ihtyacım var galiba
kızlar hepinizi kocaman öpt.büşracım kendini üzme o kadar bizler varız kader arkadaşların herzaman yanındayız sabredelim az kaldı anne olmamıza ne yapalım bizim bebekler biraz nazlılar.kaprisleri bittiği zaman onlar bize hiç beklemediğimiz zamanda biz geldik anne diyecekler...
Çok saol canım benim iyiki sizler varsınız derdimi sizlerden başka kimse anlamıyor sizlerle konuşunca çok rahatlıyorum.opuyorumnanaktan
yazdıllarını okuyunca cok ama cok üzüldüm büşracım.rabbim sabır versin sabbrınında karsılığını versin.ama lütfen inancını kaybetme.zira allah cok buyuk onun isteyipte yapamıycağı sey yok.verende o alanda :çok üzgünüm: bak ben 7 kere kaybettim bebeğimi mafoldumben her seferinde yıkıldım kahroldum mafoldumben bunları yazarken bile hatta bir bebeğe kavsmusken bile gözlerim doluor mafoldumben allahım hiç bir kadına böyle acılar yasatmasın :Saruboceq: hiç ummadığın bir anda eminim senin meleğinde gelicek o sıcacık mis kokulu kucağına :1hug: ve sen mükemmel bir anne olucaksın :1hug: burdan güzel haberlerini okuycaz :1hug:
İnşallah canım benim ama 3kaybı üst üste yaşayınca inancımı kaybettim canım çok yandı ama dediğin gibi herşey allahtan birgün inşallah sağlıklı bir bebek vererek bugünlerin acısını unutturur bana
BÜŞRACIM , öncelikle geçmiş olsun. Çok üzgünsün , bundan sonrası için korkuyorsun anlıyorum. Ama sakın umutsuz olma , bizlere bakıp daha umutlu , cesaretli olabilirsin.
Doktorunun bahsettiği rahimdeki perde seni tedirgin etmiş. Onunla ilgili yazmak istedim. Canım , bende de aynı şeye rastlanmıştı. Rahim filminde görülmüştü. Daha doğrusu Mersinde 100 kere ultrasona girmeme rağmen hiçbi doktor farkedememişti. Ankaradan Timur Gürgan hoca ultrasondan görüp söylemişti , rahim filmi istemişti. 2 defa histereskopi oldum , o perde kesilerek düzeltildi. Perdeyi düzeltmeden hamile kalmama izin verilmedi , çünkü bebek o sorunlu bölgeye yerleşirse düşüğe ve erken doğuma neden olabiliyormuş Allah korusun. Histereskopi anestezi altında yapılan basit bi işlem. Hiç korkmana gerek yok. Kolayca düzeltilecektir Yalnız tecrübeli , iyi bi doktorun yapmasını sağlamaya çalış. Küçük de olsa rahimde hasarlanmaya neden olabilecek bi işlem , eğer iyi bi doktor yapmazsa tabii. Benimkini Lütfü hoca yapmıştı.
Böyle işte canım. Üzüldüğün şeyin çok şükür halledilebilecek bişey olduğunu yazmak istedim. Sakın moralini bozma. Sormak istediğin bişey olursa her zaman yazmaya çalışırım. Çok öpüyorum...
Canım benim çok saol ya içimi birazda olsa rahatlattın benimde doktorum kürtajda gördü salı günü kontrolüm var eğer rahimdeki zarsa makasla kesebilirim ama perdeyse operasyon gerekli dedi anestezi olmadanda yapılabilir dedi ama anestezi olmadan korkarım ben birde rahim filmi çekmeden perde yada zar olduğunu nasıl anlayacak onuda anlamadım neyse salı günü anlıycam inşallah.
Birde benim doktorum bebeklerinin kalbinin durmasının bununla ilgili olduğunu sanmıyorum dedi.
saol canım ama acın cok taze oyle soyleme bak bıraz vakıt gecsın kendını toparla hayırlısıyla en kısa zamnada rabbım sana saglıklı hayırlı bı evlat nasıp etsın ınsallah
Haklısın canım şuan mantıklı düşünemiyorum saçmalıyorum çoğu zaman oda canım çok yandığı için zamanla toparlıycam kendimi ve saçmalamıycam inşallah
büşracım nasılsın canım bende şimdi namazımı kıldım herkes için dua ediyorum.
İdare eder canım arada ağlama krizine giriyorum canım çok acıyo allahtan bunuda atlatmak için sabır diliyorum sadece
birde salı günü gelsede kontrole gitsem aklıma takılanları doktorla konuşabilsem daha rahatlıycam.
Sen nasılsın bu arada dualarında bizleride unutmadığın için teşekkür ederim