- 22 Temmuz 2009
- 1.377
- 5
iyi akşamlar
umut sevgim nasılsın canım?
Aşı sormuşsun sanırım tetenoz aşısını sordun, ben de bugün vuruldum, kolum da biraz acıyor ama çok değil allahtan. Bi arkadaşım kendisininkinin çok acıdığını falan anlatmıştı bana, gözüm korkmuştu ama benimki acımadan ziyade zonkluyor şu an, umarım ağrımaya falan başlamaz.
büşra canım biliyorum henüz çok yeni ve by nedenle de çok zor herşey...ama elbetteki allahım sabrını da verecek, uğraşlarının sonucunda güzel bir bebek de inşalah:saruboceq:
limburg canım benim nasılsın, oğluşun nasıl? Hareketlerini artık net olarak hissediyorsundur sen de...ben her defasında seviçten deli oluyorum, ne güzel bir hismiş değil mi? Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah:)
çalıkuşu dualarım seninle güzelim, umarım tedavin güzel sonuçlanacak:1hug:
lidya canım karşılaşamıyoruz pek ama aklımdasın, öpüyorum seni çokopuyorumnanaktan
evet canım benım ya harıka bır hıs eskıden uzuluyordum hergun hıssedemıorum dıye sımdı bırak aradayı gun ıcınde sayısız kere hıssedıyorum artık gobek delıgımın arkasına da bısıyler vuruyor bazen donuomus gıbı bazen de elı kolu carpmıs gıbı oluyor rabbım bu guzel hıısı herkese yasatsın canım denızcıgım nasıl ıyımı kızım rahat durmuordur artık senıde onuda opuyoruz canım