- 14 Mayıs 2009
- 1.676
- 43
Hayırlısı canım...Listeye ekledim yeni tedavini , bakabilirsin , böyle daha iyi oldu sanırım...MELEGIM sagol cnm insallah dedigin gibi bi sonuca ulasirim herseyin hayirlisi :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı canım...Listeye ekledim yeni tedavini , bakabilirsin , böyle daha iyi oldu sanırım...MELEGIM sagol cnm insallah dedigin gibi bi sonuca ulasirim herseyin hayirlisi :1hug:
LİMBURG, UMUT SEVGİM VE ZEYNOM KIZLAR İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOOOOKKK TEŞEKKÜR EDERİM.
umut sevgim evet lütfü hoca normal doğuma girmiyor canım. allaha emanet ettim artık ben bebişimi ve kendimi hayırlısı hacettepede başka uzman doktor o anda hangisi denk gelirse o yaptıracak. benim haberim olur dedi lütfü beyde bakalım hayırlısı.
BÜSRACIM cnm 5.düsügümdü benim 10 haftayi tamamlayamayan 4 dünün kalbi durdu, bi tanesinide kanamayla hastaneye gidene kadar düsürdüm allah kimseye yasatmasin cok zor rabbim sana da sabir versin bak 5. düsügüm ve hala yine denemayi düsünüyorum sende kendini birakma eninde sonunda bebislerimize kavusacagiz bunu unutma tatlim karamsar olma asla rabbime sigin :Saruboceq:
MELEGIM cnm böyle daha iyi olmus buyrunnnnnnnnnenazindan bakinca stres yapmiyorum sagol cnm allah hayirlarla bebisini dogurmayi nasip etsin :teselli:
evet canım bende üç tane düşük yaptım ve korunmayı bıraktıktan 9 ay sonra hamile kaldım şu an 12 haftalık hamileyim ve her gün claxane yapılıyor ama yine de tedirgin oluyorum inşallah sende kalırsın bir an önce insan yine kaybedekcekmiş gibi hissediyor napalım inşallah hepimiz tekrar yaşamayız bu sıkıntıları canım benim sıkma kendini sende.....
büşracım çok geçmiş olsun bitanem seni çok iyi anlıyorum allah bir daha yaşatmasın bende sen gibi asla bebek düşünmem diyodum şimdi de şu üç ay geçsin diye bakıyorum.daha acın çok yeni.buarada bebekten alınan o sonuçta bişey çıkmaz benim bebeşimden de aldılar ve hiç bişey yok dediler içini reah tut seni çok seviyoruz üzme kendini canım...
BÜSRACIM cnm 5.düsügümdü benim 10 haftayi tamamlayamayan 4 dünün kalbi durdu, bi tanesinide kanamayla hastaneye gidene kadar düsürdüm allah kimseye yasatmasin cok zor rabbim sana da sabir versin bak 5. düsügüm ve hala yine denemayi düsünüyorum sende kendini birakma eninde sonunda bebislerimize kavusacagiz bunu unutma tatlim karamsar olma asla rabbime sigin :Saruboceq:
Büşracım , umutsuzluğa kapılmak yok tamamı...Düşün canım , ben ilk bebeğimi 37+5 te , sezeryan tarihime 2 gün kala kaybettim ki çok daha kötü durumlar da var...Allah daha beterinden korusun hepimizi canım...Güçlü olmalıyız , dua etmekten başka çaremizde yok canım...En kısa zamanda güzel haberlerle geleceğini düşünüyorumm...Kromozom sonuçların iyi çıkar inşaallah...Rahimdeki perde olayınıda bir araştır canım , reisdevrimde de vardı , onun doktoru düşüklerinin bundan dolayı olabileceğini söylemişti sanırım...
canım allah bir daha yaşatmasın benimde dördüncü ama denemeye devam diyenlerdenim.biliyorum bigün hepimiz anne olucaz.hayat bizede gülecek umtla yaşamak bile çok güzel sagol cnm hic birimize göstermesin ins ayyy su 5 düsükten sonra 4 oglu olan kimmis insallah darisi basimiza böyle seyleri duyunca moral oluyor
Canım , sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaallah...evet canım bende üç tane düşük yaptım ve korunmayı bıraktıktan 9 ay sonra hamile kaldım şu an 12 haftalık hamileyim ve her gün claxane yapılıyor ama yine de tedirgin oluyorum inşallah sende kalırsın bir an önce insan yine kaybedekcekmiş gibi hissediyor napalım inşallah hepimiz tekrar yaşamayız bu sıkıntıları canım benim sıkma kendini sende.....
İçimi ferah tutamıyorum malesef canım bu benim 3.kaybım oldu ve bu sefer tedavimide olmuştum herşey çok iyi diyordu doktorum ama yine olmadı.
Banada doktorum bebeğin çok sağlıklı dedi 8haftalık ama gelişimi 10haftalık bebek gibi dedi ama olmadı işte yine kalbi durdu
benim başka çocuğum yok canım senin kaç haftalıkken kalbi durdu bebeğinin
Bilmiyorum canım şuan hiç bir şeyi sağlıklı düşünemiyorum. İnşallah zamanla toparlarım ve inşallah kromozomlarımızda bişey çıkmaz
Saol canım. Sende mümkün olduğunca sakin ol hep iyiyi düşün canım eminim şuan bebeğin gayet iyi ve hiç bir şey olmayacak bebeğine sağlıkla kucağına alcan inşallah
Büşra canım biliyorum henüz çok yeni ve by nedenle de çok zor herşey...Ama elbetteki allahım sabrını da verecek, uğraşlarının sonucunda güzel bir bebek de inşalah:Saruboceq:
İnşallah canım inşallahhhhhhh artık tekrar denemek için gücüm kalmadığını hissediyorum bi 4.yü daha kaldırabilirmiyim bilmiyorum
yılmayacağız büşra herkes gibi bizimde bebişlerimiz olacak.bende 2 kayıp verdim.40 gün geçti ama birde bana sor unutulmuyor ama hafifliyor acısı.geçecek arkadaşım hepsini unatacağız inşallah.