Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bende hamile kaldığım andan itibaren clexane 0,6 kullanıyorum benim dr umda 34 haftaya kadar gidişatı görelim dedi iğne yemekten kolum bacağım kalbura döndü ama bebeğimin sağlığı için herşeye razıyım.
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza,bebeğini kaybedenlere geçmiş olsun,hamişlerede allah kucağınıza almayı nasip etsin diyorum,bende faktör5 leiden mutasyonu heterozigotum,7aylıkken karnımda öldü bebeğim,bebeği otopsi yaptırmadık,sonra yine hamile kaldım kan sulandırıcı iğneye başladım fakat buseferde dış gebelik oldu laparoskopi oldum,doktorların herbiri farklı bir yol izliyor,zaten bizde olan bu genetik değişimler diyim türkiyede yeni bilinen bir olay,benim eşimde mthfr homozigot,doktor ona hemen folik önermişti,ayrıca hergün 100ml koraspin,ben ne yaşadığımı tam anlayamadım belkide preeklampsi yaşadım,kafam çok karıştı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
merhaba arkadaşlar bende hamile kaldığım andan itibaren clexane 0,6 kullanıyorum benim dr umda 34 haftaya kadar gidişatı görelim dedi iğne yemekten kolum bacağım kalbura döndü ama bebeğimin sağlığı için herşeye razıyım.
teşekkürler canım.evet iğneleri kesmek için öyle söyledi.
eylülcüm 34. hafta cok erken bi hafta:1shok:iğneleri kestikten sonra en az 1 hafta en fazla 2 hafta bekletiyorlar bebeği.bu durum da sen 36 haftalıkkenmi doğum yapıcaksın?erken deilmi brz:uhm:
Nasılsın celenim fıstığınla nasıl gidiyor durumlar ne kadarınız kaldı bakalım mutlu sona hayırlısıyla inşallah benimde iki ay var daha korunmaya devam etmeme bu ay vitamınlerle devam eylülde yani, ekimdede aspirin başlayayım diyorum hala biraz tereddütlü olsamda bu konuda kasım içinde gebe kalmayı planlıyorum tabi Allahtan hayırlısı inşallah nasip kısmet a.s.böylece tam 6 ayı doldurmuş oluyorum düşükten sonra
arkadaşlar tahlil sonuçlarımı yazmıştım ama
paylaşım çok olduğu için gerilerde kalmış
görmemişsinizdir diye tekrar yazıyorum
benimle aynı durumda olan varmı
MTHFR C677T ve MTHFR A1298C genlerinde heterezigot mutasyon saptanmıştır
HPA-1 a/b geninde homozigot mutasyon saptanmıştır
PAI-1 4G/5G genotipi ve ACE Ins/Del genotipi saptanmıştır.
APO E alleli 3/3 bulunmuştur.
172.sayfada yani genelde bu konuya sık uğrayanlar yazmış bende dahil.
canım benim sıralamam farklı sanırım
ben hala göremedim
neyse sürekli takipteydim ama nasıl atlamışım
göremesemde cvpladığınız için çok teşekkür ederim
şimdi kafam karıştı
biraz düzelsin tekrar bakıcam saolun
Ben formu 1 yıldır takip ediyorum, bana çok yararlı oldunuz sizin sayenizde yaptırmadığım testleri yaptırdım ve bir sürü bilgi edindim. Tekrar teşekkür ederim. Özellikle Celen35 ve Şen çok teşekkür ederim. Celen35 benim için bir ümit kaynağı olmuştu. Celenin hamileliğini ve devam ettiğini duyduğumda inanın kendim kadar çok sevindim. Allah bağışlasın o kadar uğraştan sonra allah hepimize nasip etsin. Çünkü benimde bebeklerim karnımda ölüyor. 4 tane doğal yoldan gebeliğim var. Bende MTHFR 677 Heterozigotum. Ama maalesef ben başarılı olamadım. Herhalde Kısmet değilmiş. Çok Üzgünüm ve ben bir Üniversite hastanesinde çalışıyorum. Ama son gebeliğim özelde takip edildi. Sanırım benim vucudum atıyor.
eylülcüm 34. hafta cok erken bi hafta:1shok:iğneleri kestikten sonra en az 1 hafta en fazla 2 hafta bekletiyorlar bebeği.bu durum da sen 36 haftalıkkenmi doğum yapıcaksın?erken deilmi brz:uhm: