• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

48 bodrumlu06.... Çok geçmiş olsun canım inan benim yazdıkların konusunda fikrim yok ama deneyimli arkadaşlarım sana bu konuda bilgi verecektir. Dilerim tekrar daha sağlıklı bir hamilelik yaşaman.

bebeğini kaybeden arkadaşlar Allah sabır versin bidaha böyle acılar yaşamayın, inşallah kısa zamanda tekrar anne olursunuz.

merhaba arkadaşlar bende hamile kaldığım andan itibaren clexane 0,6 kullanıyorum benim dr umda 34 haftaya kadar gidişatı görelim dedi iğne yemekten kolum bacağım kalbura döndü ama bebeğimin sağlığı için herşeye razıyım.

canım aspirinde kullanıyormusun,Allah tamamına ulaştırsın sağlıkla inşallah.

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza,bebeğini kaybedenlere geçmiş olsun,hamişlerede allah kucağınıza almayı nasip etsin diyorum,bende faktör5 leiden mutasyonu heterozigotum,7aylıkken karnımda öldü bebeğim,bebeği otopsi yaptırmadık,sonra yine hamile kaldım kan sulandırıcı iğneye başladım fakat buseferde dış gebelik oldu laparoskopi oldum,doktorların herbiri farklı bir yol izliyor,zaten bizde olan bu genetik değişimler diyim türkiyede yeni bilinen bir olay,benim eşimde mthfr homozigot,doktor ona hemen folik önermişti,ayrıca hergün 100ml koraspin,ben ne yaşadığımı tam anlayamadım belkide preeklampsi yaşadım,kafam çok karıştı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

canım kıyamam. cok gecmiş olsun.allahım bundan sonra bööle acılar yaşatmasın inşallah.ben en basından beri hep yazdım.üstüne basa basa tekrar söylüyorum keseyi görünce iğnelere baslayın.yani rahim içine yerleşmiş bir kese.ama kalp atımınıda beklemeyin.
tatlım o dıs gebeliğin acısı nedir bende ii bilirim.4 defa yasadım ben ektopik gebeliği.allahım düşmanıma bile vermesin.eğer gebelik için suan bi engeliniz yoksa folik asit ve coraspin derim bende.ve ltfn ltfn keseyi rahim içinde gördüğünüz an doktorunuzdan ısrarla heparin iğnelerinizi isteyin.

merhaba arkadaşlar bende hamile kaldığım andan itibaren clexane 0,6 kullanıyorum benim dr umda 34 haftaya kadar gidişatı görelim dedi iğne yemekten kolum bacağım kalbura döndü ama bebeğimin sağlığı için herşeye razıyım.

eylülcüm hayırlısı olsun canım.allah tamamına erdirsin inşallah.ama anlamadığım doktor 34, haftada neyin gidişatını görücek??iğneleri falanmı kesicek ki??

teşekkürler canım.evet iğneleri kesmek için öyle söyledi.

eylülcüm 34. hafta cok erken bi hafta:1shok:iğneleri kestikten sonra en az 1 hafta en fazla 2 hafta bekletiyorlar bebeği.bu durum da sen 36 haftalıkkenmi doğum yapıcaksın?erken deilmi brz:uhm:

eylülcüm 34. hafta cok erken bi hafta:1shok:iğneleri kestikten sonra en az 1 hafta en fazla 2 hafta bekletiyorlar bebeği.bu durum da sen 36 haftalıkkenmi doğum yapıcaksın?erken deilmi brz:uhm:

Nasılsın celenim fıstığınla nasıl gidiyor durumlar ne kadarınız kaldı bakalım mutlu sona hayırlısıyla inşallah benimde iki ay var daha korunmaya devam etmeme bu ay vitamınlerle devam eylülde yani, ekimdede aspirin başlayayım diyorum hala biraz tereddütlü olsamda bu konuda kasım içinde gebe kalmayı planlıyorum tabi Allahtan hayırlısı inşallah nasip kısmet a.s.böylece tam 6 ayı doldurmuş oluyorum düşükten sonra :nazar:

Nasılsın celenim fıstığınla nasıl gidiyor durumlar ne kadarınız kaldı bakalım mutlu sona hayırlısıyla inşallah benimde iki ay var daha korunmaya devam etmeme bu ay vitamınlerle devam eylülde yani, ekimdede aspirin başlayayım diyorum hala biraz tereddütlü olsamda bu konuda kasım içinde gebe kalmayı planlıyorum tabi Allahtan hayırlısı inşallah nasip kısmet a.s.böylece tam 6 ayı doldurmuş oluyorum düşükten sonra :nazar:

sülalcim cok saol bitanem.bizim şafak 44 gibi şimdilik bi aksilik olmazsa:Saruboceq: sülalcim bence eylül sonu gibi basla coraspine ve folik asite.hiç belli olmaz.belki kısmetin ekim ayındadır(ayy malum mu oldu kızz:uhm:)allahım sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah en tez vaktindena.s.

arkadaşlar tahlil sonuçlarımı yazmıştım ama
paylaşım çok olduğu için gerilerde kalmış
görmemişsinizdir diye tekrar yazıyorum
benimle aynı durumda olan varmı
MTHFR C677T ve MTHFR A1298C genlerinde heterezigot mutasyon saptanmıştır
HPA-1 a/b geninde homozigot mutasyon saptanmıştır
PAI-1 4G/5G genotipi ve ACE Ins/Del genotipi saptanmıştır.
APO E alleli 3/3 bulunmuştur.

arkadaşlar tahlil sonuçlarımı yazmıştım ama
paylaşım çok olduğu için gerilerde kalmış
görmemişsinizdir diye tekrar yazıyorum
benimle aynı durumda olan varmı
MTHFR C677T ve MTHFR A1298C genlerinde heterezigot mutasyon saptanmıştır
HPA-1 a/b geninde homozigot mutasyon saptanmıştır
PAI-1 4G/5G genotipi ve ACE Ins/Del genotipi saptanmıştır.
APO E alleli 3/3 bulunmuştur.

canım çoğumuz yazdık galiba bir iki sayfa önceydi.:1hug::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

172.sayfada yani genelde bu konuya sık uğrayanlar yazmış bende dahil.

canım benim sıralamam farklı sanırım
ben hala göremedim
neyse sürekli takipteydim ama nasıl atlamışım
göremesemde cvpladığınız için çok teşekkür ederim
şimdi kafam karıştı
biraz düzelsin tekrar bakıcam saolun

canım hepimiz kendimizdeki problemi yazdık belki seninkinde farklı ama Allah ın izniyle tedavisi olan bir problem,canım önemli değil tam anlamıyla yardımcı olamadım herhalde ama neyse :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben formu 1 yıldır takip ediyorum, bana çok yararlı oldunuz sizin sayenizde yaptırmadığım testleri yaptırdım ve bir sürü bilgi edindim. Tekrar teşekkür ederim. Özellikle Celen35 ve Şen çok teşekkür ederim. Celen35 benim için bir ümit kaynağı olmuştu. Celenin hamileliğini ve devam ettiğini duyduğumda inanın kendim kadar çok sevindim. Allah bağışlasın o kadar uğraştan sonra allah hepimize nasip etsin. Çünkü benimde bebeklerim karnımda ölüyor. 4 tane doğal yoldan gebeliğim var. Bende MTHFR 677 Heterozigotum. Ama maalesef ben başarılı olamadım. Herhalde Kısmet değilmiş. Çok Üzgünüm ve ben bir Üniversite hastanesinde çalışıyorum. Ama son gebeliğim özelde takip edildi. Sanırım benim vucudum atıyor.

Ben formu 1 yıldır takip ediyorum, bana çok yararlı oldunuz sizin sayenizde yaptırmadığım testleri yaptırdım ve bir sürü bilgi edindim. Tekrar teşekkür ederim. Özellikle Celen35 ve Şen çok teşekkür ederim. Celen35 benim için bir ümit kaynağı olmuştu. Celenin hamileliğini ve devam ettiğini duyduğumda inanın kendim kadar çok sevindim. Allah bağışlasın o kadar uğraştan sonra allah hepimize nasip etsin. Çünkü benimde bebeklerim karnımda ölüyor. 4 tane doğal yoldan gebeliğim var. Bende MTHFR 677 Heterozigotum. Ama maalesef ben başarılı olamadım. Herhalde Kısmet değilmiş. Çok Üzgünüm ve ben bir Üniversite hastanesinde çalışıyorum. Ama son gebeliğim özelde takip edildi. Sanırım benim vucudum atıyor.

hooop ümitleri kaybetmek yok valla kızarım:kızgın: sonuc ne kadar kötü olursa olsun inan mutlu son uzakta deil çimenim.ama sen bööle yaparsan en basta ben üzülürüm.sakın haa:1hug:cok saol düşüncelerin ve paylaşımın için.bi gün sende burdan bize o gzl haberi vericeksin inşallah.sakın bırakma kendini.ben kendimi tam bıraktığım anda mucizem geldi.hatta evlat edinmek için bile basvurmustuk(ki hala bu basvurumuz devam ediyor)allah kısmet ederse 4 sene sonrada kurumdan bir kızım gelicek:1hug:
çimencim hamileik öncesi sende basla coraspine ve folik plusa.ben 7 defa doğal yolla hamile kaldım ve her seferinde hüsran yasadım.şimdi allahım yolun sonuna yaklastırdı.lütfen sende bi silkin ve burdayım yılmak yok de:1hug:

doktorum 34 haftamdaki durumuna bir bakalım dedi gerekirse doğuma 12 saat kala bile kesilebilirmiş. Ayrıca bazı arkadaşlarım doğuma 6 hafta kala bıraktıklarını söylediler artık benimde kafam karıştı kullanıyoruz bakalım yeterki bebeğime yarasın sağlıcakla kucağıma alabileyim.

arkadaşlar inanın hayatım boyunca hiç duymadığım testler ve çok acılar duyuyorum malesef. 48 bodrum 06 umarım kimse bebeğini kaybetmez.ben çok duygusalımdır,2 aylıkken düşük yaptım ona bile 6 a y içim yandı.annemde hep erken doğum yapmış,kardeşimde iğne ile 8 buçık ay durmuş. o zaman büyük ihtimalle böyle testler yoktu ve tam neden belli olmuyordu. şuanda bulunduğum ilde tahlil yaptıracağım ünv hast yok. ama en kısa zamanda siz den öğrendiklerimi yaptıracağım.
Allah sınavların en zorlarıyla sınıyor,
verende alanda Allah
umarım Allah kimseye evlat acısı taddırmaz ve tadanlara da sabır verir.

merhaba herkese,kayıplarından bahseden arkadaşlar hepinize hepimize geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın inşallah bir daha böyle acılar.Bahsettiğim arkadaşım yaptı doğumunu çok şükür çok tatlı bir kızı oldu.darısı hepimizin başına inşallah.çok acı çekmiş yalnız.epidural önermiş doktor bebek daha az anestezi alıyormuş böylece.bu iğneleri bırakma zamanı konusunda farklı şeyler duydum 2 ay önceden bırakanlar bile varmış.sanırım bu pıhtılaşmaya neden olan etkene ya da kişinin bünyesine bağlı doktor nasıl uygun görürse artık hayırlısı bakalım.dualarım sizlerle öpüyorum.

Merhaba ŞENCİM;şu sıralar yoğun olduğunu biliyorum kolay gelsin öncelikle.bişey sorcam müsait olunca cevaplarsan sevinirim.şu metionin diyeti vardıya uygulayabiliyormusun tam anlamıyla çok merak ediyorum biraz katı bir diyetya hani.ben sıkıntı yaşıyorumda uygulamakta.öpüyorum...

Back