MTHFR C677T ve MTHFR A1298C heterozigot benim
arkadaşlar sadece heterozigot olup iğne ve aspirini bir ararda kullanan varmı aranızda??????bazen korkuyorum iğneler yetersiz olursa diye
yok gelgitcim kullanılıo.doğuma 2 hafta kala hem iğneyi hem coraspini kesiolar.bende gebelikte coraspirin kullanılmıyor diye duymustum galiba.ama emin değilim.tabi doktorlar daha iyi bilir değilmi.
canım aslında hamile olmadan önce kullandırmıştı dr ama bebek aspirini hamile kalınca iğneye başlıyacağız aspirini burakacaksın demişti aynen de öyle oldu,corasprini benim dr tavsiye etmedi bebek asprini bulamassan kullan demişti.her dr bu rahatsızlıkta farklı yaklışıyor buda kafa karıştırıyor.::
lalcim nasıl sevindim anlatamam.rabbim sağsalim kucağındada göstersin inşallah.allahım herkesin kucağını doldursun:1hug:kaç haftalık bebişimiz.ben 4+4 te gitmiştim vaginal usg yle minik bi kese gözükmüştü.ben hamileliğimin basından beri iğneyi 0,4 lük coraspini 1 bütünkullandım.ilk 13 hafta aynı senn gibi folik asit ve proogestan kullandım.bide elevit:bbo: iğrençtide:1rolleyes:kızlar hamileyim!!!
çok mutluyum ama çok da korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.. dün doktorcuma gittim. daha cok yeni oldugu için ultrasonla bakmadı 15 gün sonra bakacam dedi.
igne verdi 0,2lik, yarım tane coraspin , 3 folik plus , 2 sabah 2 aksam progestan.
ben mthfr 667 homozigotum. hamiş arkadaslar sizedemi coraspini yarım verdiler?
tugcecim mrb. ben ignelere yeni başladım tabii, cok zor geliyor. bi sorum olacak aslında saçma bi soru ama yanıtlarsan seviniirm.
doktor hergün aynı saatte iğneni yapacaksın dedi. bende gece olsun dedim ama cok geç olur dedi. bu iğnenin belli saatimi var? ben anlamadım öylesine mi söyledi yoksa,, gece 12de falan olmazmı yani??
Kızlar bende heterezigotum ama sizin değerleriniz hangisi ben MTHFR C677T Heterezigot kararsızım aspirin içip içmemek konusunda
hamile kalmadan önce folic plus ve aspirin bende kullandım başlasan iyi olur bence.
canım yardımın için teşekkür ederim.buay adetim bitmrk bilmedi,adet bitince başlanıyor aspirine değil mi? adeti arttırıyor mu çocuk aspirini?
önemli değil arkadaşım istediğin zaman sorabilirsin bildiğimiz kadarıyla cevaplarız,canım aspirine istediğin zaman başlıyabilirsin ne kadar erken o kadar iyi adetle bir alakası yok,benimkini fazla etkilemedi ama artıradabilir yada kanı cıvıttığı için artmış gibi gelebilir sana.
sağol canım,
bugün başlayayım bakalım, sabah alınması daha etkili olursa sabah alayım????.günde 1 tane önermişti doktorum. folic plus vardı evde. 5 aydır falan içmiyorum,bozulmamıştır değil mi?,eşim de subfertil A grubunda,dr tüp bebek önerdi ya Allahtan umut kesilmez,herşeyin hayırlısı.
celen 35 cvp için çok teşekkür ederim canım merak ettim iğneni kaçlık kullanıyorsun hamilelik haftan ilerledikçe iğnenin miktarında artış oldumu?cvp çok sevinirim aynı sorunu yaşayıp hamileliği yolunda giden arkadaşları görmek beni çok mutlu ediyor,Allah sağlıkla tamamına ulaştırsın maşallah bebeğinede sanada.
saolasın tuğcecim..allahım hepimi.mizi mutlu sona ulastırsın inşallah.canım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri 0,4lük kullanıyorum.doktorum deiştirmedi.her ay akn tahlili yapar doktorum.demekki gerek görmedi.4 hafta kadar sonra bitiror iğneleri zatnhihoyyyt gına geldi artık:1no2: her yerim mor ve kaskatı bezelerle dolu.tek teselllim sonucu:1hug:
canım folic plus tarihine bak öyle iç,tabikide Allah tan ümit kesilmez yüce Rabbim ol derse olur herşey,burada ne kadar zor şartlarda hamile kalan arkadaşlar var inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sende tadarsın anneliği,ben aspirini saat 13:30da alıyordum sen bilirsin farketmez hergün aynı saatte iç ilaçlarını daha iyi olur öptüm:1hug:
saolasın tuğcecim..allahım hepimi.mizi mutlu sona ulastırsın inşallah.canım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri 0,4lük kullanıyorum.doktorum deiştirmedi.her ay akn tahlili yapar doktorum.demekki gerek görmedi.4 hafta kadar sonra bitiror iğneleri zatnhihoyyyt gına geldi artık:1no2: her yerim mor ve kaskatı bezelerle dolu.tek teselllim sonucu:1hug:
teşekkürler tatlım,çok yardımcı oldun.inşallah hayırlı evlatlara sahip oluruz.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?