Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende heterozigotum hamile kalmadan önce coraspin ve folik asit hamile kalınca iğne ve coraspine devam ettim. ama benim 2 gende heterozigot mutasyon var.

Kızlar bende heterezigotum ama sizin değerleriniz hangisi ben MTHFR C677T Heterezigot kararsızım aspirin içip içmemek konusunda

arkadaşlar sadece heterozigot olup iğne ve aspirini bir ararda kullanan varmı aranızda??????bazen korkuyorum iğneler yetersiz olursa diye

canım hayırlısı olsun.bende mthfr677 hetereyim ve suan 32 haftalık hamileyim.coraspini ve iğneyi aynı anda kullanıyorum.geneldede bu sekilde verilio ama doktoruna iice bi sor derimyerimseniben
bende gebelikte coraspirin kullanılmıyor diye duymustum galiba.ama emin değilim.tabi doktorlar daha iyi bilir değilmi.
yok gelgitcim kullanılıo.doğuma 2 hafta kala hem iğneyi hem coraspini kesiolar.

bebeasprini deilde babyprin veriolardı önceden.ama o kalkınca yerine coraspin 100lük vernmeye basladılar.bebe aspirini kısa süreli tedevilerde coraspin bizim gibi uzun süreli tedavilerde veriolar..

lalcim nasıl sevindim anlatamam.rabbim sağsalim kucağındada göstersin inşallah.allahım herkesin kucağını doldursun:1hug:kaç haftalık bebişimiz.ben 4+4 te gitmiştim vaginal usg yle minik bi kese gözükmüştü.ben hamileliğimin basından beri iğneyi 0,4 lük coraspini 1 bütünkullandım.ilk 13 hafta aynı senn gibi folik asit ve proogestan kullandım.bide elevit:bbo: iğrençtide:1rolleyes:

lalcim saatlerini denk getirmeye calıs tabi.ama illa 10,30 sa yarında 10,30 olucak die bişe yok.mesela benm ilk zamanlar iğne saatlerim öölen 13,30 14,00 arasıydı.sonra bir kac sebepten dolayı bunu 1 er saat kaydırdık ve şimdi 18 veeya 19,00 gibi vuruluorum.bu kadar sapmalar olabilir.hatta c.tesi dısardaydık iğneyide evde unutmusum aksam 9 da vuruldum.ama aklım hep bebişimdeydi tabi:1rolleyes:

Kızlar bende heterezigotum ama sizin değerleriniz hangisi ben MTHFR C677T Heterezigot kararsızım aspirin içip içmemek konusunda

sülalcim bende mthfr 677 heterezigotum.ve üsttede yazdığım gibi hamile kalöadan 1 ay önce basladım babyprine.o tedavülden kalkınca coraspine döndüm.önemli olan bunlar deil.önemli olan testin sonucu inşallah pozitif cıkınca hemen iğneye baslamak.kalp atımını beklemeden.sen basla bitanem.güne 1 tane coraspin al.kahvaltıdan sonra mesela.ve yüne günde 2 tane folik asit al.yada doktoruna bu sekilde bi danıs.a.s.

celen 35 cvp için çok teşekkür ederim canım merak ettim iğneni kaçlık kullanıyorsun hamilelik haftan ilerledikçe iğnenin miktarında artış oldumu?cvp çok sevinirim aynı sorunu yaşayıp hamileliği yolunda giden arkadaşları görmek beni çok mutlu ediyor,Allah sağlıkla tamamına ulaştırsın maşallah bebeğinede sanada.

evet ilk dr beybprin kullan dedi Ankarada aramadığımız eczane kalmadı sonra dr sorduk çocuk asprini kullan dedi bende ondan kullandım corasprin kullanmadım bencede fak etmez önemli olan kanı cıvıtması.

canım yardımın için teşekkür ederim.buay adetim bitmrk bilmedi,adet bitince başlanıyor aspirine değil mi? adeti arttırıyor mu çocuk aspirini?

önemli değil arkadaşım istediğin zaman sorabilirsin bildiğimiz kadarıyla cevaplarız,canım aspirine istediğin zaman başlıyabilirsin ne kadar erken o kadar iyi adetle bir alakası yok,benimkini fazla etkilemedi ama artıradabilir yada kanı cıvıttığı için artmış gibi gelebilir sana.

sağol canım,
bugün başlayayım bakalım, sabah alınması daha etkili olursa sabah alayım????.günde 1 tane önermişti doktorum. folic plus vardı evde. 5 aydır falan içmiyorum,bozulmamıştır değil mi?,eşim de subfertil A grubunda,dr tüp bebek önerdi ya Allahtan umut kesilmez,herşeyin hayırlısı.

canım folic plus tarihine bak öyle iç,tabikide Allah tan ümit kesilmez yüce Rabbim ol derse olur herşey,burada ne kadar zor şartlarda hamile kalan arkadaşlar var inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sende tadarsın anneliği,ben aspirini saat 13:30da alıyordum sen bilirsin farketmez hergün aynı saatte iç ilaçlarını daha iyi olur öptüm:1hug:

saolasın tuğcecim..allahım hepimi.mizi mutlu sona ulastırsın inşallah.canım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri 0,4lük kullanıyorum.doktorum deiştirmedi.her ay akn tahlili yapar doktorum.demekki gerek görmedi.4 hafta kadar sonra bitiror iğneleri zatnhihoyyyt gına geldi artık:1no2: her yerim mor ve kaskatı bezelerle dolu.tek teselllim sonucu:1hug:

çoğu gitmiş azı kalmıs.gerçekten sabır işi.inşallah sağlıklı kucağına alırsın.dediğin gibi tek teselli sonucu.hemde çok guzel bir sonuc.a.s.

teşekkürler tatlım,çok yardımcı oldun.inşallah hayırlı evlatlara sahip oluruz.:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar,uzun zamandır yazamıyorum malum tatildeydim aile ziyeretleri filan.ama elimden geldiği kadar gelişmelerinizi takip etmeye çalışıyorum.iyi haberlerinizi aldıkçada çok mutlu oluyorum gerçekten.Allah hepimize yardım etsin inşallah.LAL82 hamile olmana çok sevindim.Allah tamamına erdirir inşallah ve isteyen herkesede yaşatır inşallah hayırlısıyla.bu arada ben hiç aspirin kullanmadım arkadaşlar ne gebelik öncesi ne de şimdi.doğumdan 6 hafta sonra ömür boyu bebek aspirini kullanmam gerektiğini söyledi doktorum.ona güvenmek zorundayım gönlümü ferah tutumaya çalışıyorum mecburuz da buna sanırım.Allaha emanetiz bizde bebişlerimizde.yalnız şu sıralar başka bir sorunum var.üçlü taramada hormon değerim biraz yüksek çıktı.%90 bişey olmaz dedi doktorum ama isterseniz amniyosentez yapalım yinede dedi.çarşambaya kadarkarar vermem gerekiyor.çok korkuyorum.içimde kıpır kıpır oynuyor kötü bişey çıksa bile ben ona nasıl kıyarım diyorum kendime.Allahım şaşırtmaz inşallah.Birde bugün aynı iğneleri kullanan bir arkadaşım yattı hastaneye.sabah yapacak doğumunu inşallah sağsalim kurtulur nolur sizlerde dua edin onun için çok korkuyor.çok çok konuştum kusura bakmayın.öpüyorum hepinizi...

çok teşekkür ederim canım benim Allah inşallah sorunsuz kucağına almayı nasip etsin,aspirini dr bidaha sorayım inşallah iki hafta sonra gideceğim doğrusu 2 kez sordum inatla kullandırtmıyor artık bidaha sorarım bende farkettim benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşların hepsi iğne ve aspirini birarada kullanıyor,tekrar teşekkür ederim,öptüm seni Allah a emanet olun.:1hug:

teşekkürler tatlım,çok yardımcı oldun.inşallah hayırlı evlatlara sahip oluruz.:Saruboceq:

amin canım,hiç önemli değil aklına gelen sorular olursa çekinme sor bende buradaki diğer arkadaşlarda bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız.:1hug:

merhaba benimde 7 aylık karnımda öldü bebeğim genetik test yaptırdık hem eşimde hem bende faktör 5 çıktı,genetik test yaptırdınızmı

merhaba arkadaşlar bende hamile kaldığım andan itibaren clexane 0,6 kullanıyorum benim dr umda 34 haftaya kadar gidişatı görelim dedi iğne yemekten kolum bacağım kalbura döndü ama bebeğimin sağlığı için herşeye razıyım.

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza,bebeğini kaybedenlere geçmiş olsun,hamişlerede allah kucağınıza almayı nasip etsin diyorum,bende faktör5 leiden mutasyonu heterozigotum,7aylıkken karnımda öldü bebeğim,bebeği otopsi yaptırmadık,sonra yine hamile kaldım kan sulandırıcı iğneye başladım fakat buseferde dış gebelik oldu laparoskopi oldum,doktorların herbiri farklı bir yol izliyor,zaten bizde olan bu genetik değişimler diyim türkiyede yeni bilinen bir olay,benim eşimde mthfr homozigot,doktor ona hemen folik önermişti,ayrıca hergün 100ml koraspin,ben ne yaşadığımı tam anlayamadım belkide preeklampsi yaşadım,kafam çok karıştı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…