Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melekcim, cherrycim güzel haberlerinize seviniyorum... maaşallah, allaha emanet olun.
dinamisscim, eminim su içmekle hemen düzelecek durum, hiç merak etme, allaha emanet ol canım.
gülaycım, canım allah ikinciyi korusun esirgesin kurban olduğum :Saruboceq:
merak eden arkadaşlar, ben de hem Osman Hocaya hem Lütfü Hocaya devam edenlerdenim, muayenehaneleri uzak sayılmaz, heralde bir 15 dk. ya vardır ya yoktur arabayla....
Canım lütfü hocaya gittiğimde bende sorayım devam edeyimmi diye , bakalım ne diyecek...İkisinin muayenesi yakın sayılır , arabayla 7 dakika filan sürer heralde...Lütfü hoca gazi osman paşada , osman hoca cinnah caddesinin sonunda...
Canım eğer osman hocaya gideceksen , mutlaka tahlillerini yanında götür , gerek kalmayacak başka tahlile görde bak...Belki D DİMER e baktırmamıştır lütfü hoca...Kontrol etsene canım tahlillerinden...
İçini rahat tuuuutt , her şey çok güzel olacak...
Canım benim başta olmuyodu ama 2 gündür nokta nokta morluklar var bende deBen bugün göbeği denicem , acımıyo diyo herkes...
Canım inşaallah olmaz bu sefer bulantın , olacak olursada bebeşiimiz sağlıkla gelsinde , önemli olan bu...Ben şimdilik vitamin almıyorum , ilk 3 aydan sonra verecek heralde...
Arkadaşlar ben çıkıyorum , biraz ev işleriyle uğraşayım Öptüm hepinizi...
melekcim, cherrycim güzel haberlerinize seviniyorum... maaşallah, allaha emanet olun.
sağol canım allah razı olsun. darısı başına en kısa zamanda
canım, kızılaydan okları takip ederek Gaziosmanpaşa'da Lütfü Hoca'ya ulaşırsınız. Tam karşısında Denizbank var, biraz gerisinde Migros ve Mc Donalds var.
Osman Hoca'da Cinnah'da bir sokakta, caddede olmadığı için yanında belli bir yer hatırlayamaıyorum. ama Cinnah caddesinde Hindsitan B.elçiliği var mesela tatlım.
Birbirlerinin söylediklerini saygı duyuyorlar ve paralel gitmeye çalışıyorlar zaten, zaten ikisi de aynı okuldan ve genelde hastaları aynı. Hatta Lütfü Hoca kimi hastalarına onu öneriyor diye duymuştum, ama ben kendi isteğimle gitmiştim.
canım ben bu hafta 7 haftalık oldum, ellerine sağlık.
Ozporcum ben de 2 bebiş kaybettim, kan akışına baktırmak kısmet olmadı ama bakıyormuş ince ince.
Vallahi bacım hamişlik takibini bilemiycem ama tabii her kntrolde veriyoruz para, ultrasonu her açtığında kontrol amaçlı da olsa veriyoruz.ama bazen acil durumlarda mesela daha 1 hafta önce gitmişsin yine gitmen gerekti almıyor, o konularda o kadar da anlayışsız değil yani.
Merhaba kızlar, sabah hastanedeydim yeni geldim, kan tahlili istemişti doktorum onu verdim yoruldum valla..
Melekcim yanıtın için teşekkür ederim canım, ben de çok su içmeye çalışıyorum, günde en az 3-4 litre içmiş oluyorum, önümüzdeki haftada ayrıntılı ultrasona gireceğim, umarım onda normale dönmüş olduğunuı öğreniriz suyun.
Sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik, inşallah hepimiz hep sonuna dek sağlıkla gideriz canım.
Umutluyuz güzelim benim bulantılarım 15-16. haftalarda kesilmişti, ama daha öncede kesilenler var, lütfen bunun için stres yapma kendine, ama için rahat etmiyorsada doktoruna git derim ben.
Çünkü biz ne dersek diyelim senin için rahat etmez..
Ben mesela midemin bulanmadığı bir gün doktora gittiğimi bilirim, o telaş ancak miniğimizi görünce geçiyor..Ama doktorumuz gülmüştü halime, sürekli bulanmaz ki mide demişti.
Reisdevrim canım, eşine de geçmiş olsun, kız bilmediğin şeyleri yedirme içirme adama yazık valla:) Neyse normale dönüyor olmasına sevindim.
Bu arada canım Melek e sormuşsun ama ben de yanıtlayayım, bende ayrıca hemotoloğa gitmedim, iğne dozuma kendi doktorum karar verdi.
Hummu85 yanma olması normal güzelim, benim de bazen yakıyor ilacı, ama dayanılmayacak birşey değil, biraz zaman geçsin sen de alışırsın iyice.
kelebek merhaba, listemizde güncellemeler her çarşamba yapılıyor canım.. o yüzden yarın yenileyeceğim haftalarınızı :) maşallah bebişimize...