melekcim merhaba uzun zamandır görüşemedik benimde işlerim yoğun giremiyorum topiğe çok fazla. canım bende 2 hafta sonra lütfü hocaya gidicem. osman hocaya gidip gitmemekte kararsızım. bir sürü iş çıkıcak yine tahliller başlıycak gibi geliyo
( birde bir o doktor bir bu doktor derken kafam karışıcak gibi geliyo. parasıda cabası her ay 250 lütfü hocaya 250 osman hocaya derken biz doğuma kadar topu dikeriz gibi geliyo
(( lütfü hoca gerek görmüşmüydü senin hemetologa gitmene. sen şimdi kaç haftalık oldun canım ya. her ay gidiyomusun lütfü hocayla birlikte osmanhocayada. ne olur beni ikna et çift doktor zor olmuyo deeekafamçokkarıştıyoksa parasındanda geçtim birde biz uzakta olucaz telefonla falan tahlil sonuçlarını bildirirmi acaba bize yani devamlı gidip gelmeden yardımcı olurmu acaba. offff kafam karışıkkkkkafamçokkarıştı
Meraba canım , şu sıralar bende çok sık giremiyorum...
Canım lütfü hocanın yaptığı bütün testleri osman hocada yaptırdı...İkisininde yaptırdığı farklı bişey yok...Osman hoca 0,3 yada 0,4 lük iğne + asprin kullanabiliriz demişti...Lütfü hocada osman hocanın fikrini bilmeden 0,3 lük verdi iğneyi...Anlayacağın hemotoloğa gitmeseydim değişen bişey olmayacaktı...
Benim hemotoloğa gitmemedeki neden iğne konusunu netleştirmekti...Çünkü bebeğimi pıhtılaşmadan kaybettiğimi düşünmüyorum ben...İki hocada önlem amaçlı kullanalım dedi iğneyi...
Lütfü hocaya hemotoloğa gitmeme gerek varmı diye sormadım , bana git veye gitme gibi bişey söylemedi...Ama papatyasüreyyaya hemotoloğa gitmene gerek yok dediğini hatırlıyorum...
Lütfü hoca belli aralıklarla kan tahlili istemiyor çünkü ultrasonundan kan akışını görebiliyor...
Osman hoca 15 güne bir test yaptırmamı istedi fakat sonuçları telefondan konuşacağız...Bana 2 ayda bir gelmen yeterli dedi...İstediği testleri asistanları yazarmış , bana gelmene gerek yok dedi...
Canım tek doktor yeterli olur diyorum(tabi lütfü hoca faktöründen dolayı ).Ben şu an 2 aylık oldum...Osman hoca 4 , 6 ve 8 aylıkken tekrar görmek istiyor beni...Ben gitmeye devam edebilirim çünkü iğnenin fazla gelmesinden korkuyorum .
Canım bence hemotoloğa gitme ama benim dediğim testleri yaptır...Sevkle oturduğun yerde başka bir hemotoloğa gidersin ona gösterirsin sonuçları...Herhangi bir hemotolog sonuçları yorumlayabilir diye düşünüyorum...Aklında hiç soru işareti kalmasın diye böyle söylüyorum...
Biliyosunki burada hemotologla tedaviyi götürecek olan az kişi var...Sanırım Gülay ve ben varız...Diğer arkadaşlar iğne dozu için sadece başta gitmişler...
Gerçekten birinin göremediğini diğeri görseydi açık açık söylerdim ... İçin nasıl rahat edecekse öyle davran canım...Ben içim rahat etsin diye gittim sadece...