canım rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin ...
sağol canım amin hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin ...
Amİn İnŞallah hepİmİz ÇoÇuklarımı saĞlıklı bİr Şekİlde dÜnyaya getİrİrİz
ben İĞneyİ kendİm vurabİleceĞİmİ sanmıyorum Çok yakyor kolumdan vuruluyorum bacaktan ve gÖbekten vurulunca daha azmı yakıyor
kendİnİz İĞneyİ nesıl yapıyorsunuz bende uĞraŞsam yapabİlİrmİyİm
selamlar arkadaşlar,.kahve lokum canımcım cinsiyeti belli oldu bebikimin,bi oğluşum olacak,eklersen sevinirim.bu arada iğne konusuna gelince bende kendim yapıyorum,koldan ve bacaktan yapınca nedense çok acıyo,ama göbüşümden yapınca sıfır acı oluyo,nedendir acep,..CADIARZUama dört ayı geçtiğim için göbükten yapmaya korkuyorum,şimdi bacağa geçtim,.çok acısada mecburen yapmaya devammmm:lepi:bebikler için herşeye değerrr:lepi:zemuszemus
selamlar arkadaşlar,.kahve lokum canımcım cinsiyeti belli oldu bebikimin,bi oğluşum olacak,eklersen sevinirim.bu arada iğne konusuna gelince bende kendim yapıyorum,koldan ve bacaktan yapınca nedense çok acıyo,ama göbüşümden yapınca sıfır acı oluyo,nedendir acep,..CADIARZUama dört ayı geçtiğim için göbükten yapmaya korkuyorum,şimdi bacağa geçtim,.çok acısada mecburen yapmaya devammmm:lepi:bebikler için herşeye değerrr:lepi:zemuszemus
kızlar hamile kalanlar kaç düşükten sonra sağlıklı hamiş oldunuz.bende aranıza yeni katıldım sayılır bende dört düşük var mthfr heterozigot daha yeni oldu bebeğimi kaybedeli tedavinin eksik olduğu için bebeğimi kaybettik sizce tekrar deneyeyeimmi.
kızlar hamile kalanlar kaç düşükten sonra sağlıklı hamiş oldunuz.bende aranıza yeni katıldım sayılır bende dört düşük var mthfr heterozigot daha yeni oldu bebeğimi kaybedeli tedavinin eksik olduğu için bebeğimi kaybettik sizce tekrar deneyeyeimmi.
29 yaşındayım yaşta kemale erecek bebek sahibi olncaya kadar.
BENİM 3 DÜŞÜĞÜM VAR HİÇ BEBEĞİM YOK:gitme:
nilüfer banada yardımcı olursan sevinirim.bende düşüklere rağmen anne olurmuyum
endişelenme canım ben de 12 ekimde 30 'u doldurucam.
bu arada doktorun düşükten sonra ne dedi.
iğne dozajı ile ilgili bir yorum yaptı mı?
senin hastalığın ne iğneye rağmen mi bebekler öldü.ben iğne oldum ama yinede öldü.
doktor kurbanı oldum iğnemin dozu 0,2 clexene ama bana hergün coraspin yutturmuyodu.aspirin yutmadığım günler çok endişeli oluyodum.ve bi akrabam doktor o da iğnenin dozunun az geldiğini söyledi vede coraspirini her yutsaydın dedi.bide ben hamileyken pıhtılaşma dereceme hiç bakmadı doktor meğersem bazen iğne o dereceye bakılsydı yükseltilirmiş.yavrumun kalbide atıyodu.anlıycan pisi pisine öldü.
Arkadaşlar, hamilelik öncesinde kan sulandırıcı iğne kullananan oldu mu? Ne kadar sıklıkta ve ne kadar dozda kullandınız?