- 14 Mayıs 2009
- 1.676
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin sefalar getirdin....eksikliğin çok hissedildi hemen oraları dordur tatlım olmuyo bak...kaydirigubbakcemile2merhaba canlarım
mersinden dün döndüm, herşey çook güzeldi hamdolsun çok iyi vakit geçirdik, bir yenilendik tazelendik
ofisteyim, geçmişe uzun uzun bakamadım ama bayağı bir okudum
Limburgcum evet bacım anneme anlatınca kuş gibi hafifledim, haklıymışsın
Çalıkuşum kıyamam canının acısı mükafataın olsun inşallah :Saruboceq:
Nergiscim canım iyi olmana sevindim, bırak kendini oluruna, istemiyorum veya istiyorum diye bile şartlama, herşey zamanında allahın izniyle...
Ozporcum allah bir daha yaşatmasın, sebat et allaha sığın bacım, hepimiz bazen çok sınırlara geliyoruz isyanlara nerdeyse, tövbe de ve inancını kaybetme canım benim
Hummucum tebrikler canımm, allah devamını sağlıkla nasip etsin ve doğurmayı inşallah :Saruboceq:
nergizcim dedğin tetkikleri ben yazmadım neyle ilgiliydi canım bende hatırlamıyorum
Kızlaaarrrr listeye dikkat ettinizmi ? ''annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz '' bölümündeki bebeklerimizin cinsiyetleri genelde bir kız , bir erkek şeklinde devam ediyo...Böyle devam ederse bana erkek bebek geliyo :)
UMUTLUYUZ canım genelde bünyeye göre değişiyor bulantılar benim 16. cı haftaya kadar sürmüştü belki senin erken sona ermiştir merak etme korkulacak bişey yoktur canım sen ve bebişin allaha emanet ol
merhaba canlarım
mersinden dün döndüm, herşey çook güzeldi hamdolsun çok iyi vakit geçirdik, bir yenilendik tazelendik
ofisteyim, geçmişe uzun uzun bakamadım ama bayağı bir okudum
Limburgcum evet bacım anneme anlatınca kuş gibi hafifledim, haklıymışsın
Çalıkuşum kıyamam canının acısı mükafataın olsun inşallah :Saruboceq:
Nergiscim canım iyi olmana sevindim, bırak kendini oluruna, istemiyorum veya istiyorum diye bile şartlama, herşey zamanında allahın izniyle...
Ozporcum allah bir daha yaşatmasın, sebat et allaha sığın bacım, hepimiz bazen çok sınırlara geliyoruz isyanlara nerdeyse, tövbe de ve inancını kaybetme canım benim
Hummucum tebrikler canımm, allah devamını sağlıkla nasip etsin ve doğurmayı inşallah :Saruboceq:
Canim benim Annen bilmiyordu demi, ay kiz varya iyi dayandin canim ya akannehir ben olsam catlardim söylemesem.
Ama haklisin simdi daha güzel bir süpriz olacak anneanne icin, ay nasil sevinir ya.
Her gece iki tane vuruyo kocis mafoldumben canim bu ignelerden sonra sadece fraxiparine baslayacagim adetimin 15. falan.
Allahima Sükürler olsun sadece 7 gün kaldi bu iki ignenin bitmesine.
Cuma günü doktora gidecem oda yumurta almak icin gün verecek canim sonrada bebisleri yerlestirecekler hepsi bu kadar :sm_confused:
Canim üzme kendini Insallah hersey yolunda gider.:teselli:
inşlah canım snin geçmişteki yazdığın ameliyatını okudum cok üzüldm tatlım yyaa nekadar acı çekmişsin rabbim mükafatını versin inşlah:Saruboceq:
çalıkuşum ben cok korkuyorumm inan:1shok: gitmesemmi dr.a ama hep aklımda kalırr bilmiyorum ne yapsamm biraz dahamı beklesemm offf cok kafm karıştıkafamçokkarıştı
aferin sana :mymeka: bukadar kendini niye harap ediyon sen bakimm
adet dönemim geçtikten sonra hep hamilemiyim acabalarla hiç bişi yapamıyrm fırsat bu fırsat kış temizliği yapim dedimm reglim yenden başladı şimdilik bişi yok dwm etseydi dr.a gitcektim
Üsme kendini yine gelecek :teselli:
inşlah canımm inşlahh
kendimi sende görüyorum canim benim, :teselli: bende aynen 4. düsükten sonra kocise ayni laflari demistim, demistimde iyimi yaptip yooo , onuda kendimide yedim bitirdim, sonradan anladimki beterin beteri var eeee simdide artik hamile bile kalamiyom yumurta yollari kapandi buda bana ters olsun.:mymeka:
Rabbim neylerse güzel eyler vardir bundada bir hayir yeterki inancini kaybetme ona saril canim gerisi kendiliginden gelir :teselli:
:Saruboceq::Saruboceq:
bende seni özledim canim seni tekrar aramizda görmek güzelŞeniz
delikafadulden:teytey: Allah hayirli etsin canim
haaah söyleeeee iste. Birazdaha iyi olduguna sevindim canim bu dünyayi nasil tutarsan öyle gider boooossssssverrrrrrr dertlere kaydirigubbakcemile2
ohhhh ohhhh Masallah Hosgeldin canim Şeniz
:Saruboceq::Saruboceq:
Disim Agriyoooooooooo
KIZLAR OKULDAN GELDİM ÇOK YORGUNUMkafamçokkarıştı
BİRDE NÖBETÇİYDİM.
NEYSE YA BENİM KANAMALA Bİ TUHAF OLDU.1.GÜN AZ 2.GÜN ÇOOOK 3.GÜN KESİLİYOR.
SİZCE NORMAL Mİ?
Canım 4 hafta 4 gÜnlÜk 0.4 lÜk İĞne ve protestan ve bebek aspİrİnİ verdİ tedavİye
insallah canim inan sabret Rabbimin izniyle olacaksin tabikibir gün ben ve bebeğimde bu listede olucaz....
saol canim amin hep dua ediyorum inan banaevet canım, kalabalık bir liste oldu ne güzel.. maşallah herkese.. ve amin bizler içinde :)
canim benim hic bulantim olmadi bisiy diyemiycem sadece cevap yazmak istedimkızlar bana kimse cevap yazmamış
Kızlaaarrrr listeye dikkat ettinizmi ? ''annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz '' bölümündeki bebeklerimizin cinsiyetleri genelde bir kız , bir erkek şeklinde devam ediyo...Böyle devam ederse bana erkek bebek geliyo :)
Simgecim allahım esirgesin, gözün aydın canım benim..darısı tüm isteyenlere bizlere inşallah :Saruboceq: sağlık ve sıhhatle sonuna kadar