Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar sizlerede günaydınnnnnnnnnnn
büşracım nasılsın.bebiş nsıl kanaman durdu mu?
Herkese selam bende pıhtılaŞma proplemİ yaŞayanlardanım
Şuan 11 haftalık hamİleyİm İĞne vurulma ya baŞladım
Merhaba arkadaşlar...
Bir kaç gündür giremedim , malum uyku durumları yoğun şu sıralar :)
Cuma günü hemotologla randevum vardı ( hacettepe bölüm başkanı ).
15 günde bir kan sayımı ( hemogram ( 22 param. ),
30 günde bir D DİMER e bakılmasını istedi...
Yani 15 günde bir kan vericem...
Sonuçlara göre iğnenin yeterli olup olmadığına karar verilecek...Duruma göre dozu artırılacak yada düşürülecek...
Sizlerle paylaşmak istedim...
Canderya, canımcım sen doz konusunda endişeliydin...Hangi doz olursa olsun bu testleri sende hamile kalınca mutlaka yaptır...Sonuçlarım çıktıkça bilgi veririm ben...
canım durumlar nasıl?
Ben biraz daha iyiyim.[/QUOTEd
durumlar iyi canım şuan bir sıkıntı yokyerimsenibenseninde daha iyi olmana sevindim :lepi:bu arada eşimde bir sıkıntı çıktı hormonlarda sanırım sperm artsın diye yedirdiğim ve internetten sipariş ettiğim o macundan kaynaklandıCADIARZUvalla kızlar kimse internetten macundur falan sipariş vermesin tavsiye etmem. resmen insanın hormonlarıyla oynanıyokafamçokkarıştıvalla eşim biraz daha kullansaydı adamın spermleri artacağına yumurtlayacakmış-tatlicadiarzu-östrojen hormonu fazlalığı çıktı adamda-tatlicadiarzu-allahtan şimdi ilacı bırakınca yavaş yavaş düşmeye başladıalkisalkisalkis
hoşgeldin canımmmm
oy kıyamamm geçmiş olsun fena zonklar şimdi oooosenağlama
canım benimde öle oluo ama 3 günden sonraa leke halinde gelio ben umursamamıştımm umursamalımıyımmm kii CADIARZU.hoş dr gayet normal der gönderirdi yineee gıcıııııııkkkkkk:mymeka:
ooh ohhh tatlım inş son günlerinide böle sayrsın
canım progestan ne oluo geçmiş sayfalardada gözüme takıldı merak ettimmzemuszemus
Herkese selam bende pıhtılaŞma proplemİ yaŞayanlardanım
Şuan 11 haftalık hamİleyİm İĞne vurulma ya baŞladım
simge hoş geldim canım bişey sorcam 5 haftalık hamileyim 0.4 lük günde bir tane igne verdi normal mi sence ben gecmişe pek bakamdım sen ignelere ne zaman başladım günde kaç tane vuruluyorsun
iğneye de 3+6 da başlamıştım canım
Benİm tronbosİt sayım yÜksek 6 yıldır kontrolaltındayım
İlk hamİlelİĞİm kadın doĞum dr Önce asprİn le baŞladık daha sonra hemotojİ dr gÖrÜŞÜyle cleksan (yanlıŞ yazmdıysam) 0.6 kullanıyorum
bunun yannıda calsİyum d vİtamİnİ demİr ve folİk asİt alıyorum
çok güzel benden erken başlamışsın peki günde bir kere mi vuruluyorsun benim faktörlerdede heterozigot var bir kaç degerdede inş igne tam benliktir.
ya dün ilk ignemi vruldum ilaç verilirken bi yanma oldu sizdede oluyor mu
zeynom sen bu doktora baya kızmışsın.en iyisi değiştir.
heralde bu kanamalar normaldir.senle aynı bizim.3.gün bitiyor sonra lekelenme devam ediyor.
kız bu gidişle biz senle aynı gün hamiş kalırızkaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan
sagol canım bu hapı düşük tehlikei yaşayanlara verilior hem çoçugun tutunmasını saglıyor hemde cocugu besliyor
Benİm tronbosİt sayım yÜksek 6 yıldır kontrolaltındayım
İlk hamİlelİĞİm kadın doĞum dr Önce asprİn le baŞladık daha sonra hemotojİ dr gÖrÜŞÜyle cleksan (yanlıŞ yazmdıysam) 0.6 kullanıyorum
bunun yannıda calsİyum d vİtamİnİ demİr ve folİk asİt alıyorum