Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydın. ya benim kromozom tahlilleri 45 ğün oldu hala çıkmadı yaa( normalde 1 ayda çıkıyomuş. bizimki neden çıkmadı acaba bir bozukluk varda ondanmı çıkmıyo ne dersiniz? böyle gecikiyo(
kızlar hamileyim ..........................
kızlar günaydın. ya benim kromozom tahlilleri 45 ğün oldu hala çıkmadı yaa( normalde 1 ayda çıkıyomuş. bizimki neden çıkmadı acaba bir bozukluk varda ondanmı çıkmıyo ne dersiniz? böyle gecikiyo(
hayırlı olsun sonucların temız cıkmıs masallah sıze canım
ilgin için tşklermerhaba canlarım
mersinden dün döndüm, herşey çook güzeldi hamdolsun çok iyi vakit geçirdik, bir yenilendik tazelendik
ofisteyim, geçmişe uzun uzun bakamadım ama bayağı bir okudum
Limburgcum evet bacım anneme anlatınca kuş gibi hafifledim, haklıymışsın
Çalıkuşum kıyamam canının acısı mükafataın olsun inşallah :Saruboceq:
Nergiscim canım iyi olmana sevindim, bırak kendini oluruna, istemiyorum veya istiyorum diye bile şartlama, herşey zamanında allahın izniyle...
Ozporcum allah bir daha yaşatmasın, sebat et allaha sığın bacım, hepimiz bazen çok sınırlara geliyoruz isyanlara nerdeyse, tövbe de ve inancını kaybetme canım benim
Hummucum tebrikler canımm, allah devamını sağlıkla nasip etsin ve doğurmayı inşallah :Saruboceq:
Canım telaş yapma bence de bozuklukla falan ilgisi yoktur. Öyle olsa bozuk olduğu anlaşılır sonucu gene çıkar ama bu süreyi uzatmaz bence.
Senin testlerin temiz çıkacak inşallah, hep böyle geliyor bana, bir dahaki hamişliğinde sağlıkla geçecek, içini ferah tut canım benim.
Canim benim Annen bilmiyordu demi, ay kiz varya iyi dayandin canim ya akannehir ben olsam catlardim söylemesem.çalıkuşum canım valla bide tatlı yedim kocaman bi tabaktı bayadır yemiyordum kimsem yokki yanımda açıp yapsın biliyorsunki hala annemde bilmiyo annem bilse koşar gelir ama neyse neticede afiyetle gitti mantı kızım bayram etti dünhihoyyythihoyyyt
Her gece iki tane vuruyo kocis mafoldumben canim bu ignelerden sonra sadece fraxiparine baslayacagim adetimin 15. falan.çalıkuşum sen iğneyi her günmü yoksa gün aşırımı kullanıyon bu iğnelerden sonra tamam değilmi daha iğne vurulmayacaksın
Canim üzme kendini Insallah hersey yolunda gider.:teselli:senağlama
hımm teşekkür ederim canım verdiğin bilgilerden ötürü senin dediğin tetkikleride yaptıriimde artık ondan sonra bakarızz ne yapılması gerekiyosa yaptırırm cokta korkuyorum ama mecburumm herşeyy bebeşimm içinn senağlama
iim canım saoll temizliğe vurdum kendimi 2 günden beri dur durak yok bana o yüzdenmiiii bilmiyorum ama biten reglim yeniden başladı korkuyorum bişi olmaz inşlahh:bbo:
Üsme kendini yine gelecek :teselli::kedi: bebişim kocişş vee ben bayaaa olaylar cıkardık ama düştüü canımm yaa aldırırmıyım hiçç onun yüzünden erken evlenmek zorunda kaldık ama odaa bırakıp gittiii
kendimi sende görüyorum canim benim, :teselli: bende aynen 4. düsükten sonra kocise ayni laflari demistim, demistimde iyimi yaptip yooo , onuda kendimide yedim bitirdim, sonradan anladimki beterin beteri var eeee simdide artik hamile bile kalamiyom yumurta yollari kapandi buda bana ters olsun.:mymeka:kızlar nasılsınız ben yine evde yalnızım kocam kafamı şişiriyo yine deniycez diye ben istemiyorum.artık yeter diyorum dört tane kürtaj ve bebek kaybı beni çok yıktı.bende eşime benden boşan dedim.seni baba yapamıyorum dedim anlıycanız tartıştık sinirlerim çok gergin bıktım artık.dayanamıyom.allahım çok zor sınav ne olur bize sabır ver.
:Saruboceq::Saruboceq:Canım teşekkür ederim, içimi rahatlattın.
Bu dediğin testi de mutlaka soracağım. Hiç haberim yoktu, iyi ki söyledin.
Allahım en kısa zamanda sana da tüm bekleyenlere de sağlıklı gebelikler versin inşallah.
Bugün eşimle birlikte gezerken bir bebek mağazasına girdik ilk elbisesini aldık, allahım giydimeyi de nasip etsin:Saruboceq:
Allahım inşallah hepimize nasip eder sağlıkla yavrularımızı büyütmeyi:Saruboceq:
bende seni özledim canim seni tekrar aramizda görmek güzelŞenizgünaydın kızlar çok özledim sizleri inş bundan sonra daha sık yazıcam
bugün işe başladım evde net yotu ondan ayrı kaldım canlarım öptüm hepinizi
geçmişi daha sonra okuycam inş şu an neler olduğunu bilmiyorum ve çook merak ediyorum
iyiyim bitanem sayenizde dahada iyi olacam tekrar namzlarıma başlayıp hepimiz için dua edecem.çünkü allh ol derse herşey olur.herşey onun elinde kürtaj olalı birhafta oldu.ilkgünlere nazaran daha iyiym.allah birdaha hiçbirimize yaşatmasın allah enkısa zamanda hepimize sağlıklı sıhatli bebek versin diyorum ne olur beni buaralar yalnız bırakmayın...:a015:
merhaba canlarım
mersinden dün döndüm, herşey çook güzeldi hamdolsun çok iyi vakit geçirdik, bir yenilendik tazelendik
ofisteyim, geçmişe uzun uzun bakamadım ama bayağı bir okudum
Limburgcum evet bacım anneme anlatınca kuş gibi hafifledim, haklıymışsın
Çalıkuşum kıyamam canının acısı mükafataın olsun inşallah :Saruboceq:
allah senden razı olsun ravza buaralar çok desteğe ihtiyacım vardı ben ankarada oturuyorum.yanımda kimsem yok bütün ailem zonguldakta.yani dertleşecek kimsem olmadığı için içim dolu içimi boşaltmak istedim.tşkedrim hep msjlarıma yanıt yazdın artık bende inanıyorum anne olacağıma yılmak yor....