DıNAMıSCıM , canım demek senin miniğin de küçük bi hanımefendiymiş.Gözün aydın canım. Sağlıklı , bahtı açık , hayırlı bi yavrun olur inşallah. Bebeğinin ilk hareketlerini hissetmeye başlamışsın , onun için de gözün aydın .
Canım suyun azlığı konusunda kendini boş yere üzme bence. Bende de hamileliğimin başından beri her gün ama her gün sulu akıntı oluyordu . Son 2-3 haftadır azaldı Allaha şükür. Ama ben çok rahatsız olmuştum. Her seferinde doktoruma soruyordum , bu akıntı keseden olabilir mi , suyu azaltır mı diye , o da her seferinde normal olduğunu söylüyordu. Suyu kontrol ettiğini , rahim ağzının kapalı olduğunu söylüyordu. Ama her seferinde sormaya devam edince , içiniz rahat etsin dedi , vajina kültürü aldı , bi de idrar tahlili yaptırdı . Bi sorun çıkmadı çok şükür. B i yerde sulu akıntının günde 1 tatlı kaşığını geçmemesi gerektiğini okumuştum. Bir de eczanelerde turnusol kağıdı satılıyormuş galiba , bi gazlı bezin arasına koyarak o kağıdı kullanıp rengine göre akıntının durumu hakkında , nereden geldiği hakkında fikir sahibi olunabiliyormuş,Sende bu tarz bi akıntı var mı , belki de yoktur canım.Bana da 3 hafta kadar önce suyumun fazla olduğunu söylemişti doktorum , benim de moralim bozulmuştu. Sonraki kontrolde normal olduğunu söyledi , devam ettiğim diğer doktor da normal dedi. Demek ki belli dönemlerde suyun yoğunluğu artıyor ya da azalıyor canım. O yüzden endişe etme bence.Doktorunun tavsiyelerine uy , sıvı tüketimine devam et , bence normale dönecektir .
Ben artık pek sık giremiyorum , güzel haberini almak için bekliycem tabii ki . Çok öpüyorum canım..Sevgiler...