Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhabalar bende 6 haftalık hamileyim kanamam oldu doktor progeston verdi banada hala daha kanamam devam ediyor bugün doktora gittik doktor ultrasonla baktı orda 5+3 olarak gözüküyor ve kesem 1mm olmuş sadece doktor Çarşamba gunune randevu verdi o zmna gel kese yine aynıysa progestani birakicaz kendiliginden düşük olucak dedi ve kanamam daha büyük gozukuyo keseden dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba
Uzanın yavaş hareket edin tutunur inşAllah düşük tehlikesi hemen hemen her hamilenin başında biraz avokado yiyebilirsiniz tutunmayı kolaylaştırır diye biliyorum sevgiler

Kızlar bir şey sormak istiyorum, benim 4 tane gende heterozigot çıktı bunu sanırım buraya yazmıştım ama aklıma takılan bir şey oldu, sonradan öğrendiğim lupus antikoagülan testi ile aptt testini kendi imkanlarımla yaptırdım. Aslında aptt yi 2 yıl önce yaptırmışım bilmeden. Lupusu yeni yaptırdım normal aralıkta bunlar. Ne yüksek ne düşük. Yine de pıhtılaşma riskim var mıdır
Merhaba beninm genetik testimd
mthfr (C677t) Heterozigot
Pai (4g/5g ) Hererozigot çıktı
Sizin dediginiz lupus antikoagülan ve aptt testini yeni duydum devlette yapılıyormudur bu testler
Transfer olcam diger ay acaba düşüge engel olurmu heterozigot

Benimde 2 düşüğüm var paı homozigot yani 4G/4G. Ve bende mthfr1298 homozigot. Paı nin homozigot oluşu düşük riskini ×2 arttırır. Diğer genlerde de problem olduğu için zaten iğne ve Aspirin. Ama dozu iyi ayarlanması lazım canım 0.4 yazıp genelde gönderiyorlar çoğu insan 0.4 kullanıp kucağına alırken sadece benim gozlemledigim kadarıyla paı homozigot gendekilere 0.4 yeterli gelmeyip aynı şeyi yaşıyorlar. Doz yükseltince diğer gebelikleri ilerliyor. Benim de paı homozigot olduğu için kesinlikle bende 0.6 kullanmak istiyorum riske atmamak için. Bunu çok iyi araştır dediğim gibi doktorlar sadece pıhtılasma var yok bakıp ezbere 0.4 yazıyorlar 0.6 ya ilaç dozu diyorlar. Ama bu genlerden anlayan özellikle tüp bebek uzmanları proflari bana paı riskli dedi 0.6 dediler. Tabi benim biraz kilom da var. Ama kilosu olmiyipta 0.4 kullanıp aynı şeyi yasayani da gördüm. 0.5 hiborla ilerledi. Çok uzun yazdım ama aynı yoldan geçiyoruz lütfen araştırın dozudur doktordur her neyse. Gözü kapalı hareket etmeyin. Her şey gönlünüzce olsun inşallah sağlıkla kavuşuruz birgün bebeklerimizeee.
Merhaba ben 2023 senesinde tüpbebekle düşük yaptım açıkcası beta yavaş ilerledi igneleri bıraktım düştü sonrasında genetik testi verdim 2 gende heterozigot çıktı şuan tekrar tedavi başladım transferi bekliyorum acaba tekrardan genetik testi versemmi gerek varmıdır sence sene farkıyla aynımı çıkar sonuçlar doktorum genetiginde bişey yok deyip geçiştirdi büyük ihtimal kan sulandırıcı da vermiycek bana vermesi için üstüne düşücem bakalım

Sizin dediginiz lupus antikoagülan ve aptt testini yeni duydum devlette yapılıyormudur bu testler
Hematoloji den randevu alıp gittim zorladım biraz onları yoksa test yapmıyorlardı. Lupus testlerini yaptırdım. Hematoloji doktoru benim 4 heterozigotuma kan sulandırıcıya gerek yok dedi, ama ben hamile kalabilirsem kullanıcam. Tabi doktoruma danışarak 🌸 siz de doktorunuza danışın

Merhaba ben 2023 senesinde tüpbebekle düşük yaptım açıkcası beta yavaş ilerledi igneleri bıraktım düştü sonrasında genetik testi verdim 2 gende heterozigot çıktı şuan tekrar tedavi başladım transferi bekliyorum acaba tekrardan genetik testi versemmi gerek varmıdır sence sene farkıyla aynımı çıkar sonuçlar doktorum genetiginde bişey yok deyip geçiştirdi büyük ihtimal kan sulandırıcı da vermiycek bana vermesi için üstüne düşücem bakalım
Canım genetik değişmez aynıdir boşuna yapma zaten yapmazlarda bence iki düşükle zar zor yapiyolar. Ama iğne kesinlikle kullan tüp bebek o kadar maddi maveni yipraniyorsun hiç riske atma kalp atışı oluşsa bile durabilir yazık etme lutfen. Başka doktora git devam et gerekirse🌸😍

Devlette lupus ve ANA testi yapiliyo bunları yap canimm. Hematoloji ve romatoloji de yapiyo. Önce yeşil alan açman gerekiyor dahiliyeye gidip yeşil alan açmak istediğini söyle sonra randevu alabilirsin. Ama zaten bunlar pozitif se bile kan sulandırıcı veriyorlar. Zaten senin iki geninde pıhtılasma var her türlü kullancaksin yani değişen bişey olmicak yapsanda

Back
X