- 21 Şubat 2009
- 877
- 2
- 42
kızlar nasılsınız ben yine evde yalnızım kocam kafamı şişiriyo yine deniycez diye ben istemiyorum.artık yeter diyorum dört tane kürtaj ve bebek kaybı beni çok yıktı.bende eşime benden boşan dedim.seni baba yapamıyorum dedim anlıycanız tartıştık sinirlerim çok gergin bıktım artık.dayanamıyom.allahım çok zor sınav ne olur bize sabır ver.
canım neden böle kendine işkence yapıyorsun yapma böle gerçi demesi kolay bende aynen senin gibi olmuştum son bebeğimde ben seni baba yapamıycam dedim ama bak şimdi bebişim 7 aylık oldu
senin için her şey çok yeni kendine biraz zaman ver sadece bizmi çile çekiyoruz sannediyorsun eşlerimiz bizim kadar etkilenmiyormu canım benim seni çok iyi anlıyorum sen şimdi neler neler düşünüyorsun hep kendini suçluyorsun eşimin boynunu bükük bıraktım diyorsun ben bunların hepsini biliyorum çünki inan hepimiz yaşadık kendini suçlamaktan vazgeç unutmaki herşey allahtan verende allah alanda sabırlı ol ve kendine biraz zaman tanı sana daha öncede söledim bu benim 5.ci gebeliğim 3 kürtaj ve 3 erken doğum yaşadım canım benim sabret biraz elbet yeniden deneyeceksin sende anne olacaksın eşinin daha fazla üzerine gitme neticede oda senin kadar üzgün sen anneysen oda baba oda yavrusunu kaybetti dediğim gibi kendine biraz zaman tanı zaman her şeyin en güzel ilacı