IRKAK CIM EVET BENİM SORUNUMDA TROMBOLİ.zaten faftör v demek bu.kanda küçük pıhtı oluşumlarının meydana gelmesi ve kılcal damarları hatta ana damarları tıkaması.Bizim gibi gebe kalamayan yada düşük yapanlarda bebeğe giden incecik damarlar oluşan küçük pıhtılar yüzünden tıkanıyor ve bebek beslenemediği için düşüyor.
ARZUHALİM bende testlerimi kayseri tıp fakültesinde yaptırmıştım orada ki doktorlar çok iyi. testi orada yaptırabilirsin.
Bebe aspirini kullanmayı kimi doktorlar faydalı bulurken kimileri de sakatlıklara seseb olabileceğini söylüyor eğer pıhtılaşma sorununuz yoksa kullanmayın bence çünkü ilaçların mutlaka bir yan etkisi oluyor.
Bana bu konuda FİGENN çok yardımcı oldu.Onunla yazıştışımız diğer başlıkları bulup okuyabilirsiniz kızlar.Allah hepimize yardımcı olur inşallah.
mormenekşe merhaba yazın için teşekkür ederim ya bu bizim halimiz ne olacak bizimde bebeğimiz olurmıki,senin sorunu benimkiyle aynı ama benim burdaki araştırma hastanesi aspirin mutlaka kullanman gerekli dedi,ve bizim 12 saatlik yolculuk tapmamız bile tehlikeliymiş canım sanada iğnelerden bahsettimi dr.IRKAK CIM EVET BENİM SORUNUMDA TROMBOLİ.zaten faftör v demek bu.kanda küçük pıhtı oluşumlarının meydana gelmesi ve kılcal damarları hatta ana damarları tıkaması.Bizim gibi gebe kalamayan yada düşük yapanlarda bebeğe giden incecik damarlar oluşan küçük pıhtılar yüzünden tıkanıyor ve bebek beslenemediği için düşüyor.
ARZUHALİM bende testlerimi kayseri tıp fakültesinde yaptırmıştım orada ki doktorlar çok iyi. testi orada yaptırabilirsin.
Bebe aspirini kullanmayı kimi doktorlar faydalı bulurken kimileri de sakatlıklara seseb olabileceğini söylüyor eğer pıhtılaşma sorununuz yoksa kullanmayın bence çünkü ilaçların mutlaka bir yan etkisi oluyor.
Bana bu konuda FİGENN çok yardımcı oldu.Onunla yazıştışımız diğer başlıkları bulup okuyabilirsiniz kızlar.Allah hepimize yardımcı olur inşallah.
arkadaşlar tüm yazıları okuyamadım ama bildiklerimi yazıcam
ben 2 ay önce yaşadım özel dr a gidiyordum beni üniversiteye sevk etti ve bu test için yani trombofili testi için sorarlarsa 3 defa yaşadım de dedi ben de öyle yaptım halbuki 1 defa yaşadım kayıplarım oldu fakat başka sebeplerdendi sonuncu nun karnımda kalbi durdu tekrar tekrar mı yaşıycaksın boşver yalan söylemek bazan çaredir dedi dr um sonuç çıkana kadar vit ve babypirin verdi pozitif çıkar ve hamile kalırsam iğne ypılacak bu arada genetik inceleme ile anlaşılmıyor o bana yapılmadı hiç bebeği olmayan kayıplarda yapılıyomuş genetik benim 1 bebeğim var şükür allah kimseyi aratmasın
arkadaşlar ben de önlem olsun diye bebe aspirini içsem yararı olur mu bende kimyasal gebelik yaşamıştım.belki sebep budur bilmiyorum.bu test araştırma hast. yapılıyomuş,1-2 ayda sonuç çıkıyomuş.şu an ben doktora bile gidemiyorum köyde çalıştığım için. sizlerin bilgisi varsa belki bana yard. olursunuz.
Arkadaşlar ne olacak bizim halimiz bende bilmiyorum.Doktorların biri bişey diyor diğeri onu yalanlıyor ben kaç şehirde kaç doktora gittim bir sürü araştırdık.Bütün dünyada ki doktorlar bile bizim durum haakında ortak bir karar alamamışlar hala altarnatif tedavi yöntemleri konusunda anlaşamamışlar. Ben içinizde en şanssız olanınızım benim ayak damarlarım pıhtılaşmadan dolayı tıkandı.vücudun tekrar aynı şeyi yapması kolaylaşıyormuş.Benim doktorum en son bu konuyla ilgili Londra da konferansa katılmış. oradan çıkardığı sonuç ömür boyu kan sulandırıcı cuomadin ve aspirin kullanmam gerektiği.Hamile kalmayı başarabilirsem İĞNELERE geçilecek dedi.Kalp damarcımda sadece aspirin ve yeterli diyor.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN .O NASIL İSTERSE ÖYLE OLACAK. Bizim gibi olup doğurmayı başarabilenlerde var çünkü.HAYIRLISIII.....(Çok daraldım artık gücüm kalmadı)
Kızlar bende de kan pıhtılaşması var daha önceden üç düşük yapmıştım pazar günü tam 33 haftam doluyor Allahın izniyle bunu sanırım şimdiki doktoruma ve bebek aspirinine borçluyum:))
arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?
canım benim de 3 düşüğüm oldu doktorlar nednini bulamadı kılcal damarlarda kan pıhtılaşması oluyor oda testlerde çıkmıyormuş onun için bana bebek aspirini verdi gebe kalana dek yicekmişim
ırmakcığm,o düşüklerinde sen asprin falan kullanmadın mı?
bi de 7 aylık bebeğinde demi bişey kulanmadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?