FİGENN;
canım öncelikle beni günlerdir yoran ve bir türlü cevap bulamadığım sorulara yanıt verebilecek birini bulduğum için çok mutluyum.Bana büyük bir moral kaynağı oldun,bende de aynı sorun var. Hatta benim pıhtılaşmadan dolayı bacak damarlarım tıkandı ve ameliyat oldum şuanda kan sulandırıcı ilaçlar(coumadin) kullanıyorum ve ömür boyu da kullanmak zorundaymışım.Bu ilacı kullanırken hamile kalmak bebek açısından zararlıymış,her adetimin 24. günü hcg testi oluyorum eğer hamilelik oluşursa ilacı bırakıp iğneye geçecekmişim.Ama o iğneleri kullananların kanları fazla sulanıp bebeğe giden damarlarda kanama vs. oluşturabiliyormuş yani tehlikeliymişte.Ben küçük bir ilçedeyim tedavimi ancak 1,5 saatlik yakın bir ilde yaptırabilirim.
O iğneler DMAH içerikli iğneler heralde senin kullandığın iğnelerin adını yazar mısın?
İğneleri olurken kanın INR değerlerine mi bakılıyor? Hergün dr ye gittiğini yazmışsın neye bakıyorlardı?
O iğneleri 6 aymı kullandın?sonra ne kullanmayabaşladın?
Sorularımı yanıtlarsan beni çok mutlu edeceksin.Başından geçenleri ayrıntılı olarak anlatır mısın? Şimdiden çok teşekkür ederim lütfen yardımcı olur musun?