şen merhaba,
arkadaşının yaptırdığı tahlillerin isimlerini yazabilir misin? bende de paı homozigot. eğer ileri testler varsa yaptırmak isterim. şimdide tşkler.
merhaba şen lütfü hocaya gidiyorsun sanırım bende ona gitmek istedim ama bir yandan da sinan hoca beni iyi biliyor 2. doktor kafam karışmasın dedim lütfü hoca da çok yoğun mu acil bir şey olsa ona ulaşabiliyormusun (Allah korusun )bilgi verirsen sevinirim.
sevgili 06EE
canım bende gazi hastanesinde doktorum tahlillerimi yapıp pıhtılaşma sorununu tespit ettikten sonra sinan hocaya gittim. oda farklı tahliller verdi yine. antikorlara bakılmamıştı önceden. bende de anti periatal antikor yüksek çıktı. bunun sonucuna görede sinan hoca delcortil verdi üç ay boyunca günlük yarım tablet içmemi söyledi. hamile kalmazsan kes kalırsan tekrar hemen başla demişti. fakat bende tereddüt ettim kullanıp kullanmamakta. sonra lütfü hocaya gittim. o önermedi aynı ilacı. bende kullanmadım. zannedersem antikorlar yüksek çıkınca bu kortizon ilacını öneriyorlar. tabi her doktor önermiyor yani yine belirsiz bir durum var ortada.
Belizcim , ben senle aynı süreci yaşadım. Rahimde ufak bir septum nedeniyle iki operasyon geçirdim( histereskopi ) O dönemde gebeliğe izin verilmedi , şu an yeni denemelere başladım. Bu sorun aynı zamanda düşük nedeni olabiliyormuş , bana da doktorum öyle söyledi , o yüzden tedavi olmamız iyi oldu. Seni çok iyi anladığımı yazmak istedim. Bol şanslar , güzel haberleri paylaşmak dileğiyle..Maşallah yolu yarılamışsınız, kızın olacakmış galiba , bende kız çocuklarını çok severim , ama önemlisi sağlık sıhhat ve hayırlı bir evlat tabiki. Ben bir ay önce operasyon geçirdim, rahim filminde perde ve yapışıklık çıktı . Dr hemen operasyona aldı. Ve bu şekilde gebeliğin gerçekleşse bile devam etmesi zordu falan dedi.önümüzdeki ay yine film çekilip sonuca göre izin verecek inşallah gebelik için. Bende durum böyle, bu süreç çok zor geçiyor kendimi bu aylar için çok hazırlamıştım yaaaa. Ama hayırlısı bakalım gerçekten belkide düşüklerimin sebebi buydu diye düşünüp geçirmeye çalışıyorum zamanı .
Minecim , Şen e katılıyorum . Sen Ankaraya ne kadar mesafedesin bilmiyorum.Ben 5-5,5 saatlik mesafedeyim.Hamile kalırsam mutlaka Lütfü bey e gidip gelmeyi düşünüyorum.Hatta uçak yolculuğu yaparım diye planlar bile yapıyorum ama bakalım kısmet , bu konuda bir yasak konmazsa engel çıkmazsa tabii.Lütfü bey , hamile kalırsan 5. hafta civarı gel demişti. O zaman ve verdiği diğer tarihlerde gitmeyi düşünüyorum. Yani gebeliğin takibini Lütfü bey in yapmasını istiyorum kısacası , sağlığım ve doktorum izin verdiği müddetçe ..Ama doğum için burayı düşünüyorum ( ailem burda olduğu için ) Allah kısmet ederse , inşallah.Mrb arkadaşlar nasilsiniz,
tahlil sonuçlarim evde yanim alinca yazarim sonuçlari tam olarak bilmiyorum, arkadaşim şen önceki yazilarda senin doktor lütfi önderoğlu (hacettepe hastanesi) gideceğini yazmişsin bende onun ismini duymuştum nasil sence iyi bir doktor mu bende düşünüyordum ama biraz uzak olduğu için sonra vazgeçtim
sevgili şen inan kafam karışık birde lütfü hocaya mı gitsem diyorum çünkü;sinan bey acil bir şey olsa asistanlar ilgileniyor kendisine ulaşamıyorsun ben diğer düşükte 22 gün hastanede yattım hiç onu göremedim.hep asistanlar ilgilendi.bir yandanda benim önceki halimi biliyor diyorum.ilgin için çok teşekkür ederim sana..lütfü hocanın yeri nerede gidersem nasıl ulaşırım burdan yazabilirmisin.hemen randevu verirmi?sinan hocayı aradım temmuz 15 kadar dolu ağustos belli değil eylülde verilebilirmiş.eğer ağustosta hoca gitmezse verebilirlermiş.ne yapcağımı şaşırdım..
Belizcim , ben senle aynı süreci yaşadım. Rahimde ufak bir septum nedeniyle iki operasyon geçirdim( histereskopi ) O dönemde gebeliğe izin verilmedi , şu an yeni denemelere başladım. Bu sorun aynı zamanda düşük nedeni olabiliyormuş , bana da doktorum öyle söyledi , o yüzden tedavi olmamız iyi oldu. Seni çok iyi anladığımı yazmak istedim. Bol şanslar , güzel haberleri paylaşmak dileğiyle..
sevgili ayşe0607 banada hamile kalınca hemen başlıyacaksın demişti.peki şu an hangi doktora devam ediyorsun?hamilemisin?ne yapmayı düşünüyorsun?çok sordum:ama kusura bakma düşüklerin oldu mu?nasıl oldular su kesesi açıldı mı?bilgi verirsen sevinirim...::uhm:
Minecim , Şen e katılıyorum . Sen Ankaraya ne kadar mesafedesin bilmiyorum.Ben 5-5,5 saatlik mesafedeyim.Hamile kalırsam mutlaka Lütfü bey e gidip gelmeyi düşünüyorum.Hatta uçak yolculuğu yaparım diye planlar bile yapıyorum ama bakalım kısmet , bu konuda bir yasak konmazsa engel çıkmazsa tabii.Lütfü bey , hamile kalırsan 5. hafta civarı gel demişti. O zaman ve verdiği diğer tarihlerde gitmeyi düşünüyorum. Yani gebeliğin takibini Lütfü bey in yapmasını istiyorum kısacası , sağlığım ve doktorum izin verdiği müddetçe ..Ama doğum için burayı düşünüyorum ( ailem burda olduğu için ) Allah kısmet ederse , inşallah.
Benim kararım böyle ama minecim bakalım. Sen de bir değerlendir istersen. Kendine iyi bak...
Minecim , Şen e katılıyorum . Sen Ankaraya ne kadar mesafedesin bilmiyorum.Ben 5-5,5 saatlik mesafedeyim.Hamile kalırsam mutlaka Lütfü bey e gidip gelmeyi düşünüyorum.Hatta uçak yolculuğu yaparım diye planlar bile yapıyorum ama bakalım kısmet , bu konuda bir yasak konmazsa engel çıkmazsa tabii.Lütfü bey , hamile kalırsan 5. hafta civarı gel demişti. O zaman ve verdiği diğer tarihlerde gitmeyi düşünüyorum. Yani gebeliğin takibini Lütfü bey in yapmasını istiyorum kısacası , sağlığım ve doktorum izin verdiği müddetçe ..Ama doğum için burayı düşünüyorum ( ailem burda olduğu için ) Allah kısmet ederse , inşallah.
Benim kararım böyle ama minecim bakalım. Sen de bir değerlendir istersen. Kendine iyi bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?