sevgili mine, sen sinoptasın sanırım, bence araştırman yapılmış sebebin belli ise yaşadığın yerde bir hekime gitmen daha uygun olur diye düşünüyorum çünkü gebelik planlıyorsun ve uzun yol bizim durumumuzdakiler için sakıncalı hemde düşünsene gebeliğin geç dönemlerinde nasıl geleceksin kontrollere...arev arkadaşımız da sinan beye gelip gidiyordu antepten sebebini, tedavi şeklini öğrendi ve yaşadığı ilde bir hekime devam kararı aldı şimdi hamile zaten çok şükür...tabii karar senin, ben ikinci düşüğümden sonra ilk kadın doğumcum bütün araştırmaları yapıp sebebi buldu minnettarım kendisine...ancak birde kafamda soru işareti kalmasın diye riskli gebelik uzmanına gidelim dedik, kendi çabalarımızla eşimle sinan ve lütfü beye ulaştık, herikisinede gittik ve memnun kalınca sadece lütfü beye devam kararı aldık, birkaç görüşme ve ek istemiş olduğu birkaç tahlil sonrası gebelik için izin verdi ve çok şükür şu an önce allahın sonra lütfü beyin uygulamış olduğu ilaç tedavisi sonucu herşey yolunda şimdilik...ben memnunum kendisinden ama kişinin doktorundan beklentilere göre kişiye göre değişebilir canım memnuniyet olayı...sinan beyden de memnun kalmıştık ama kendisine ulaşmak biraz sıkıntılı...
yine de gebelik öncesi birde riskli gebelik uzmanının fikrini alayım dersen gel tabii ama dediğim gibi devam etmen zor olabilir. sevgiler
yine de gebelik öncesi birde riskli gebelik uzmanının fikrini alayım dersen gel tabii ama dediğim gibi devam etmen zor olabilir. sevgiler