a.s.Haklisin celencigim zaten sorun oldugu icin bebegin kalbi atmiyor, onu beklemekle cok hata yapmislar.
Insallah bende birdahaki hamileligimde böyle yaparim. Zaten simdilik biraz beklemem lazim cünkü benim dördüncü hamileligimde miyomum cok büyüme yapmis ve daha bu sene mayis ayinda hem kürtaj yapip rahimi temizlediler yani dördüncü bebegi aldilar hemde birkac hafta sonra ameliyatla miyomumu aldilar, onun icin bana doktor alti ay beklememi söyledi hayirlisi gec olsunda güc olamsin.
merhaba arkadaşlar, günaydın hepinize...
umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır...:1hug:
herşey gönlünüzce olsuna.s.[/QUOT
Günaydın Şenciğim çok mutlu oldum güzel haberlerini okuyunca Allah prensesini sağ sağlim kucağına almayı nasip etin uzun sağlıklı ve mutlu bir ömür versin şimdiden hazırlan şenciğim zira şimdiki kızlar pek yaman kıyafetine uygun ayakkabı toka küpe artık anne kız takıp takıştırıp gezersiniz bizede resimlerini yollayın bari
hmm bencede bekle tatlım yaa..kürtaj hem fiziksel hem ruhsal yıkan bişey.dinlen kafanı topla..ve mutlaka hayata pozitif yaklas..ben herseyden umudumu kesmiştim..kesinlikle bebeğim olmuycak dediğim bir gün evlat edinmeye basvurduk eşimle..o günden 4 ay sonra hamile kaldım.bunun bana pozitif getirisi cok oldu.kafam dağıldı boşaldı.şimdi hem yüreğimde hem karnımda büyütüyorum meleklerimi..kurumda 90. sıradayım.inşallah ordanda adı melek olan bir kız gelecek 5 sene sonra..
şencim ben pek bilmiyorum oraları eşime tarif edicem.adı ne?ücret ne kadar?ve cuma günü alsam randevuyu ctesiye verirlermi?bi gün sonra??yada anjkarada bildiğin bööle 4 veya 3 boyutlu usg varmı ctesi veya pazar gidebileceğim.çünkü pazar günü istanbula gecicez.istiyorumki babanne anane görsün prensesi.acelem bu yüzdena.s.
hayatcım bu testler her yerde yapılmıyor geneldu unıversıte hastanelerınde yapılıyor dıye bılıyorum ve sanırım 1 ayıı bulabılıyormus soonucların cıkması bır arastır ıstersen
ben laboratuarda yaptırdım 1 haftada verdıler burda ama kocaelını bılemıyorum
ıns daha detaylı bılgı alırsın canım gecmıs olsun sanadaa
testerin maliyeti 4.5 milrcivarında ama sosyal güvencen varsa para ödemiyorsun neden adet olman beklendi bana yapılırken böyle birşey söylenmedi
sonuçlar genelde 1 yada 2 haftada çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?