Sevgili celenciğim güzel haberlerini bekliyorum hergün okuyorum seni seninle aynı sorunu paylaşıyoruz MTHFR CT 677 Heterezigot sen mutlu sona ulaştığında kendim ulaşmış kadar çok sevineceğim benim olmuş gibi mutlu olacağım canım bizleri habersiz bırakma sakın bu şekilde gebe kalıp mutlu sona ulaşan arkadaşlar varsa onlarında desteğini bekliyorum
canım ya cok gecmiş olsun..bende 7 gebelik kaybından sonra 8.hamileliğimi yasıyorum ve alllaha şükür bu sefer hersey yolunda..önce allah sonra iğneler7 hamileliğimde 8. haftasını gecemedi.ve nihayetinde kanda pıhtılasma bulundu ve cözüm uygulandı..canım evet hamile olduğunu öğrendiğin ve keseyi rahim içinde yerleşmiş gördüğün an hemen heparin iğnelerine baslıosun..ama bence aspirini ve folik asiti hamile kalmadan önce kullanmaya basla..en azından ben ööle yaptım..iikide yaptım..
buarada heterezigotmu cıktı sonucun homozigotmu?çünkü bu sonyca göre diet te yapman gerek(homozigotsan yani)
yok bitanem.6. dan sonra buldular sorunu.7 hamilelikte kalp atımını görelim dediler.kese olusmustu.ama ondada kalp atımı olmadı.bu hamileliğimde doktorumu deiştirdim.ve ona biraz daha nazım gecti.kalp atımını beklemiycem bu sefer keseyi rahim içinde gördük.tamamdır dedim.ve 5. haftada fraxiparin iğnesine basladım.bende günde bir kere 0,4lük vuruluyorum.lşütfen ama lütfen sende bööle yap.keseyi görür görmez al hemen iğneni vurul.bekleme kalp atımını.gecen seneki 7 hamileliğimde şimdiki gibi davransaydım bebeğim kucağımda olacaktı.ama her kötünün içinde bir ii varmıs..napalım:1hug:Celencigim bende heterezigot bulundu, yani fraxiparin diye bir igne yazdi doktorum tekrar hamile kalinca ona baslamam gerektigini söyledi günde bir defa vurmam gerekiyormus bu igneyi, tabiki aspirini ve folik asite daha önce baslayacagim, birde bende progesteron hormonu eksikmis birde onun icin hap almam gerekiyor.
Aslinda bende ücüncü hamileligimde kan pihtilastigini tesbit etti burdaki alman doktorlari ama bana sadece folik asit 5 mg hapindan baska birsey vermediler.
Bende dördüncü bebegimide kaybettigimden sonra burdaki tahlillerimle türkiyede bakildim ve ankaradaki bir doktor bana bu hastaligimin oldugunu ve mutlaka igne kullanmam gerektigini söyledi. Senin yedinci bebegini kaybettikten sonrami bu tahlili yaptilar ?
daha öncede sordum ama cevap yazan olmadı aranızda sinan beyin hastaları olduğunu biliyorum acil durumlarda yada kendisine ulaşamadığımız hastanede olmadığı durumlar için önerdiği bir isim oldumu size ve burdan ismini hatırlayamadığım biri lütfi beye gidiyodu muayene ücreti tetkikleri nerde yaptırıyor doğumu nerde yaptırıyor yazarsanız çok sevinirim
celennn burda mısınn
canım dediğin gibi bu sefer olucak galiba allahın izniyle...bugün 15+5 olduk şükürler olsun, kıpır kıprdı bebişimiz, 4 boyutluda da gösterdi sağolsun doktorcumuz...inşallah hep böyle sağlıkla devam eder hepimizin gebelikleri, rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah..
cevabınız için teşekkür ederim ben sinan beye 3 ay önce muayene için gittim ve saatlerce bekledim tahliller sonucu pıhtılaşma sorunu var dedi ve tedavi verdi gebe kalınca hemen gel dedi ben clexane bulamadım başka bir ilaç olabilirmi kiminle görüşebilirim diye aradım tabiki kendisi ile görüşemedim bugün randevu için aradım hoca hasta kabul etmek istemiyo dedi hemşiresi durumu anlatınca haftaya verdi randevuyu çok iyi bir dr ama özel muayene için saatlerce bekleyip sonundada çok fazla bilgi vermiyo açıkçası sorunca söylüyo ama o anki heyecan ve ilk gebeliğimde yaşadığım olumsuzluktan panikten soracaklarımıda unuttum ve şu anda kafamda bir çok soru işareti var ve emiinimki doğumuda kendisi yaptrmıyor peki lütfi bey doğumu nerde yaptırıyor ben haftaya gidiyim duruma göre karar vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?