Ben öyle bir ilaç kullanmadım herkesin kullandığını da düşünmüyorumGebeliklerinizde Dr prograf mı yoksa prednol mü veriyor. Çünkü genellikle pıhtılaşmanın yanında bağışıklık probleminde gelişiyor
Bana Dr prograf önerdi ama herkes prednol kullanıyor okuduğum kadarıyla
Bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim kafam çok karışık çünkü..
Genellikle veriliyor pıhtılaşma ile bağışıklık baskılamasının birlikte seyrettiğini söylemisti dr'umuz.Ben öyle bir ilaç kullanmadım herkesin kullandığını da düşünmüyorum
Pıhtılaşma sorunun var canım özellikle faktör 5 ler heterozigot doktorun daha iyi söyler ama gebeliğin boyunca kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanırsın muhtemelenKızlar yorumlayabilir misiniz?
Öyle söyledi doktorPıhtılaşma sorunun var canım özellikle faktör 5 ler heterozigot doktorun daha iyi söyler ama gebeliğin boyunca kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanırsın muhtemelen
Öyle söyledi doktorbir sorun olmaz demi
Evet canım doktor bey öyle söyledi inş hamile kalırsan kan sulandırıcı iğne ile devam edicez dediHayır tabiki önlemini aldıktan sonra, muhtemelen bir dahaki transferinde başlarlar ilaçlara pozitif olursa doğuma kadar kullanırsın
Benimde 2 heterozigot. Test verdigim doktor gerek yok sebep olmaz dedi. Ozeldeki doktorum kullanalım sebep olabilir dedi şuan iğne kullanıyorumKızlar 2 kimyasalım var benim böyle ama 3 doktor gezdim ( hematoloji- tıbbi genetik ve kadın doğum) ilaç kullanmana gerek yok dediler. Sizce de öyle mi?
En iyisi garantisiBenimde 2 heterozigot. Test verdigim doktor gerek yok sebep olmaz dedi. Ozeldeki doktorum kullanalım sebep olabilir dedi şuan iğne kullanıyorum
Evet doktor degistirmeyi düşündüm ama kullanma desede kullanırım artik heralde tedbir içinEn iyisi garantisi
Zaten zararı yok benim 3 kaybım oldu doktor söylemesede kullanicamEvet doktor degistirmeyi düşündüm ama kullanma desede kullanırım artik heralde tedbir için
Zararı olmaz olur mu kan sulandırıcı sonuçta damarları ekstra genişletebilir farklı bir yan etki oluşturabilir. Farklı doktorlardan da öneri alın ama yine de doktor kontrolünde kullanın lütfen. İlacın şakası olmaz. Bebeğe farklı etki de edebilir. Kullanmasına gerek olmayan arkadaşım kullanınca çok kanaması oldu ve yine düşük yapmıştıZaten zararı yok benim 3 kaybım oldu doktor söylemesede kullanicam
İnan artık kafayı yicem Bi pıhtılaşma var bir doktor diyo kullanabilirsin düşük dozda biri diyo 12 hafta olmadan olmazZararı olmaz olur mu kan sulandırıcı sonuçta damarları ekstra genişletebilir farklı bir yan etki oluşturabilir. Farklı doktorlardan da öneri alın ama yine de doktor kontrolünde kullanın lütfen. İlacın şakası olmaz. Bebeğe farklı etki de edebilir. Kullanmasına gerek olmayan arkadaşım kullanınca çok kanaması oldu ve yine düşük yapmıştı
O kadar haklısın ki bana da aynı şey dendi. Ben böyle bir durumda Allaha sığınmaktan başka çarem kalmadığına inandım artık. Bir de eğer hamile kalırsam hemen perinatolojiye gideceğim baktıracağım tüm değerlere duruma göre ne yapılacaksa yapılır. Dilerim sağlıkla kucağımıza aldığımız günler gelirİnan artık kafayı yicem Bi pıhtılaşma var bir doktor diyo kullanabilirsin düşük dozda biri diyo 12 hafta olmadan olmaz
Biri diyo var ama bundan kaynakli değil
Ben kime inanicam
Bende var düşük düzeyde çıktı bi doktor gebe kalınca kullanıcaksın dedi,İnan artık kafayı yicem Bi pıhtılaşma var bir doktor diyo kullanabilirsin düşük dozda biri diyo 12 hafta olmadan olmaz
Biri diyo var ama bundan kaynakli değil
Ben kime inanicam
İnşallah çok zor süreç umarım bebeklerimizi kucagimiza aldığımız günlerde gelirO kadar haklısın ki bana da aynı şey dendi. Ben böyle bir durumda Allaha sığınmaktan başka çarem kalmadığına inandım artık. Bir de eğer hamile kalırsam hemen perinatolojiye gideceğim baktıracağım tüm değerlere duruma göre ne yapılacaksa yapılır. Dilerim sağlıkla kucağımıza aldığımız günler gelir
Genetikten kaynakliysa değişmez benceBende var düşük düzeyde çıktı bi doktor gebe kalınca kullanıcaksın dedi,
diğeri kullanmayabilirsin belki değerler değişmiştir dedi..
Mesela bu pıhtılaşmayı tekrar yaptırsam sonuç değişiecek mi, bi fikriniz varmı?
Tekrar gebe kalsam napıcam bilmiyorum bende kullanmamak mı iyi yoksa bi zararı olur mu kullansak...
Genetiklerde bir sorun çıkmadı ama doktor değişebilir gibi konuştu. haftaya tekrar gidip başka doktorla konuşucam.. bakalım hayırlısı...Genetikten kaynakliysa değişmez bence