- 16 Şubat 2020
- 414
- 529
Evet canım yapabiliyor ama çok katı bir diyet ben bir dönem yaptım faydasını da gördüm ama yiyecek pek birşey bulunmuyorHayır bilmiyorum canım onu herkes yapabiliyor mu
Ben de sirkeyi ya salataya koyuyorum yada senin gibi suya koyup içiyorum bu ara turşu suyu da içiyorum o da güzel oluyor.Bugün 2. Gün ama baya zor galiba bırakıcam
Resmen sinir küpü oldum 2 günde eşim yemek yiyor ben yemiyorum adama kızıyorum sen niye yiyorsun diye
Limonu birisi banada tavsiye etmişti canm herşayin içine koyup ye iç diye
Bu arada sirkeyi nasıl kullanıyorusn ban sabah aç karnına 1 su bardağı su ya 1 yemek kaşığı katıp içiyorum 4 gündür falan ama pek bi fark hissedemedim sanki tok tutuyor gibi geliyor ama bakım
Canım b12 eksik olduğu için homosistein değerim çıkıyormuş o yüzden b12 dengelemem gerekiyorBen de sirkeyi ya salataya koyuyorum yada senin gibi suya koyup içiyorum bu ara turşu suyu da içiyorum o da güzel oluyor.
Ben o diyete aylarca devam ettim evde açım açım diye bağırıyordumÇok zor şimdi yine sebze ağırlıklı besleniyorum ama o kadar kendimi sıkmıyorum.
Bir de bende troid var onun için B12 almaya başladım o da kanı sulandırıyor troid eksikliğin varsa B12 ne de baktır canım dolaşım bozukluğu yapıyor çünkü
Osende 2 m diye bir B12 vitamini var vitamin metil formda olduğu için vücut kolayca alıyor ve homosisteini düşürüyor ben yanında magnezyum da alıyorum o da homosisteini düşürüyor bunları kullandığımdan beri sabah kalktığımda parmaklarım uyuşmuyor bundan önce hep uyuşukluk oluyordu dr'una bir sor istersen canımCanım b12 eksik olduğu için homosistein değerim çıkıyormuş o yüzden b12 dengelemem gerekiyor
gidip bi ara ölçtürmem lazım
ilaç falan kullandım ama etki etmedi galiba
Belirli bir doktorum yok bulamadım ilgili bir doktor o yüzden her zaman düzenli gidemiyorumOsende 2 m diye bir B12 vitamini var vitamin metil formda olduğu için vücut kolayca alıyor ve homosisteini düşürüyor ben yanında magnezyum da alıyorum o da homosisteini düşürüyor bunları kullandığımdan beri sabah kalktığımda parmaklarım uyuşmuyor bundan önce hep uyuşukluk oluyordu dr'una bir sor istersen canım
Canım trizomi 22 için ne açıklama yaptı doktprunBenim de iğneye rağmen düşüğüm var. 8. Haftada durdu kandan yapılan mikro array testi ile trizomi 22 genetik bozukluk çıktı bebeğimde. Ondan önce de tüp bebek ikizlerimin kalbi durmuştu ama onlar araştırılmadı. Şu an 19 haftalık hamileyim iğne ile devam ediyoruz. İğne tek etken değil yani.. bebeğin sağlıklı olması, progesteron seviyesi, rahim kalınlığı, bağışıklık sorunları var mı bunlar da önemli. Eğer bebeğimin genetik sorunu tespit edilmeseydi iğneye rağmen kalbi durduğu için doktorum bağışıklık baskılayıcı tedavi uygulayacaktı bana
Mayoz bölünme sırasında tamamen rastgele bir durum. Trizomi 21 ve 22 çok düşük olasılıkla tekrarlayabilir dedi ama tüp bebek illa gerekli değil denildi, hemen arkasından hamile kaldım.Canım trizomi 22 için ne açıklama yaptı doktprun
Canım benim doktorum böyle durumlarda 4000 olanı 16 saatte bir kullanabilirsin demişti. Yani 6000 lik 24 saatte bir eşittir 4000 Luk 16 saatte bir gibi. Bu şekilde biraz idare edersin yine eksik kalan olursa parayla alırsın en azından sayı az olduğu için ücret de azalırKızlar yardım eder misiniz bi çıkmazdayımkeseyi gördükten sonra doktorum coraspin+oksapar 4000liğe başlattı. Daha sonra lekelenmem olunca coraspini keselim oksaparı da 6000 yapalım dedi. Ama doktorum bana 3 haftalık 4000lik yazmıştı önceden. Şimdi onlar bitmediği için eczane 6000liği vermiyor. Kutularını da attığım için geri de almıyor. Reçetesiz alabilirsin anca dedi o da 750 tl tutuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum bi fikir verebilecek olan var mı?
Ne güzel haber doğal yolla mı hamile kaldın canımMayoz bölünme sırasında tamamen rastgele bir durum. Trizomi 21 ve 22 çok düşük olasılıkla tekrarlayabilir dedi ama tüp bebek illa gerekli değil denildi, hemen arkasından hamile kaldım.
Merhaba hayırlı olsun inşlh sağlıkla ikisinide alırsın kucağına.kilona göre veriyolar iğnenin dozunu diye biliyorumMerhabalar hanımlar benim bir sorum olucaktı 3 kaybım var kalp durması henuz cocugum yok hepsınde 4000 igne ve cıraspirin kullanıyorudum son kaybımda testlerımı yaptırdım ve pıhtılasma var 9 ay igne ve asprın kullanıcaksınız dedıler ben suanda tüp bebekle hamileyim 7. Haftadayız ıkı kese gorundu saglıklı ilerler insallah ıkız olunca iğnenin dozu arttırılması gerekır mı sonucumu da ekliyorum
Teşükkür ederim insallah bu defa mutlu sona ulaşırız ama ister istemez insan tedırgın oluyo aynı sonu yasamak ıstemıyo benim kilom 65 hematalojıye mı gıtsem acabaMerhaba hayırlı olsun inşlh sağlıkla ikisinide alırsın kucağına.kilona göre veriyolar iğnenin dozunu diye biliyorum
Onlar hesaplama yapıyo ama aldın doğumcularda biliyo doz ayarlamasınıTeşükkür ederim insallah bu defa mutlu sona ulaşırız ama ister istemez insan tedırgın oluyo aynı sonu yasamak ıstemıyo benim kilom 65 hematalojıye mı gıtsem acaba
Mthfr tipta pihtilaşmadan bile sayilmiyor yüksek oranda pihtilaşma yapmadigi icin canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinMerhabalar hanımlar benim bir sorum olucaktı 3 kaybım var kalp durması henuz cocugum yok hepsınde 4000 igne ve cıraspirin kullanıyorudum son kaybımda testlerımı yaptırdım ve pıhtılasma var 9 ay igne ve asprın kullanıcaksınız dedıler ben suanda tüp bebekle hamileyim 7. Haftadayız ıkı kese gorundu saglıklı ilerler insallah ıkız olunca iğnenin dozu arttırılması gerekır mı sonucumu da ekliyorum