- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
Çok şükür sağlıkla alın kucaginza inşallahAnnem şeker hastasi benimde insülin direnci gecmisim var ki pcosluyum cok korkuyodum şeker cikacak diye çok şükür cikmadi aşiri strese giriyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür sağlıkla alın kucaginza inşallahAnnem şeker hastasi benimde insülin direnci gecmisim var ki pcosluyum cok korkuyodum şeker cikacak diye çok şükür cikmadi aşiri strese giriyordum
Merhaba, kaybınız için çok üzgünüm öncelikle. Yüksek doz iğne bazı kişilerde kanamaya sebep oluyor ama bu durumda hemen kesiyorlar zaten. Aspirinin iğne kadar etkisi yok bildiğim kadarıyla. Zaten şu an birçok gebeye aspirin veriliyorKizlar merhaba martta bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum. Trizomi 8 cikti genetikte.,patoolojide hic bir sey cikmadi. Ama kan pihtilasmasi vs testi yapilmadi ve doktorum dusuk oykun var coraspin 100 luk basladi. Bircok yazida bu hapa baslaninca dusuk yada kanama oldugunu okudum. Sizce bende pihtilasma vs yok ise zararli bir durum degil mi? Daha once basina gelen varsa yardimci olursaniz sevinirim. Tedirginim acikcasi
Canım bazen iğnenin dokunduğu yerde kas damar vs morarıyor benim de çok olurdu. Endişe etme bence, bu arada üst bacak/basen kısmı daha yağlı olduğu için daha az acıyor bilgin olsunKızlar oksapara başlayalı 5 gün falan oldu. Başlarda nokta gibi kırmızılıklar oluyordu. Dün gece yaptım sabah uyandığımda kan toplamıştı mosmor olmuş göbeğim. Normal mi bu? Fotoğraf ekleyecektim ama belki rahatsız olanlar olur o yüzden kullanan biri özelden yazabilir mi?
Allah kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah banada gerek görmezler bidahaki gidişimde Ziraa iğne çok zoruma gitti bide fobi gibi oldu İnşallah aspirinle bende sizin gibi devam ederimBana da doktorlar kararsız kalmisti şuan 32+6 dayım ve ikiz. Çok zor karar verdiler iğne gerekli mi değil mi diye. Kadın doğum doktoru riske atmadı hematoloji yonlendirdi. Benim 3 bende mutasyon çıktı hetetozigot.İyi bir perinatolog buldum o sonuca bakar bakmaz gerek yok dedi. Çok şükür bu haftaya geldik umarım bundan sonra da sıkıntı çıkmaz. Corapsrin kullanıyorum 34 e kdar kullan dedi önlem olsun diye
Igne olduktan sonra 1 kac dakika bastir doktorum dedi.tabi yinede morariyor bazen bastirsanda .Kızlar oksapara başlayalı 5 gün falan oldu. Başlarda nokta gibi kırmızılıklar oluyordu. Dün gece yaptım sabah uyandığımda kan toplamıştı mosmor olmuş göbeğim. Normal mi bu? Fotoğraf ekleyecektim ama belki rahatsız olanlar olur o yüzden kullanan biri özelden yazabilir mi?
Merhaba geçmiş olsun canım. Bu konuyla ilgili okuduğum birçok doktor faktör geninini baz alıyor eğer onda mutasyon yoksa gerek görmüyor. Bazı doktorlar yine de iğne öneriyor çünkü pıhtılaşma durumunu risk olarak düşünüyor. Benim sonucum da senin gibiydi, homozigot yoktu, faktör 8 de vardı ben iğne kullandım gebelik boyuncaMehaba kızlar benimde 2 düşük sonucu yaptığım gen testlerimde pıhtılaşma çıktı ama 2 doktor sorun olmaz dedi 2 doktor da iğne kullaman lazım dedi ne yapacağımı bilemedim benim gibi olanlar ne yaptı acaba anlatabilirler mi (fotoğraf ekledim sonuçlarımı)
Canm homosistein değerim yüksekmiş galiba bu yüzden iğne dediler ama diğer 2 doktor dediğim gibi önemsiz gördüMerhaba geçmiş olsun canım. Bu konuyla ilgili okuduğum birçok doktor faktör geninini baz alıyor eğer onda mutasyon yoksa gerek görmüyor. Bazı doktorlar yine de iğne öneriyor çünkü pıhtılaşma durumunu risk olarak düşünüyor. Benim sonucum da senin gibiydi, homozigot yoktu, faktör 8 de vardı ben iğne kullandım gebelik boyunca
Benim de yüksekti, yani referans aralığında üst sınır 12 iken benim 12.8 çıkmıştı.Canm homosistein değerim yüksekmiş galiba bu yüzden iğne dediler ama diğer 2 doktor dediğim gibi önemsiz gördü
Benimde 14 Allah yardımcımız olsunBenim de yüksekti, yani referans aralığında üst sınır 12 iken benim 12.8 çıkmıştı.
Benimde benzer çıktı hetetozigot sayılmıyor dedi doktorum tabi hematoloji testlerinden sonrası. Hematoloji çok ayrıntılı test yapıp karar veriyorMehaba kızlar benimde 2 düşük sonucu yaptığım gen testlerimde pıhtılaşma çıktı ama 2 doktor sorun olmaz dedi 2 doktor da iğne kullaman lazım dedi ne yapacağımı bilemedim benim gibi olanlar ne yaptı acaba anlatabilirler mi (fotoğraf ekledim sonuçlarımı)
Hayır bilmiyorum canım onu herkes yapabiliyor muMetioninden fakir diyet var biliyor musunuz homosisteini düşürmek için Hacettepe bir hocanın diyet listesi var önerdiği
Yani hemotoloji bölümüne gidip ordada mı test yaptırmamız gerekiyorBenimde benzer çıktı hetetozigot sayılmıyor dedi doktorum tabi hematoloji testlerinden sonrası. Hematoloji çok ayrıntılı test yapıp karar veriyor