canımmmmm arkadaşlarım, haber beklediğinizi biliyorum, merak ve heyecan içinde gittim doktoruma, çooook şükür rabbime herşey yolunda, kalp atışlarını da dinledik bu sefer bebişimizin pıtır pıtır teyzeleri, gelişimide normal dedi doktorcum, son adet tarihinle uyumlu gidiyor, dedi. iğnelere kesinlikle aynı doz ve şekilde devam ediyoruz 11. haftaya kadar, bu doz sana iyi gelmiş, dedi...tabii "12 haftaya kadar bir sorun olmamasını diliyorum, sonrasında daha da rahatlıycaz ve artık bebeğimizi büyütücez" dedi doktorumuz...
darısı buradaki sevgili arkadşlarımın ve isteyen herkesin başına olsun inşallah...inanılmaz heyecanlı bir süreç ama sonu mutlu biter inşallah...
sevincimde, hüznümde hep yanımda olduğunuzu biliyor, desteğinizi yürekten hissediyorumm, bu zorlu yolda yalnız olmadığımı bilmek bana güç veriyor...sonsuz teşekkürler, iyi ki varsınız...allah hepinizin gönlüne göre versina.s.
darısı buradaki sevgili arkadşlarımın ve isteyen herkesin başına olsun inşallah...inanılmaz heyecanlı bir süreç ama sonu mutlu biter inşallah...
sevincimde, hüznümde hep yanımda olduğunuzu biliyor, desteğinizi yürekten hissediyorumm, bu zorlu yolda yalnız olmadığımı bilmek bana güç veriyor...sonsuz teşekkürler, iyi ki varsınız...allah hepinizin gönlüne göre versina.s.