Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bağışıklık sistemi için doktor ne verdi.bendede aynı sorun varda.teşekkürler
Günaydın mserap;
Duaların için çok teşekkür ederim arkadaşım , amin inşallah, Benimkisi şöyle oldu, ikinci hamileliğimi öğrendiğimde araştırmalarım yapıldı ve sorunum bulundu ( Bağışıklık sistemi ) hemen ilaca başlandı ama bebek yaşamadı, sonra aynı testler ve yanında diğer bölümlerle alakalı oluşabilecek ( kendi sağlığım açısından ) rahatsızlıklar için o bölümlerde tekrarlanan araştırmalar yapıldı falan derken zaman geçti, bu arada da kadın doğumda ilaç denemeleri ( 4 ay aspirin olmadı 6 ay kortizon ) yapıldı . Yani her gittiğimde aynı testler tekrarlandı ve buda zaman aldı .
Sen üniverisite hastanesinemi gidiyorsun, eğer öyleyse gereken bütün araştırmalar yapılmıştır diye düşünüyorum. Eşinle birlikte genetik incelemeleriniz yapıldımı?
Kendine iyi bak arkadaşım ,sevgiler..
beliz merhaba,
bağışıklık sistemiyle ilgili problemin tam olarak nedir? hastalığınızın adı ne? daha önce söylemiştim benimde bağışıkık sistemiyl ilgili problemim (SLE) var, ve sinan bey biyopsi raporuna bakınca, büyük bir ihtimalle antikorların plesantaya saldırıyor dedi, tabi kesin karar için genetik sonucunu bekliyor. kortizonu kaç mg kullanıyorsun?
Merhaba cananla ; Benim problemim "antifosfolipit antikor sendromu. " bununla beraber haşimato troit ve birde protein C eksikliği var bende , sinan bey banada , plesantanın yapısında daralmaya neden oluyor, ( yani pıhtılaşmadan dolayı olsa gerek) dolayısıyla bebeğe kan gidişini engelliyor falan demişti. Genetik sonucunda olumsuz birşey çıkacağını zannetmiyorum.
Kortizonu günde 2,5 mg alıyorum yani 1/2 tablet Sendemi kortizona başlıyorsun? Senin hangi değerlerin düzensiz şu anda ?
cananlacım, belizcim ve tüm arkadaşlar merhaba...
daha önce polen alerjimden sözetmişmiydim bilmiyorum, çocokluğumdan beri tam da bu aylarda ortaya çıkıp yaz sonuna kadar beni hayli yoran bir rahatsızlık, birde her yıl bahar gelmeden başladığım alerji hap ve burun spreylerim var onlarla rahat geçiriyordum bahar ve yazı, ama bu yıl gebeliğim nedeniyle bu ilaçları hiç kullanmadım, birkaç gündür sürekli hapşuruyorum, burnum tıkalı zor nefes alıyorum...bugün sabah dayanamayıp doktora gittim ama altı aya kadar vermiyoruz alerji ilaçlarını dedi, alerjenlerden korun diyor, nasıl olacaksa, rapor verdi 4-5 gün dinlen dışarı çıkma dedi, burun tıkanıklığı baş ağrısı da yaptığından hep yattım...bu nedenle yoktum ortalıkta... alerjimiz dışında bebeğim ve ben iyiyiz teyzeleri, sizleri merakta bıraktığımız için üzgünüz...hepinizi kocaman öpüyoruz.
sevgiler...
cananlacım, belizcim ve tüm arkadaşlar merhaba...
daha önce polen alerjimden sözetmişmiydim bilmiyorum, çocokluğumdan beri tam da bu aylarda ortaya çıkıp yaz sonuna kadar beni hayli yoran bir rahatsızlık, birde her yıl bahar gelmeden başladığım alerji hap ve burun spreylerim var onlarla rahat geçiriyordum bahar ve yazı, ama bu yıl gebeliğim nedeniyle bu ilaçları hiç kullanmadım, birkaç gündür sürekli hapşuruyorum, burnum tıkalı zor nefes alıyorum...bugün sabah dayanamayıp doktora gittim ama altı aya kadar vermiyoruz alerji ilaçlarını dedi, alerjenlerden korun diyor, nasıl olacaksa, rapor verdi 4-5 gün dinlen dışarı çıkma dedi, burun tıkanıklığı baş ağrısı da yaptığından hep yattım...bu nedenle yoktum ortalıkta... alerjimiz dışında bebeğim ve ben iyiyiz teyzeleri, sizleri merakta bıraktığımız için üzgünüz...hepinizi kocaman öpüyoruz.
sevgiler...
sevgili iipekk tahliller için yaptıracagın hastanedeki bir hekimin istem yapması lazım.pıhtılaşma ille ilgili testlerin tümüne trombofili paneli deniyor canım .öpüyorum.