• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm arkadaşlar,
şen, beliz ve papatyasüreyya iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. canlarım sabahtan oldum histeroskopi ve şu an evde dinleniyorum. kolay bir operasyondu. rahim filmi çekilirken daha çok zorlanmştım. anestezili olduğu için hiç sıkıntım olmadı. bu arada rahimde yapışıklık yokmuş minimal septum varmış onu kesmişler. cumartesi günü hocaya gideceğim kontrol için. operasyondan sonra göremedim bugün kendisini. bakalım ne önerecek. umarım hepimiz bir an önce kavuşuruz miniklerimize. dualarım hepimiz için.

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım, sonuçta çok güzel, yapışıklık olmadığı için belki gebeliğede daha erken izin verebilir hoca, duaların için amin canım a.s.

haklısın belizcim ama her iğne deiştirmemde ben hastaneden yeniden rapor cıkartıorum sağlık kurulundan.ben bu iğneyi kurul raporuyla alıyorum..bu da benm butun günümün hastanede gecmesine eve hasta dönmeme sebep oluyor..zaten hastaneye sağlam giden hasta cıkıyor:oklava: allah ne muhtac etsin ne eksik etsin:dilcikar:

Bilmezmiyim, banada çok zor geliyor bunlar, her hastaneden çıkışımda sinirlerim bozuluyor. tatlicadiarzu .Ama inşallah bu sıkıntılarımızın mükafatına çok tatlı ,minicik bir hediyeyle alırız.:emir_bebek: Sevgiler

Bilmezmiyim, banada çok zor geliyor bunlar, her hastaneden çıkışımda sinirlerim bozuluyor. tatlicadiarzu .Ama inşallah bu sıkıntılarımızın mükafatına çok tatlı ,minicik bir hediyeyle alırız.:emir_bebek: Sevgiler

amin canım..allah isteyen herkese o minik hediyelerden nasip etsin inşallah a.s.

74 Sayfanin Nerdeyse 10 Sayfasini Okudumm Amaa Hem Beynim Hemdee Gözlerim Yorulduu Sadecee Kisaa Bir Bilgi Istemiştimm Yamzişsin Onudaa Teşekkürlerr

herkeze merhaba bende 3 defa bebeğimi kaybettim karnımda kalp atışları durdu malesef benim sebebi bulunamadı onca araştırmaya rağmen ama dr um kanda pıhtılaşmaya uygulanan tedaviyi uygulamıştı bana son hamileliğimde ama malesef olmadı dr um sebebsiz olanlardada bu tedavinin uygulandığını söyledi yani kan sulandırıcı iğne aspirin ve progestan ama kısmet değilmiş işteÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook bu arada tüm bebeğini kaybedenlere geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
celencim şencim nasılsınız sizi zor buldum hamilelikleriniz nasıl gidiyor hayırlı haberlerinizi bekliyorum kendinize iyi bakın

herkeze merhaba bende 3 defa bebeğimi kaybettim karnımda kalp atışları durdu malesef benim sebebi bulunamadı onca araştırmaya rağmen ama dr um kanda pıhtılaşmaya uygulanan tedaviyi uygulamıştı bana son hamileliğimde ama malesef olmadı dr um sebebsiz olanlardada bu tedavinin uygulandığını söyledi yani kan sulandırıcı iğne aspirin ve progestan ama kısmet değilmiş işteÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook bu arada tüm bebeğini kaybedenlere geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
celencim şencim nasılsınız sizi zor buldum hamilelikleriniz nasıl gidiyor hayırlı haberlerinizi bekliyorum kendinize iyi bakın

msreapcım canımın içi ii dileklerin için cok saol a.s. sende sakın ümidni kaybetme..ben hersey bitti dediğim anda o forumdaki nazlısu ve aydanayyuceyle karsılastım..bana ööle bir umut oldular ki önce allah sonra onların pozitif enerjileriyle bak yolu yarılamak üzereyim allah kısmet ederse...sende yılmıyorsun..mucizelerimiz bizi gercektyen bi yerlerde bekliyorlar mserapcım :1hug:

kızlarr yazmışsınızdırr belki amaa sizee bişey soracağımm
kan pıhtılaşmasıı teşhisi koydu dr bana 4 tanee bebek kaybettimm ne gibi ilç tedavi görüyorsunuzz hamilee oluncaa ne iğnesii vuruluyorr bizdee birgünn anne olacakmıyızz

slm gözek,
canım haklısın bütün sayfaları okumaya kalkınca insanın kafası bulanabiliyor. soruna kısaca cevap vermeye çalışayım. pıhtılaşma problemine yol açan bir çok etken var. öncelikle bunların testlerinin yapılması gerekiyor. bunlar benim bildiklerim mthfr, faktör v, protrombin, aktive protein c, aktive protein s. bunlardan birinin veya birkaçının bulunması halinde tedavi süreci ona göre belirleniyor. aslında bizler için tam net bir tedavi yok. çünkü birçoğumuzun gittiği doktorlar farklı farklı yorumlar ve öneriler veriyorlar. en temeli aspirin-folik asit ugulaması. hamile kalındıktan sonrada pıhtılaşma yapan etkene göre dozajı belirlenip iğnelere başlanıyor.(heparin içerikli iğneler) ben mthfr homozigotum bunun için folbiol yarım tablet-bir bemiks-ve bir bebe aspirini kullanıyorum hergün. tabi birde metioninden fakir diyet var.(bunu bazı hocalar öneriyor bazıları ise gerek görmüyor. özellikle mthfr olanlara tavsiye ediyorlar) elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum onada. sende hangi değere bakılarak pıhtılaşma teşhisi konuldu. yazarsan belki aynı değerleri taşıyanlarla kendini kıyaslayabilirsin.
bizde birgün anne olacakmıyız diye sormuşsun fakat bunun cevabını ancak allah bilir. bize ise umudumuzu kaybetmeden mücadele etmek yılmamak düşüyor. umarım dualarımız ve mücadelemiz karşılıksız kalmaz. :emir_bebek:

sevgili ayşe, operasyonun iyi geçmesine sevindim canım...ve sadece küçük bir septum olması yapışıklık olmaması da gebelik için fazla bekletmeyeceği anlamın a gelebilir diye düşünüyorum, hayırlısı tabii...benimde yarın kontrolüm var 12.00 de...nasıl heyecanlıyım anlatamam, zaman geçmek bilmiyor...hepimiz için herşey yolunda gider inşallah, dualarım sizlerle...a.s.

belizcim günaydın, allah önce eşine ardından en kısa zamanda bebişine sağlıkla kavuştursun inşallah...sende kendine iyi bak canımmm a.s.

günaydın papatyasüreyyacım,
canım güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim, moral oldun bana, sağol...
verdiğin bilgiler içinde teşekkürler, dün 2 saat uyudum baş ağrım hafiflemişti uyandığımda çok şükür...ama nane yağı ve okaliptüs alıcam yarın...
denemelere başlıyorsun ne güzel :dance: hadi güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda...ödevine iyi çalış 10-12-14-16. günleri kaçırma e mi güzelimyerimseniben
öpüyoruma.s.

celencim, merhaba canım...verdiğin bilgiler için teşekkürler...migrenine üzüldüm canım, nasıl zordur bir arkadaşımdan dolayı biliyorum, allah şifa versin canım...benim alerjim annemden geçmiş bana doğuştan var yani, ailenin tüm kız çocuklarında var malesef...uzun yıllardır mücadele ediyorum alerjiyle mevsime bağlı neyseki, mart başında başlayıp antihistaminik hap ve spreylere ağustos ortasına kadar devam ediyorum...ama şimdi bebiş nedeniyle hiç başlamadım, önceki doktorum çok kötü olursan az az kullanabilirsin demişti ama şimdilik kullanmayı düşünmüyorum, hapşu hupşu yapıp duruyorum...dün biraz uyuyunca baş ağrımda geçti canım...ben grip falan oluyorum diye panikledim biraz, bende ikinci bebeğimde 5. hafta çok ağır bir grip geçirmiştim, felaketti...bal-ılık su ve limon karışımı gerçekten iyi geliyor, sağol...canım iğne olayı benimde çok canımı sıkıyor, bak fraksiparinde bulunmuyo diyosun...yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır, iğne dozunu nasıl ayarlıycak bakalım doktorum...ona göre eczacımı arıycam...bu arada takvimin ne güzel olmuş:teytey: inşallah bizde azıcık daha büyürüzde takvimler yaparız teyzesi...minik kızını ve seni öpüyoruma.s.

serapcım bak nasılda buldun bizi, aferin sana:1hug: biz iyiyiz canım, yani sanırım iyiyiz...bakalım yarın nasıl haberlerle gelicem...yüreğim ağzımda bekliyorum işte...umarım sende iyisindir, bir düğün işiniz var galiba, kolay gelsin, allah mesut etsin evlenecek çiftleri...bizlere de hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin...sevgilera.s.

Merhabalar mserap hoşgeldin aramıza... Çok geçmiş olsun , benimde iki tane kaybım var ,sonuncunun üzerinden iki sene geçti .....sen yakın bir zamandamı kaybettin, üzülme arkadaşım en hayırlı zamanda,en hayırlı şekilde gelsin inşallah miniklerimiz....Sevgiler....

:
celencim, merhaba canım...verdiğin bilgiler için teşekkürler...migrenine üzüldüm canım, nasıl zordur bir arkadaşımdan dolayı biliyorum, allah şifa versin canım...benim alerjim annemden geçmiş bana doğuştan var yani, ailenin tüm kız çocuklarında var malesef...uzun yıllardır mücadele ediyorum alerjiyle mevsime bağlı neyseki, mart başında başlayıp antihistaminik hap ve spreylere ağustos ortasına kadar devam ediyorum...ama şimdi bebiş nedeniyle hiç başlamadım, önceki doktorum çok kötü olursan az az kullanabilirsin demişti ama şimdilik kullanmayı düşünmüyorum, hapşu hupşu yapıp duruyorum...dün biraz uyuyunca baş ağrımda geçti canım...ben grip falan oluyorum diye panikledim biraz, bende ikinci bebeğimde 5. hafta çok ağır bir grip geçirmiştim, felaketti...bal-ılık su ve limon karışımı gerçekten iyi geliyor, sağol...canım iğne olayı benimde çok canımı sıkıyor, bak fraksiparinde bulunmuyo diyosun...yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır, iğne dozunu nasıl ayarlıycak bakalım doktorum...ona göre eczacımı arıycam...bu arada takvimin ne güzel olmuş:teytey: inşallah bizde azıcık daha büyürüzde takvimler yaparız teyzesi...minik kızını ve seni öpüyoruma.s.

canım inşallah hersey yolundadır..minik bebek artık kocaman olmustur inşallah :nazar: sen sakın canını sıkma..bol bol dua et..evden cıkarken sağ ayağınla cıka.s buarada gitmeden yarım saat önce tatlı ye..baklava tarzını özellikle tavsiye ederim..bebeğin kımıl kımıl olucaktır :nazar: kızım ve ben güzel anne adayı teyzemizi cok kocamaaaann öpüyoruz :1hug:

sevgili papatyasüreyya,
bana operasyondan sonra hiç antibiyotik önermediler. gazide her operasyondan sonra öneriyorlardı. hatta hsg çekildiğim yerde de önermişlerdi. sana önermişlermiydi antibiyotik. yoksa rutinde vermiyorlarmı merak ettim. tedbir olsun diye yine de kullansammı bilmiyorum. kararsız kaldım.
bu arada umarım kısa zamanda sonuç alırsın ve sende paylaşırsın bizlerle.
Ayşecim ; operasyonunun sıkıntısız geçmesine sevindim. Bende de septum tespit edilmiş , makasla kesilmiş. Bana da antibiyotik verilmedi , o yüzden kullanmadım. Reçetede sadece ağrı için parol yazıyordu. Bence antibiyotiği kendin alıp kullanma. Sanırım işlemden sonra rahmin içine antiseptik bir sıvı enjekte ediliyor ( tentürdiyot gibi ), işlemden sonra sızıntısını hissetmişsindir. O sıvı enfeksiyonu önlemek için yeterli oluyor olabilir.

İyi istirahatler diliyorum , bakalım Lütfü bey sana ne tavsiye edecek. İyi haberlerini bekliyoruz. Sevgiler...

Merhabalar mserap hoşgeldin aramıza... Çok geçmiş olsun , benimde iki tane kaybım var ,sonuncunun üzerinden iki sene geçti .....sen yakın bir zamandamı kaybettin, üzülme arkadaşım en hayırlı zamanda,en hayırlı şekilde gelsin inşallah miniklerimiz....Sevgiler....
hoşbulduk beliz teşekkür ederim sanada geçmiş olsun benim daha yakın yaklaşık 2.5 ay oldu kürtaj olalı sen arayı uzatmışsın çok kendini hazır hissetmedinmi bu yaşadıklarımız zor hamile kalmaya bile korkar olduk değilmi ama yapacağımız birşey yok cesaretli olup tekrar tekrar deneyeceğiz dr um deneye deneye bulacaksın diyor teşekkür ederim desteüin için inşallah canım hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize

serapcım bak nasılda buldun bizi, aferin sana:1hug: biz iyiyiz canım, yani sanırım iyiyiz...bakalım yarın nasıl haberlerle gelicem...yüreğim ağzımda bekliyorum işte...umarım sende iyisindir, bir düğün işiniz var galiba, kolay gelsin, allah mesut etsin evlenecek çiftleri...bizlere de hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin...sevgilera.s.

bulmammı arkadaşım siz bana moral olacaksınız rabbimin izniyle bende burdan bağıracam hamileyim diye sonra size nasıl haber verirdim sizi bulmasaydım inşallah iyisinizdir yarın hayırlı haberlerle gelirsin buraya rabbimin izniyle yapma güzelim biliyorum zor ama yüreğin ağzına gelmesin rahat olmaya çalış başka şeyler düşün bende iyiyim işte kıyafet aldım bugün düğüne hazırlıklar var yoğunum yani neyse daha iyi kafam rahatlıyor böylelikle sağol canım dileklerin için amiiiin cümlemize bebişler nasip etsin inş kendine iyi bak bizi habersiz bırakma

msreapcım canımın içi ii dileklerin için cok saol a.s. sende sakın ümidni kaybetme..ben hersey bitti dediğim anda o forumdaki nazlısu ve aydanayyuceyle karsılastım..bana ööle bir umut oldular ki önce allah sonra onların pozitif enerjileriyle bak yolu yarılamak üzereyim allah kısmet ederse...sende yılmıyorsun..mucizelerimiz bizi gercektyen bi yerlerde bekliyorlar mserapcım :1hug:

merhaba celencim nasısın inşallah canım sizde bana ümit olacaksınız inşallah sende hayırlısıyla yolun sonuna gelip bebeğini kucağına alırsın yılmıyorum aslında ama çok korkuyorum hamile kalmaya bile bide son hamileliğimde o kadar ilaca rağmen olmaması beni çok korkutuyor inşallah bir gün mucizelerimize kavuşuruz kendine iyi bak

sevgili ayşe, operasyonun iyi geçmesine sevindim canım...ve sadece küçük bir septum olması yapışıklık olmaması da gebelik için fazla bekletmeyeceği anlamın a gelebilir diye düşünüyorum, hayırlısı tabii...benimde yarın kontrolüm var 12.00 de...nasıl heyecanlıyım anlatamam, zaman geçmek bilmiyor...hepimiz için herşey yolunda gider inşallah, dualarım sizlerle...a.s.
sevgili şen,
umarım söylediğin gibi olur ve fazla bekletmez lütfü hoca. bu arada bana cumartesi için randevu vermediler. kontrol muayenelerini hafta sonuna vermiyorlarmış. ya cuma yada pazartesi alabilirsin dediler. bende pazartesi öğleden sonra gideceğim. cumartesi olsaydı görüşürdük yine. yarın doktordan çıktıktan sonra gelişmelerden haberdar et bizleri. merakla bekliyoruz bizde. güzel dileklerimiz ve dualarımız seninle.

sevgili şen ve ayşe .......ve diger arkadaşlar.bugün çok üzgünüm,hamileligimin olmadıgını ögrendim.kısmet tabi,ama bazen sabır etmek çok zor.sizlerin iyi olmasına sevindim.bendede yapişıklık olma ihtimalini düşünüyorum,ancak doktor arkadaşım bir ay daha beklememi adetimden 10 gün sonra endometrium kalınlıgına baktıktan sonra filime karar vermemizin daha uygun oldugunu söyledi.,ignelere gelince DMAH sanıldıgından fazla kullanılıyor ve genelde hasteneler toplu alım yaptıklarından dolayı piyasada bundan dolayı olmadıgını sanmıyorum.ve her defasında rapor yenilemek gerçekten işkence.hepinizi öpüyorum.

Back