Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar emn olmak istiyorsanız birde hemotoloji doktoruna görünün.şöyle iyisinden.duyduğuma göre kadın doğumculardan daha cok ilgileniyorlarmış.nede olsa kan üzerine olan bir dal.kanlarınızı sıklıkla ölçüp oranına bakıyorlar.ben düşünüyorum gitmeyi.

merhaba calikusu hayirli olsun canim insallah bu ay tutar olmazsa onumuzdeki ay acele yok doktorun ne diyorsa onu yap bence bende sadece 0.4 luk igne kullaniyorum ve ayrica aspirinde kullanmiyorum sadece igne ve cok sukur hicbir sorun yasamadim simdiye kadar ama birsey varki ilk gunler haftada iki sonraki zamanlardada doguma kadar haftada iki kere kan tahlillerim yapiliyor seviyesine bakiliyor eminim sanada yapilacak sakin simdiden kendi kafana gore ignenin yaninda aspirin bence kullanma kan fazla sulansa buda zarar veriyor bebege biliyorsun nacizane tavsiyem yinede sen bilirsin simdiden hayirlisi olsun canim

Ben oldukça ünlü bir hemotoloğada gittim gelgitcim porofesördü ve bulunduğu hastanenin bölüm başkanıydı zaten ilk olarak pıhtılaşma faktörümü ve problemimi o bulmuştu kadın doğumcumla birlikte ikisinede kordineli gidiyordum ona göre pıhtılaşma faktörüm çok düşüktü tek başına düşüğe neden olmaz dedi ve ekledi böyle konularda kadın doğumcunla birlikte yürütmen senin için daha faydalı olur çünkü rutinde gebelikte olan uygulamalara onların daha vakıf olduğunu onun için doğru olanın onunla yola devam etmem ve ona güvenmem olduğunu söylemişti ve böylece benim için hematolog bitmişti

sevgili silaya bu ne telas biraz sakin ol once sen fransanin neresindensin bende fransadayim ama butun doktorlarimdanda cok memnunum ayrica ozenle ilgileniyorlar igne dozunuda senin faktor seviyene gore ayarliyorlar bence korkmadan onlarin dediklerini yap ve lutfen sakin ol ben su an 11 haftalik hamileyim ve cok sukur hicbir sorun yasamadim dilerim sende bunu basarirsin ama bu korku ve panikle biraz zor gibi once psikolojini duzelt lutfen burada herkes sorun yasiyor ama kimse senin gibi panik degil umarim tez zamanda hamis kalirsin kal saglicakla

sülal hemotoloğa gittiğini bilmiyordum.ben başka bir sitede okumustum gittiği hematolog daha güzel kntrol etmiş iğneler fazla gelmiş hemen düzenlemiş falan.o yuzden gdeyim demiştim.ama gitmeyeyim bari.benim doktorumda iyi.sağol canım.

bu arada su clexan iğnsnin hamilelere verimemesi konusunda internette hiç birşey bulamadım. haftaya iğne yazdıracağım.tekrardan başlamak için. öyle birşey olsa doktorum söyler herhalde yazarken.

Kizlar Merhaba ,
dün aksan ilk ignemi göbisimden vurdum. Haydi hayirlisi Insallah.
Türkiyedeki doktorlara e-Mail attim bakalim ignenin yaninda aspirine ne diyecekler.
Marguerite canim sana sorum olacak ignelere basladiktan kac gün sonra kanina bakildi.
Sen Hamile kalincami ignelere basladin ??

canım bakarım tabi:1hug:bende korktum bu yelaş ne die??canım arkadaslarında dediği gibi öncelişkle sakin ve kararlı ol..sonrası zaten gelicek.keske benm yardımımla doğsa bebeğin ama önce allah..bitanem ben hamile kaldığmı öörenir öörenmez doktoruma gittim.bana hiçbirsey yapmadan direkk 0,4 ük clexane ı baslattı.bende sormadım neye göre bu dozu verdiğini..benm için o sıra önemli olan hemen şiğnelere baslamak ve işi sıkı tutmakttı.doktorunna gvn.yada burdaki doktor sitelerine mail at.sor aklına takılanları.

hadi hayırlısı calıkusum.inşallah koca bir 9ay boyunca vurulursun ve sonunda hepimiz sevinçli hbr alırızŞeniz test nezaman????

arkaaslar banada yarıdmcı olurmusunuz kafam cok karısık benı en ıyı sız anlarsınız
benımde kap pıh sorunum var faktor 5 leıde heterozıgotum
kıstım var bırde rahımde 6 cm buyuklugunde erıtmek ııcın dr yasmınle bırlıkta coraspın 300 verdı ama bıze yasmın kullnamk yasak pıhtılasmayı tetıklıyor ve ben 15 gundur korka korka kullanıyorum bugunde aratırayım dedım yıen uzman tvde dr kesınlıkle yasak kullandırmıyoruz dedı. kafam karıstı gene son 6 hapım kaldı devammı etsem bıraksammı.dbılerek verdı terrar soramam kendıne

hadi hayırlısı calıkusum.inşallah koca bir 9ay boyunca vurulursun ve sonunda hepimiz sevinçli hbr alırızŞeniz test nezaman????

Cok saol canimmm.Şeniz
Test 01.12.2008 tabi ozamana kadar adet görmessem.
Hayirlisi be celenim ben elimden geleni yapiyorum . Rabbime dua edip hayirlisini diliyorum. Kismetimde ne varsa o olur.
Sen nasilsin bebis nasil geceleri size nöbet tutturuyormu.:ecrin_bebek:

Canim üzme kendini,
benimde bundan 4 sene önce bir kistim vardi ayni 6 cm büyüklügünde. Dünya basima yikiliyo sandim kist rahimdeydi benimde.
Doktor bana adini hatirlamadim ama 1 hap kullandirdi kendiliginden erisin diye.
1 ay sonra gittim ve kist aynen oldugu gibi duruyordu.
Beni Ameliyat edip aldilar kisti , aslinda ameliyat bile denilmez karnima 2 kücücük delik acip göbek deliginide acip aldilar.
Cok basitti. 1 hafta sonra taburcu oldum. Insallah senin haplarla gecer, eger gecmesede üzme kendini dedigim gibi kisti aldirmak Miyom aldirmak kadar zor degil.
Benim bu sene Nisanda Miyomumu aldilar oda 5 cm boyutundaydi.
Ve bu ameliyat gercekten cok zor gecti, Sezeryan gibi karnimi kestiler bayagi.
Düzelene kadar cok cektim.
a.s.

canım sagolasın ılgılendıgın ıcın
zaten bu ay erımezse artık dr ıcını bosaltırız dedı hıc ugrasmayacagım bunalşdım haplardan bıde zararlı zaten bıze bu haplar rıske gırmeyım dıyorum
dr allttan gırıyoruz ıcını bosaltıyoruz dedı
bakalım haırlısı sanada cok gecmıs olsun

hadi hayirlisi canimmm cok sevindim yanlis hatirlamiyorsam iki gun sonraydi ve ondan sonra rutin olarak pazartesi ve persembe gunleri daha sonra sadece pazartesi gunleri hala bakiliyor ignelerimede iki haftalikti ogrendigimde yani uc haftalikti basladigimda sende korkma ve doktoruna guven canim ama ne kadar erken baslansa o kadar iyi biliyorsun guzel haberlerini sabirsizlikla bekliyoruz canim optum

CELEN Şenden haberin varmı doğum iznine çıkması lazımdı. yazmayınca merak ettim.sen görüşüyorsundur.5 aralıkta doğumu vardı.bilgilendirirsen sevinirim.

ipekcim merhaba,
güzelim benimde aşılama tedavisi sırasında kullandığım ilaçların etkisiyle iki tane 3cmlik kistim oluştu. biri sağ diğeri sol yumurtalığımda. doktorum banada yasmin verdi. bende 8 gündür kullanıyorum. hergün düzenli aspirinde kullandığım için o kadarda etkilemez düşüncesindeyim. hatta ben özellikle sordum doktoruma kan pıhtılaşması problemim var kullanmam sakıncalımı diye. o da bir iki aylık kullanımda sorun yaratmayacağını risklerin uzun süreli kullanımda artacağını söyledi. ayrıca buradan okuduğum kadarıyla hapları yarıda bırakmak olumsuz sonuçlar doğurabiliyormuş. bence doktoruna güven ve kalan haplarınıda bitir. umarım bir an önce erir kistin.

bu arada su clexan iğnsnin hamilelere verimemesi konusunda internette hiç birşey bulamadım. haftaya iğne yazdıracağım.tekrardan başlamak için. öyle birşey olsa doktorum söyler herhalde yazarken.

sevgili gelgit isterseniz firmanın telini vereyim oradan yetkililerle görüşebilirsiniz. 0212 339 10 53
0212 3391000
ben firmayla görüştüm ve hamilelerde bu ilacın reçete edilmemesi gerektiğini söylediler.....

canım ben öyle bişey demedim ki.sadece iğnemin adı değişti yani clexane yerine fraxiparine verdi dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…