kızlar emn olmak istiyorsanız birde hemotoloji doktoruna görünün.şöyle iyisinden.duyduğuma göre kadın doğumculardan daha cok ilgileniyorlarmış.nede olsa kan üzerine olan bir dal.kanlarınızı sıklıkla ölçüp oranına bakıyorlar.ben düşünüyorum gitmeyi.
CELENcelen bana bakarmisinin
selam celen 35 lutfen bana msn adresini verirmisin boyle yazisamiyoruz sormak istedigim sorular var belki senin yardim etmen 4. bebegimin dunyaya gelmesine neden olur nede olsa bu yoldan gectin sayilir hayirlisiyla. bu ignelerin dozu az oldugu zamanda bebek dusuyormus bunu nasil ayarliyorlar e fazla doz zararmi lutfen cevap yaz memnun olurum. zaten turk doktoru yok burda fazla onemsemiyolar boyle seyleri en azindan bilgim olursabiraz cabalarim cevabini bekliyorum Allah bebegini kucagina almayi nasip etsin saglikli bi sekilde simdiden tesekkur ederim. by canim
Kizlar Merhaba ,
dün aksan ilk ignemi göbisimden vurdum. Haydi hayirlisi Insallah.
Türkiyedeki doktorlara e-Mail attim bakalim ignenin yaninda aspirine ne diyecekler.
Marguerite canim sana sorum olacak ignelere basladiktan kac gün sonra kanina bakildi.
Sen Hamile kalincami ignelere basladin ??
hadi hayırlısı calıkusum.inşallah koca bir 9ay boyunca vurulursun ve sonunda hepimiz sevinçli hbr alırızŞeniz test nezaman????
arkaaslar banada yarıdmcı olurmusunuz kafam cok karısık benı en ıyı sız anlarsınız
benımde kap pıh sorunum var faktor 5 leıde heterozıgotum
kıstım var bırde rahımde 6 cm buyuklugunde erıtmek ııcın dr yasmınle bırlıkta coraspın 300 verdı ama bıze yasmın kullnamk yasak pıhtılasmayı tetıklıyor ve ben 15 gundur korka korka kullanıyorum bugunde aratırayım dedım yıen uzman tvde dr kesınlıkle yasak kullandırmıyoruz dedı. kafam karıstı gene son 6 hapım kaldı devammı etsem bıraksammı.dbılerek verdı terrar soramam kendıne
Canim üzme kendini,
benimde bundan 4 sene önce bir kistim vardi ayni 6 cm büyüklügünde. Dünya basima yikiliyo sandim kist rahimdeydi benimde.
Doktor bana adini hatirlamadim ama 1 hap kullandirdi kendiliginden erisin diye.
1 ay sonra gittim ve kist aynen oldugu gibi duruyordu.
Beni Ameliyat edip aldilar kisti , aslinda ameliyat bile denilmez karnima 2 kücücük delik acip göbek deliginide acip aldilar.
Cok basitti. 1 hafta sonra taburcu oldum. Insallah senin haplarla gecer, eger gecmesede üzme kendini dedigim gibi kisti aldirmak Miyom aldirmak kadar zor degil.
Benim bu sene Nisanda Miyomumu aldilar oda 5 cm boyutundaydi.
Ve bu ameliyat gercekten cok zor gecti, Sezeryan gibi karnimi kestiler bayagi.
Düzelene kadar cok cektim.
a.s.
Kizlar Merhaba ,
dün aksan ilk ignemi göbisimden vurdum. Haydi hayirlisi Insallah.
Türkiyedeki doktorlara e-Mail attim bakalim ignenin yaninda aspirine ne diyecekler.
Marguerite canim sana sorum olacak ignelere basladiktan kac gün sonra kanina bakildi.
Sen Hamile kalincami ignelere basladin ??
arkaaslar banada yarıdmcı olurmusunuz kafam cok karısık benı en ıyı sız anlarsınız
benımde kap pıh sorunum var faktor 5 leıde heterozıgotum
kıstım var bırde rahımde 6 cm buyuklugunde erıtmek ııcın dr yasmınle bırlıkta coraspın 300 verdı ama bıze yasmın kullnamk yasak pıhtılasmayı tetıklıyor ve ben 15 gundur korka korka kullanıyorum bugunde aratırayım dedım yıen uzman tvde dr kesınlıkle yasak kullandırmıyoruz dedı. kafam karıstı gene son 6 hapım kaldı devammı etsem bıraksammı.dbılerek verdı terrar soramam kendıne
bu arada su clexan iğnsnin hamilelere verimemesi konusunda internette hiç birşey bulamadım. haftaya iğne yazdıracağım.tekrardan başlamak için. öyle birşey olsa doktorum söyler herhalde yazarken.
selam nesli ben biraz konuya gec katildim sanirim anlamadim yani sen kan pihtilasmasinda igne kullanmayinmi diyosun ama doktorlar kan pihtilasmasinda kesinlikle igne kullanin diyor ayrica normal hamileligi devam eden hastalara boyle kani sulansin diye hic bisey vermezler dusuk olur diyeama kan pihtilasmasinda normal sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?