selamlar
doktorum prof. dr.feride söylemez. muayenehanesi yukarı ayrancı hoşdere caddesinde madonun karşısında.benim ilk gebeliğim kimyasal gebelikti kürtaj yapılmadı,ikinci missed abortustu kürtajla sonlandırıldı.doktorumdan memnunum tavsiye ederim,çok titiz, anlayışlı bir hanım.ilk düşükten sonra tavsiye üzerine gittim kendisine.troid sorunum olduğunu bilmiyordum,ilk düşükten sonra yaptırdığı tahliller sonucu öğrendim,şu an tedavi görüyorum,bunu ona borçluyum.kan pıhtılaşması sorunumu da ikinci düşükten sonra yaptırdığı testlerle öğrendik.
beni tek tedirgin eden pıhtılaşmada tedavide uygulanacak dozların önemi büyük.bu anlamda tüm tahlil sonuçlarımdan sonra nasıl bir tedavi önereceğini bekleyeceğim.şu an doktorumu değiştirmeyi düşünmüyorum,ancak tekrarlayan düşükler konusunda uzman olan hacettepeden iki prof. var aklımızda tüm sonuçlarımı alınca onlarında önereceği tedavi yöntemlerini merak ettiğimizden eşimle onlara birer kez gitmeye karar verdik.doktorumla aynı şeyi söylerlerse yola doktorumla devam edeceğim.