- 21 Ağustos 2009
- 893
- 3
- 45
Sağol canım :) Ayy korktum yaaa...
Bak sana bi dua edicem şimdi ,hemde gönülden : ''Allah ne muradın varsa versin , Allah göbüşünü bebişlerle doldursunnnnnn , aminnnnnnn ''
aminnnalkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım :) Ayy korktum yaaa...
Bak sana bi dua edicem şimdi ,hemde gönülden : ''Allah ne muradın varsa versin , Allah göbüşünü bebişlerle doldursunnnnnn , aminnnnnnn ''
Valla bende de bağımlılık yaptı burasıı hihoyyytayy kızz gitçem diom sizi bırakıp çıkamıommzemuszemus
problem kalkti ortadan rahat cikabilirim artik öptüm ikinizide kizlarr
kızlar biliyorum bıktınız benden ama ne olur bana yardımcı olun
fotumu okuyorum biri heterozigot biri khomozigot
nedir bunlar ne farkları var benim kadın dogum doktoru dogru durust naçıklamadı bana mtfht a1268c homozigot olunca ne oluyor insan, kanım pıhtılasıyormu durduk yerde veya ne oluyor..
ben simdiye kadar iki kurtak 3 kulak ameliyatı bir burun ameliyatı birde 15 yasında saglıklı bir oglum var ilk esimden onuda sezeryan ile dunyaya getirdim benim kanım pıhtılasmadı hic bi sorun yasamadım nedir simdi bu mtfhr a1268c homozigort beni neler bekliyor hiç bişi bilmiyorum okuyorum anlamıyorum
Valla bende de bağımlılık yaptı burasıı hihoyyyt
Bende öptümmmmm , iyi geceler :)
doğru söylemiş canım.folik asitin ve aspirirnin sana bi zararı olmaz.ama uzun süreli kullanıcaın için coraspini tercih etmen daha doğru yerimsenibenINSALLAH AZALIR CANIM BAK NE SORUCAM BIDE SANA GORUMCEMLE BENIM EV DRUM AYNI BEN HASTANEDEN RAPORLARIM DAHA GELMEDIGI ICIN GITMEDIM GECEN GUN GORUMCEM GITI DRA BNEDEN BAHSETMILERDE ARZU BIRAKMASIN VITAMINI FALAN DEVAM ETSIN HAZIRLIK YAPSIN DEMIS BENDE 0.4luk folik asit birde 75MGLIK ASPIRIN KULLANIORUM YETERLIMI SIMDILIK
nuray cım cok üzüldüm mafoldumben rabbim bir daha yaşatmasın :Saruboceq:limburgçuğum ben 4 aylık kaybettim bebeğimi..tam kırk gün sürdü kanamam..bazen azaldı bazen çoğaldı..bir de benim sütüm gelmişti..onun için de sütün geri gitmesi için bir ilaç kullandım..o da tansiyonumu çok düşürüyordu..
amiiinnnnnn :Saruboceq: de ben görmedim :dilcikar:sagol cnm babasinin kopyasi zaten rabbim yanimda kosun uzun ömürler versin enkisa zamanda sizlerede taddirsin ins bütün kalbimle diliyorum rabbimden
bunuda görmedim :dilcikar:evet kızlar , bu benim önceki meleğimle çektirdiğim bir resmim , kıyıp silemiyorum...Sizinle paylaşmak istedim...
Evet , görmedi galiba yazdıklarımızı , gerçi özel mesaj yazdım ona ama...Valla bi resim ekleyeyim dedim , elime yüzüme bulaştırdımm :)
sen daha burdamisin bende tekrar girdigini zannettim :roflol:hadi bykızlar ben artık harrrrrbiden kaçtım by by
celencim melekle ikimiz bi resim koyalim dedik ikimizde koyduktan sonra nasil silecez derdine düstük basardik tabi sonunda okumussundur ben rahatsiz olan olur diye koymak istemedim cikardim hemen
amin canim herkesin yavrusunu korusun benim yavrumuda bana bagislasin ins cnm bende sizi öpüyorum :1hug:hassasiyetini anlıyorum canım alkisalkisalkis olsun biz görsekte olur yeterki rabbim onu korusun acılarını göstermesin :Saruboceq:
öpüyorum seni ve oğlusunu Şeniz
iyigeceler cnm kusuruma bakma fark etmedim ilk girmiyorsun galiba hamilemisin?cok saolun arkadslar..cevaplarınız ıcın..
rabbım hepımızın yardımcısı olsun...
celencım senın yazılarının cogunu okumustum zaten..masahalah kızna dıyorum
ınsalalh bızlerde kucagımıza alırız yavrularımızı...:Saruboceq:
hamıs olmayı bekleyen arkadaslarda sagllıklı hayırlı mınıklerıne tez zamnda kavususun..:Saruboceq:
melekcım lıstenız super :lepi:
ben soru ısaretı olarak kalmısım ordakaydirigubbakcemile3
100 luk aspırın 0,4 cleaxın folbıol kullanıyorumkaydirigubbakcemile5
iyigeceler cnm kusuruma bakma fark etmedim ilk girmiyorsun galiba hamilemisin?
insallah cnm rabbim gönlüne göre versin bende kayseriliyim ))ben ılk gırmıyorum..
ama ıkı aydır bıraz kafam rahatlasın dıye sıteye gırmıyordum...:gitme:
evet suan 7 haftalık hamıleyım..kap atısının duydum cok sukur..
ınsalalah hep atar bu pıt pıtlar:Saruboceq::Saruboceq:
TAMAM CANIM BOL BOL TUKETIRIM INSALLAH FAYDASI OLUR SENINKI GIBICanım iyiyim çok şükür , 2 hafta sonra kontrolüm var ama ben dayanamayıp cuma günü herhangi bir polikliniğe gidip bebişimi göricem...
Sen nasılsın canım , ayın 17 sine az kaldı...İnşaallah kafan rahat bir şekilde her şeyeyeniden başlarsın canım...
Hayırlısı canım , inşaallah en kısa zamanda tutar...Ben hamile kaldığım ay bol bol kuru incir yemiştim , kuru inciri ihmal etme tatlım...
:1hug::gitme: limburggggg güle güle
:1hug:gülegüle cnm kendine iyi bak ayaklarini üsütme sakin lmaz:
MASALLAH CANIM OGLUNUDA OP BENIM ICIN BENDE GORMEK ISTERDIM AMA OLSUNsagol cnm babasinin kopyasi zaten rabbim yanimda kosun uzun ömürler versin enkisa zamanda sizlerede taddirsin ins bütün kalbimle diliyorum rabbimden
sen çalışmalara tam gaz tatlım hiç ara vermeden sooonra allah sana çivter çivter değil üçer üçer versinde inşallah :Saruboceq: bebişş ağlamalarından uykusuz kal emiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 bu kadar güzel bir beddua olmaz heralll kııııııııııııııı.delikafaduldendelikafadulde
AMINNNNN CANIM NE GUZEL BIR DILEK BU INSALAH CUMLEMIZE NASIP OLSUN
AY BENDE ISTERIM AMA COK ZOR SILMISSINIZ EGER OGRENDIYSEN BEN SILMESINI BEN VARKENDE KOYARMISIN CANIMevet kızlar , bu benim önceki meleğimle çektirdiğim bir resmim , kıyıp silemiyorum...Sizinle paylaşmak istedim...
TAMAM O ZAMAN CANIM BENDE MART ANNELERINDEYDIM SONRA SUBATA GELMISTI AMA BEN CIKMAMISTIM ORDAN HATIRLIYORUM DEMEKKI COK UZULDUM CANIM YA HIC HABERIM OLMAMIS ORDAN COK GECMISOLSUN INSALLAH SAGLIKLA YENIDEN BEBEKLERIMIZI KUCAKLARIZ BENDE 5.5AYLIKKEN BU AYIN 1NDE KAYBETTIM BEBEGIMIcanı kusura bakmazsan bırsey sorabılır mıyım?sen en son bebeısını ne zaman kaybettın senın rumuz bana hıc yabancı gelmedı acaba sadece burdamı gordum yoksa baska yerdemı
canım ben en son 2 agustosta kurtaj oldum mart annesi olacaktım ama olmadı, daha oncede 31 martta kurtaj oldum. asılama ile hamile kalmıstım ikizdiler ama gelismediler canım..
CANIM 0.4MGLIK DEMEK ISTEDIM AMA BENDE 4MGLIKTA VAR HANGISINI KULLANAYIM SENCE?CANIM BENIM KULLANDIGIM BURDA DISPRIL DIYE BI HAP IGNEYI VEREN DRUM YAZMISTI ONUDA CORASPIN GIBIDIR BELKI ODAdoğru söylemiş canım.folik asitin ve aspirirnin sana bi zararı olmaz.ama uzun süreli kullanıcaın için coraspini tercih etmen daha doğru yerimseniben
yanlız 0,4 lük dediğini anlayamadım
ben ılk gırmıyorum..
ama ıkı aydır bıraz kafam rahatlasın dıye sıteye gırmıyordum...:gitme:
evet suan 7 haftalık hamıleyım..kap atısının duydum cok sukur..
ınsalalah hep atar bu pıt pıtlar:Saruboceq::Saruboceq:
MASALLAH SIZE INSALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALIRSIN YAVRUNU